Şimdi Ara

No Recoil Macro Kullanan Varmı ? csmacro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.csmacro.com buldum logitech icin insancıl spray atıyor :)

Varsa hangi mouse ve programla kullanıyorsunuz ?

AK47 ve M4A1-S için bence bir çok kişi makro kullanıyor ama bu konu muallakda kimse acıklamıyor yada bilgi vermiyor , yanılmıyorsam STEAM ' de VAC ban söz konusu değil sonuçda sadece makro kombinasyonu tuşlara basıyor ,

ESEA ve CEVO da yasak onu biliyorum ama onlarında kendi Anti Cheat Sistemi Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 11 Temmuz 2020; 12:3:7 >

• Bloody mouselarda geçerli fakat mouse aşağı doğru inerse overwatchdan ban yersin
  • Bir çok kişi? Spray yapmayı bilmiyorsan bu senin eksikliğin millete laf atma boşuna. Diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayan her türlü şey yasaktır.
  • nasıl yani ben şimdi spray yapıyorum mouse u aşağı çekiyorum mecburen ban mı yicem? Yoksa benmi yanlıs anladım çok sacma geldide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukcesur

nasıl yani ben şimdi spray yapıyorum mouse u aşağı çekiyorum mecburen ban mı yicem? Yoksa benmi yanlıs anladım çok sacma geldide.

Evet ban yicen

Arkadaş spray diyorsun macro/script recoil diyorum ben. Senin spray recoilinle macro//script recoili bir mi canım benim
  • Kullanan baya belli ediyor cidden. Steam ban atıyordur kesin.
  • eyvallah açıklamadan sonra yazdığını anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PressReader kullanan var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Kullanan baya belli ediyor cidden. Steam ban atıyordur kesin.

Atıyor, 2 tane Bloody kullanan arkadaşım ban yedi. Fakat 1 senedir falan oynuyorlar daha yeni ban yediler
  • Vay arkadas yok no recoil de yok firerate si derken oyuna konsantre olamiyonuz :) halbuki bunlara harcadgn zamani recoile harcasan cozersin :) zevk meselesi tabi artik nasl oluyorsa bilmiyorm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Vay arkadas yok no recoil de yok firerate si derken oyuna konsantre olamiyonuz :) halbuki bunlara harcadgn zamani recoile harcasan cozersin :) zevk meselesi tabi artik nasl oluyorsa bilmiyorm..
    ak47 spray kontrolu yapamayan bir zahmet oynamasin oyunu 10. mermiye kadar asagiya, 10. mermiden 18e kadar sol, daha yukarisi icin saga cekiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

ak47 spray kontrolu yapamayan bir zahmet oynamasin oyunu 10. mermiye kadar asagiya, 10. mermiden 18e kadar sol, daha yukarisi icin saga cekiyosun.

Alıntıları Göster
    workshop' tan aim_recoilmaster ı indir. 2 saat çalış günde . gelişmeyi farkedersin
  • wildlings kullanıcısına yanıt
    aynen 2 saatde dm gir sonra , bi 2 saatte mm oynasan gelişmeyi farkedersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweiche

aynen 2 saatde dm gir sonra , bi 2 saatte mm oynasan gelişmeyi farkedersin :D
    NiP oyuncusu friberg tarafından hazırlanmış bir recoil control videosu var, izlemeni tavsiye ederim. Çok güzel açıklıyor adam olayı ve nasıl kontrol edebileceğini. Arkadaşların da söylediği gibi, bu oyunu iyi oynamak istiyorsan recoil makrosuydu vs uğraşma. Eline öğret o kalıcı olur. Video için buraya tıklayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

Bloody mouselarda geçerli fakat mouse aşağı doğru inerse overwatchdan ban yersin

mouse aşağı inerse ? ban yersin demişsin ,

pro spray yapan adam da mouse aşağı indirir onla bunun arasındaki farkı VAC nasıl anlıyor ?

Mesela overwatch izlerken Macro ile Pro spray arasındaki farkı anlamak imkansız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Bloody mouselarda geçerli fakat mouse aşağı doğru inerse overwatchdan ban yersin

mouse aşağı inerse ? ban yersin demişsin ,

pro spray yapan adam da mouse aşağı indirir onla bunun arasındaki farkı VAC nasıl anlıyor ?

Mesela overwatch izlerken Macro ile Pro spray arasındaki farkı anlamak imkansız bence.

Alıntıları Göster
    makro kullanınca adamı sen vurmuş olmuyorsun ki bilgisayara yazdığın bir yazılım koduyla bilgisayar vurmuş oluyor sen yapmış olmuyorsun yani o zaman oyunu trollemenin anlamı nedir git film izle dizi izle falan orda izlediklerini de sen yapmıyorsun sonuçta aynı şey

• quote:

ne kadar saçma bi cevap bu ya ?

Spray yaparken her silahın kendine has sekme şekilleriyle recoil yapıyoruz zaten. Şu novalara overwatch falan izletmesinler allah aşkına.

Adam nereden bilecek benim macro yaptığımı yada kendim manual recoil yaptığımı ? Saçmalamayın allah aşkına. Valve tarafından bilgisayarda macro taraması yapan herhangi bir spy yazılım yok, sadece diğer hile kullanımları için var.
    Senin arkadaşların sana macro diye yutturup aim kullandıysa o başka mevzu. Overwatch dediğin şeyi spray yapmayı bilmeyen bir adam izlerse tabiki ban atabilir ki gördüğümüz üzere nova olup spray bilmeyen adam dolu.

Bu tarz konular "bence" adı altında yazılmaz belli kuralları vardır. Sonuç olarakta macro serbesttir.
    Ama siz siz olun macro kullanmayın, oyunun hakkını verin.

• Abi en gıcık olduğum şu pistol u otomatik yapıyorlar ya o işte. Adam tech 9 alıyor tak tak tak otomatik saydırıyor. Bunu tespit edemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ata

quote:

Spray yaparken her silahın kendine has sekme şekilleriyle recoil yapıyoruz zaten. Şu novalara overwatch falan izletmesinler allah aşkına.

Adam nereden bilecek benim macro yaptığımı yada kendim manual recoil yaptığımı ? Saçmalamayın allah aşkına. Valve tarafından bilgisayarda macro taraması yapan herhangi bir spy yazılım yok, sadece diğer hile kullanımları için var.
    Senin arkadaşların sana macro diye yutturup aim kullandıysa o başka mevzu. Overwatch dediğin şeyi spray yapmayı bilmeyen bir adam izlerse tabiki ban atabilir ki gördüğümüz üzere nova olup spray bilmeyen adam dolu.

Bu tarz konular "bence" adı altında yazılmaz belli kuralları vardır. Sonuç olarakta macro serbesttir.

Evet sevgili nova arkadaşım sen yorum yapma lütfen. Tamam hepiniz spray uzmanısınız hiçbir sorun yok devam edin

• Ban yemek gibi bir olay yok ama yeteneğini körelticeğine emin olabilirsin bi turnuvaya katılsan dur şuna makro hazırlayayım diyemezsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.ata

quote:

Evet sevgili nova arkadaşım sen yorum yapma lütfen. Tamam hepiniz spray uzmanısınız hiçbir sorun yok devam edin

Hayır arkadaşım kimse kimseye uzman demedi burada. Hiçbir overwatch izleyen insan macro ile sprayi ayırt edemez bu kadar basit. Macroda mouse kendisi gereken yöne doğru çeker, sprayde sen manual yaparsın. Bu olaya VAC demek tamamen bilgisiz olarak konuştuğunu gösteren ifadedir.
    Şimdi egonu yere bırakman için bi sebep var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.