Şimdi Ara

Steam Hesabım Hacklendi Afiyet Olsun.Yardım ederseniz sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben dün gece çok güzel bir keylogger yedim öyle böyle değil :D. Neyse adam turnuva yaptıklarını söylüyor 4 kişi olduklarını ve takımda 1 kişi eksik oldugunu söyleyip benim katılmamı istiyor. Şans bu ki bende ondan az önce csgoda baya iyi oynamıştım.Bende ilk başta hayır diyecektim ama hadi kabul edeyim dedim.Adam ESEA ' nın bunu düzenlediğini söyledi.Esea'da bilindik bir isim, turnuva felan düzenliyor.Ben iyice araştırdım baktım siteler felan aynı adam doğru yollamış.Neyse bu bana turnuvaya katılmam için esea sitesinden antihack eklentisi indirmemi istedi turnuva koşulu diye.Bende güvenerek indirdin. Sonra ne göreyim ? Normal site play.esea, adamın gönderdiği play-esea diye bir site.Ama artık çok geç oldu, steam felan gitti giriş yapamadım email'i değiştirmiş.İçinde bıçağım vardı 170 liralık onu hemen 120 liraya satmış sonra kendi hesabındaki ucuz bi itemi yüksek fiyata koyup benim hesap üzerinden almış yani parayı kendine geçirmiş.Bende o telaşla hemen ticket attım. son 4 rakamı felan gözüm görmedi Kartın tüm numaraları yazdım ininal kart 0 tl var içinde zaten onu daha kullanmayı düşünmüyorum.Sonra e maile gelen bıçağı pazara koyma bilgilendirmesi, o dandik p90 skinini alma bilgilendirmesi hepsi email olarak gelmiş.Bende bunların hepsini güzel bi ss alıp yolladım.Sonra emailimdeki payday 2 almıştım onu yolladım numarasıyla beraber.Konuşmaların ss ini felan alamadım ama yeterince kanıt sundum diye düşünüyorum ve ilk defa böyle bir çalınma yaşıyorum. artı olarak ininal kartın geçmiş ödemelerinden steam alışverişlerini attım ss olarak ve wallet kodlarınıda attım.

Sonuç olarak bıçağımı ve hesabımı alabilecek miyim ? Teşekkürler

NOT: Steam ilk defa hacklenmeye/çalınmaya karşı itemleri geri veriyormuş diye duydum.Zaten bu olay ilk defa başıma geliyor.Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Edit: İtemlere artı olarak hesabımın da şifresi değişmiş ona da ulaşamıyorum fakat gelen emaille hesabımı kitlettim ve steam açana kadar kimse bir şey yapamayacak.

1. Gün , Steam'den cevap yok.
    2. Gün , Cevap yok.
    3. Gün, tek tek yazmak yerine steamden cevap geldiği zaman editleyeceğim buraya. Herkese teşekkürler.
    6. Gün, Support'dan cevap yok.Gaben'a bir daha mesaj attım.Bekliyorum.
    8. Gün ,cevap yok.
    10.Gün, yine cevap yok.
    14.Gün, yok.
    16.Gün, Steam supporttan bir halt olmaz.Çöpten farkları yok.16 gün ne demek arkadaş daha kim bilir ne kadar daha beklemem gerekecek.O kadar para kazanıyorsun işçi sayısını arttıramıyor musun ? Koskoca Steam bu mu yani? Ancak para almalarını bilirler.
    19.Gün, Tahmin etmesi zor değil.Yine cevap yok :)
    23.Gün, Steam Support gerçekten var mı ?
    26.Gün, ...
    29.Gün, ...

30 GÜN DOLUNCA 1 TİCKET DAHA ATTIM,ÖNCEKİNİ KAPADIM AMA SONRA TEKRAR AÇTIM.2 TİCKETTA DURUYORDU.1. TİCKETA 15 GÜN SONRA BİR DAHA CEVAP GELDİ.ÇOK UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ DİYE VE SİZİ HIZLANDIRILMIŞ SIRAYA ALDIK DEDİ AMA BUNU SÖYLERKEN ATTIĞIM 2 TİCKETI BİRLEŞTİRİP TEK TİCKETA ÇEVİRMİŞ.BUGÜNDE ALDIM HESABIMI GERİ. 1.5 AY SÜRDÜ YANİ.ŞUAN BİR EKSİK BIÇAĞIM ONA DA BİRAZ KANIT İSTİYORLAR PAZARDA SATILDĞINA DAİR RESİMLER ATTIM BAKALIM NE OLACAK

Bıçağı da vermişlerdi birkaç gün sonrasında fakat bu geri verme olayı ilk defa çaldırırsanız geçerli.2. defa felan olursa Steam iade etmiyor.Yani tek yapmanız gerek beklemek ve yeterli kanıt sunmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seatower -- 17 Ağustos 2017; 15:11:43 >

• İnşallah geri alabilirsiniz eşyalarınızı . Olayı anlattiysaniz attığınız mailde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum . Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

İnşallah geri alabilirsiniz eşyalarınızı . Olayı anlattiysaniz attığınız mailde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum . Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama bakalım yine de bir gerginlik var.
  • Seatower S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin adamın profilini atta reportliyalim

Birde buraya yazın to kısmindan gabe nevel i secin.http://www.valvesoftware.com/email.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji-tr -- 25 Nisan 2015; 19:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji-tr

Bahsettiğin adamın profilini atta reportliyalim

Birde buraya yazın to kısmindan gabe nevel i secin.http://www.valvesoftware.com/email.php

Steam'a giriş yapamadığım için adamın profilini hatırlayamıyorum, bir de o attığın linkin ne farkı var ? Teşekkürle.r ilgin için
    Gaben maillerini kendisi okuyor ve Steam supportan daha cabuk hallederler sizin başınıza gelenin aynısını yaşadım bir arkadaşım benim yerime buraya mail attı İngilizce yok maalesef maili attıktan 20 saat sonra Hesabımı 1 gün sonrada itemlerimi geri aldım ama olayı net ve ayrıntılı bir şekilde anlatın birde hesabın size ait olduğunu kanıtlamaniz lazim

• Öyle bi başlık açmışsın ki kesene bereket diyesim geldi neyse geçmiş olsun

Edit: ayrıca bişey olmaz hocam geri veriyorlar her şeyi eğer ispatlarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnocent Man -- 25 Nisan 2015; 20:04:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gaben maillerini kendisi okuyor ve Steam supportan daha cabuk hallederler sizin başınıza gelenin aynısını yaşadım bir arkadaşım benim yerime buraya mail attı İngilizce yok maalesef maili attıktan 20 saat sonra Hesabımı 1 gün sonrada itemlerimi geri aldım ama olayı net ve ayrıntılı bir şekilde anlatın birde hesabın size ait olduğunu kanıtlamaniz lazim

Bazı resimlerim var hesabın bana ait oldugunun kanıtı. Bu valve sitesinden nasıl gönderebilirim onları ? Mesela hızlıresime koyup göndersem olur mu ?
    Ben imgurla atmistim

• quote:

Ben imgurla atmistim

Attım bakalım imgurla bir kaç resim kanıt olarak, güzelce açıkladım.Çare şuan beklemek
  • Yapabileceğim başka bir şey var mı ? Yoksa sadece bekleyecek miyim ?
  • bir bilgisayardan ilk kez girince 1 hafta pazar ve trade banı olmuyor muydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 25 Nisan 2015; 21:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

bir bilgisayardan ilk kez girince 1 hafta takas ve trade banı olmuyor muydu ?

Sanırım olması gerekiyordu ama benim hotmailime onay mesajı gelmeden şifre değiştiren adam onları da kolayca halleder heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

bir bilgisayardan ilk kez girince 1 hafta takas ve trade banı olmuyor muydu ?

kesinlikle öyle oluyor,ben de oraya takıldım
  • inşallah geri alırsin itemleri hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu yazarsan iyi olur hocam, bilgileniriz.

• İlginiz için teşekkür ederim.Bekliyorum herhangi bir cevap yok şuan
  • anlamadığım olay adam başka pc den senın hesap acıyor itemler pazar bir hafta ban yemesi gerekmez mi nasıl hemen o işlemleri yapıyor :(
  • ayrıca sana bunu yapanların profillerini paylaşırsan burada iyi olur konuşmalarınız vs warsa onlarda yazarsan daha iyi olur geçmiş olsun
  • boyle sıkıntılı durumlar da ilk yapmamız gerekenler nelerdir . sırasıyla birisi anlatabilir mi ??

http://www.valvesoftware.com/email.php bu siteye derdimizi anlatmak mı ?

arkada$lar için boyle sorunu olupta düzeltenler güzel bir açıklama yaparsa sayfada herkes yararlanabilir şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 28 Nisan 2015; 13:35:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.