Şimdi Ara

Anti recoil mermi sekmeme hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle birşey gördüm internette.Mermi sekmeme oranı düşüyormuş.Pek inandığımı söyleyemem.Kullanan var mı?İşe yarar mı?

• doğrudur var öyle birşey.
  • Var öyle birşey ama kullanmanı tavsiye etmem. Hem çoğu serverde hile olarak algılanan bir CFG o ( Küfür yeme oranıda var ) . Hemde sen onu kullanınca gerçek PRO bir oyuncu olamassın. CFG ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü olursun.
  • Tek tek atarsan sekmez zaten güzel kardeşim, bırakın bu cfg işlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Tek tek atarsan sekmez zaten güzel kardeşim, bırakın bu cfg işlerini

aynen hocam. yapın kendi configinizi no recoil cfg olmaz no recoil hack olur onların da bazıları sXe den geçer. yani en iyisi config yapmayı öğrenin(rate ayarları felan) sonra oyuna başlayın inanın daha iyi oynayacaksınız
  • Forumqs isimli siteden Caca isimli coder'ın configlerini dene
  • o siteden hayır gelmez. çoğunu tanıyorum , 11-12 yaşındalar neredeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

Forumqs isimli siteden Caca isimli coder'ın configlerini dene

aynı kodları 50 kere yapıştırınca, coder mi olunuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Forumqs isimli siteden Caca isimli coder'ın configlerini dene

aynı kodları 50 kere yapıştırınca, coder mi olunuyor?

birde şu tipler yokmu bilmeyip çamur atan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 8 Ağustos 2011; 19:56:48 >

• Mermi Sekmeme Diye Bisi Yoktur Asla Yapamazsın Ha Cfg İndirirsin Aaa Sekmiyor Dersin Kendini Kandırırsın.
    Mermim Sekmeyecek Diyorsan Alias Kodlarıylan Yapabilirsin Onu.
    Alias Kodlarınıda Sxe Engeller.
    İstersen Deneyebilirsin Sxesiz Servere Sekmemeye Yarayan Alias Kodlarıylan Gir ? Sekmez.
    Bi de Sxe liye Gir Seker.
    Bi de Su Konuya Aciklik Getireyim " CFG Bahane Bilek Sahane " oynarken millete bunu diyebilmelisiinz ?
    Yani Cfg Kullanmayın Bilek Gelistirin Kendiniz Cfg Olurnusuz Zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: antik0r

o siteden hayır gelmez. çoğunu tanıyorum , 11-12 yaşındalar neredeyse

Dogrudur Kanka Hepsi Velet Arasan 15 Yasindan Buyuk 4-5 tane anca
  • Zaten kullanmıyorum merak ettim.Böyle birşey var mı diye?Default oynuyorum bir ara kullanıyordum cfg falan hepsi yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Zaten kullanmıyorum merak ettim.Böyle birşey var mı diye?Default oynuyorum bir ara kullanıyordum cfg falan hepsi yalan.

http://forumqs.com/nesquik-v3-cfg-aboov-t85505.0.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Zaten kullanmıyorum merak ettim.Böyle birşey var mı diye?Default oynuyorum bir ara kullanıyordum cfg falan hepsi yalan.

http://forumqs.com/nesquik-v3-cfg-aboov-t85505.0.html

Yani?
  • Düşük Çözünürlükte -640
    Düşük Sensitivy - 1 ile 3 arası
    Yüksek FPS - 100 fps
    Yüksek Hertz - LCD'de 75, CRT'de 100

oynarsan büyük 1 ihtimalle farkı anlarsın.
  • Bu Program Hiledir Kullanma Arkadaşlar Bu Programı Kullananları Nasıl Bulucaz Birileri Yardım Etsin Exe Dosyası C.s De Belli Olmuyor Masaüstüne Çalışıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm123 -- 26 Aralık 2012; 16:19:03 >
  • No-Recoil bir hile dosyasıdır. Net hızın iyi ise 25k 101 101 oynarsın. Mermi krallar gibide gider birazda piskolojik oluyo bu insanlarda mermi gitmemesi. 8 Yıldır oynuyorum gitmediğini görmedim ;)
  • Cfg kullananlar çok belli zaten genellikle oyunu bilmeyenler dümdüz aralıksız tarıyorlar, arada 2-3 hareket yapmaya da çalısıyorlar
  • Cfg aptal insanların kendilerini kandırmak için kullandıkları şeydir.Bu işler kodla olmaz programla olur.Hiç bu işlere bulaşmayın default oynayın.Sadece kendinizi kandırırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.