Şimdi Ara

Bloody V7 Multi-Core Macro Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
14.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak bende Bloody V7 var ve bf3 oynuyorum ama bir türlü macro bulamadım bana macro verebilecek varmı ?

• abdi42600 A kullanıcısına yanıt
    Bloody sitesi bu ama macrosu paralı.http://www.bloody.tw/en/index.asp
    bende bloody V3 vardı 1000 atış beleş macro verdi BF3 de denedim ama gerçekten videolarda göründüğü gibi olmuyor. veya ben beceremedim kendim macro gibiyim zaten gerek yok o kadar kasmaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Bloody sitesi bu ama macrosu paralı.http://www.bloody.tw/en/index.asp
    bende bloody V3 vardı 1000 atış beleş macro verdi BF3 de denedim ama gerçekten videolarda göründüğü gibi olmuyor. veya ben beceremedim kendim macro gibiyim zaten gerek yok o kadar kasmaya :D
    macrocular bence hilecilerden daha ezik ve acizdir bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

macrocular bence hilecilerden daha ezik ve acizdir bu oyunda.

Alıntıları Göster
    ben satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

ben satıyorum

Alıntıları Göster
    birader bu macro nedir ne değildir ne işe yarar sadece ismini biliyorum macro !!!!

nedir bu macro Allah aşkına?
  • ThatCrazyTurk T kullanıcısına yanıt
    makro kaydedilebilen mouseler ile yapılıyor. silaha göre kodlar yazıyorlar. silahın sekmesini azaltıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=yRHoA4jv8Hk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

makro kaydedilebilen mouseler ile yapılıyor. silaha göre kodlar yazıyorlar. silahın sekmesini azaltıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=yRHoA4jv8Hk

deathtime83 seni hatırlıyorum bf4 betadan :))

o zaman bu adaletsizlik olmuyor mu?
    parası olan vurur, olmayan ölür yani?
    hem bu macro ile oynayan kişi kendini kandırmış olur ! iyi oyuncuyum havalarına filan girerse yani !!

birde bu kodları kim yazıyor?
    her sılaha bir kod mu yazılıyor?
    girilen kodun süresi mi var yani bitiyor mu bir süre sonra kullanımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 3:16:55 >

• A4 ün oyuncu farelerin de var makro olayı. Yeni bloody serisinde makro ücretli ama eski x7 serilerinde ücretsiz ben denemiştim bir ara bf3 de bildiğin tüm şarjörü tek noktaya bosaltiyor.
    Biraz araştırıp öğrenirsen kendin de yazarsın kodları.
    Her silaha yapabilirsin.
    Kodun süresi yok mouse'a indiriyorsun kodu orada kalıyor.

Ayrıca X7 serisinin macroları ücretsiz çoğu yerde.Paralıdan çok parasız macrolar mevcut piyasada.

İzlediğin videoda boş duvara sıkıyor adam.Görünürde çok hoş kolay gibi duruyor kullanımı.Ama öyle değil.Oyun içinde zor oluyor.Alışmak gerekiyor bir süre.Ayrıca alışıp kullanabilmen için zaten iyi oynaman gerekiyor.Aşırı ekstra bir şey değil bence macro.Abartıyor millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Biraz araştırıp öğrenirsen kendin de yazarsın kodları.
    Her silaha yapabilirsin.
    Kodun süresi yok mouse'a indiriyorsun kodu orada kalıyor.

Ayrıca X7 serisinin macroları ücretsiz çoğu yerde.Paralıdan çok parasız macrolar mevcut piyasada.

İzlediğin videoda boş duvara sıkıyor adam.Görünürde çok hoş kolay gibi duruyor kullanımı.Ama öyle değil.Oyun içinde zor oluyor.Alışmak gerekiyor bir süre.Ayrıca alışıp kullanabilmen için zaten iyi oynaman gerekiyor.Aşırı ekstra bir şey değil bence macro.Abartıyor millet
    Daha nişan alamayıp macro bulunca pro olacağınızı zannetmeyin eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir hesabı.Giripte publicde macro kullanan eziklerden olmayın. ESL bile mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GREAT EMPEROR

Daha nişan alamayıp macro bulunca pro olacağınızı zannetmeyin eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir hesabı.Giripte publicde macro kullanan eziklerden olmayın. ESL bile mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.

Alıntıları Göster
    evet hepiniz haklısıın macro cok abartılıyor ama bf3'te karşına adam cıkıyor normal bir fare ile tarıyorsun olmuyor ve seni olduruyor yani cok seri taraması bile bir avantaj bence çok teşekkürler cevap yazdıgınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: abdi42600

evet hepiniz haklısıın macro cok abartılıyor ama bf3'te karşına adam cıkıyor normal bir fare ile tarıyorsun olmuyor ve seni olduruyor yani cok seri taraması bile bir avantaj bence çok teşekkürler cevap yazdıgınız için

Alıntıları Göster
    bana kalırsa her ne olursa olsun, (bu macroyu adam ister ustaca kullansın, ister kullanamasın) oyunda macrosu olan 1 tık önde sonucuna geliyor.
    Yani bir nevi adaletsizlik..Abartsalar da abartmasalar da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 11:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

bana kalırsa her ne olursa olsun, (bu macroyu adam ister ustaca kullansın, ister kullanamasın) oyunda macrosu olan 1 tık önde sonucuna geliyor.
    Yani bir nevi adaletsizlik..Abartsalar da abartmasalar da..

Alıntıları Göster
    Katılıyorum Peki A4 Tech F7 V-Track Macro Ayarı Bilen Varmı
  • quote:

merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak bende Bloody V7 var ve bf3 oynuyorum ama bir türlü macro bulamadım bana macro verebilecek varmı ?

BF 3 te Ultra Core 3 aktif etmek yasak. Serverdan atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

merhaba arkadaslar benim bir sorum olucak bende Bloody V7 var ve bf3 oynuyorum ama bir türlü macro bulamadım bana macro verebilecek varmı ?

Anlıyorum Peki A4tech X7 F7 Çalısırmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Anlıyorum Peki A4tech X7 F7 Çalısırmı

X7 nin programı nasıl bilmiyorum.
    evet ben de seni hatırladım.

makro çok pratik değil. çünkü her zaman kullandığınız sol fare tuşuna makro atanmıyor. başka bir tuşa atıyorsun o da alışkanlık nedeniyle zorlu çıkarıyor. bende a4tech x747 var. denedim ama çok zorlandım. kaldırdım.

ayrıca ateş edersen sol tuşa basılı tutup ateş etmek yerine birkaç kez seri basarak ateş etmek de silahın sekmesini en aza indiriyor
  • quote:

makro çok pratik değil. çünkü her zaman kullandığınız sol fare tuşuna makro atanmıyor. başka bir tuşa atıyorsun o da alışkanlık nedeniyle zorlu çıkarıyor. bende a4tech x747 var. denedim ama çok zorlandım. kaldırdım.

ayrıca ateş edersen sol tuşa basılı tutup ateş etmek yerine birkaç kez seri basarak ateş etmek de silahın sekmesini en aza indiriyor

haklısın tabiki macro kullanımı zor ama hani bazen pratikleşince cok + yonleri oluyor
  • quote:

quote:

haklısın tabiki macro kullanımı zor ama hani bazen pratikleşince cok + yonleri oluyor

Alıntıları Göster
    Macro o kadar abartılacak bir şey, sadece yazana bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Macro o kadar abartılacak bir şey, sadece yazana bakar

Alıntıları Göster
    skype eklersen hallederim ve aynı videolardaki gibi .d dogru yazmasını biliyorsan tabi her silahın kendine özel headshotu var

buradan anlatmaya kalsam sabaha anca biter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.