Şimdi Ara

Bloody V7 Multi-Core Macro Arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
14.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inanamyan arkadaslar olursa netten bi oyun attın deneyelim maus teamwiever toplantı acıp
  • Arkadaşar ben başlığa uygun bir mesaj göremedim. Bloody v-7'de macro nasıl yapılır bloody4 macrosu yapmayı bilen varmı? macrosunu yazmasına gerek yok. Sadece nasıl macro ayarlandığını basitce anlatsın.Benim oynadığım oyunun ayarları programda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RwN

Arkadaşar ben başlığa uygun bir mesaj göremedim. Bloody v-7'de macro nasıl yapılır bloody4 macrosu yapmayı bilen varmı? macrosunu yazmasına gerek yok. Sadece nasıl macro ayarlandığını basitce anlatsın.Benim oynadığım oyunun ayarları programda yok.

Oscar Macro da yazmayı soruyorsun sanırım.
  • Macro yazma konusunda biraz bilgi edindim fakat bir türü atadığım macro çalışmadı. Sanıyorum bende hata var. Macro yazma mantığı o kadar zor değilmiş basit program yürütme mantığı biraz algoritma ile macro yapabilirsiniz ama uygulama, test yada neye göre degerlendirceksiniz onu bende merak ediyorum. Açıkcası progrm kötü degil 15$ gibi bir fiyatı var ama tam olarak kullannımını çözerseniz verilen paraya deger Bf3'de bloodyi hile programı ile eş degerde tutuyor :D

Macro yazmayı kavradım ama neye göre yada nasıl calıştıracagım hakkında bilgim yok

Bir ruslar kadar olamadık valla mouse yüzünden rusca ögrencem az kaldı. Bloody 4(Bloody mouse v7 programı) hakkında bıutun anlatımlar rusca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 1 Ocak 2014; 18:14:29 >
  • La macroya filan gerek yok bu oyunda stability artıran eklentileri takın silah hiç tepmiyor zaten
  • Yinede verdiğimiz paranın bir hayrını görelim degil mi :D macro yapmadan aldığın gaming mouse degil olsa olsa fare olur :D neyse az çok mantığını kaptım biraz para bayılmak zorunda kaldık ama gerçekten güzel mouse tavsiye etmem hep mouseyi satın alıp hemde 15$ vermek adama biraz dokunuyor ama dedidim gibi onu vermezsende bir anlamı kalmıyor sistemi diger programlara görebiraz gelişmiş otomatik ayarlarıda var değermi deymezmi tartışmaya açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

La macroya filan gerek yok bu oyunda stability artıran eklentileri takın silah hiç tepmiyor zaten

Ben bloody gun3 programını satın aldım. Şöyle düşün, silaha 2 değil 3 eklenti takıyormuş gibi oluyor. Avantajı o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

La macroya filan gerek yok bu oyunda stability artıran eklentileri takın silah hiç tepmiyor zaten

Ben bloody gun3 programını satın aldım. Şöyle düşün, silaha 2 değil 3 eklenti takıyormuş gibi oluyor. Avantajı o kadar.

Pardon ama şu oyundaki doğru silaha, doğru eklentileri taktıktan sonra bile yok nişan alamıyorum,yok çok sekiyor diyen kişi zaten kusura bakmasın oynamayi bilmiyordur...
    Bu macrolar ile de oyunculuğun da pek bir gelişme olmıcaktır aksine bunlarla bile kötü oynayınca kendini iyice ezik hissedecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rushest

quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Pardon ama şu oyundaki doğru silaha, doğru eklentileri taktıktan sonra bile yok nişan alamıyorum,yok çok sekiyor diyen kişi zaten kusura bakmasın oynamayi bilmiyordur...
    Bu macrolar ile de oyunculuğun da pek bir gelişme olmıcaktır aksine bunlarla bile kötü oynayınca kendini iyice ezik hissedecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abdi42600 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bende Ultra Core 3 Crack Var İstersen Bana Ulaş :)
  • Fareyi birazcık aşağı kaydırarak da yapabilirsiniz makronun yaptığı görevi, silahı tanımanız ve ona göre kaydırmanız yeterli sadece. Ben de bloody v7 kullanıyorum ama makroyu bir kez bile kullanma gereği duymadım
  • Şu macroyu bende crackleyip bi deneyeyim dedim. Accuracy macro ile daha da düştü. Macro olmadan daha iyi oynuyorum. Benim müdahelem olmadan mouse'un aşağı doğru kayması bana göre değil. :)
  • Birde macro paylaşımlarında bulunuyor millet fps türü ne için oynanır? Hedefi ıskalamadan vurmak için değil mi? Bunu macro hallederse ne anlamı kalır o oyunun?

Macro hile yapmaktır, ezikliktir.

• AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    nekadar güzel söylemişsin oyun oynamayı bilmeyen loser tiplerin kullandığı mouse yazılımı !
    sonrada geçip karşımıza biz pro oyuncuyuz demeleri insanı çileden çıkartıyor üstüne birde inanılmaz egolarını çekiyorsunuz.
  • hileci ve makrocularının yüzünden oyunu adam gibi oynayan adam kalmadi bide biz proyuz demeleri yok mu ah ah :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

hileci ve makrocularının yüzünden oyunu adam gibi oynayan adam kalmadi bide biz proyuz demeleri yok mu ah ah :(

ben pro geymırım kardeş
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Aferim bende 5 puan sana başka :):)

• 10 liralık Casper faresi ile oynuyorum. KD oranım 2ye yakın oluyor çoğunlukla Operation Lockerda. Elinizdeki fare yerine elinize bileğinize güvenin bence az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 15 Mart 2015; 23:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.