Laptopum şifre yazma kısmında touch pad ve klavye çalışmıyor bilgisayarımı açamıyorum.
İyi günler gayet basit bir sorum var hangisi daha iyi sizce
msi x99a raider anakartın ses kartı mı daha iyi yoksa logitech g pro x kulaklığından çıkan ses kartı nı mı kullanmalıyım.
Logitech PRO X Gaming Headset with Blue VO!CE Mic Technology (logitechg.com)
İyi günler
X99A-RAIDER anakart kullanmaktayım bios güncelledim xmp özelliğini açma istediğimde hata veriyor ama ramleri çıkartıp tekrar taktığım zaman xmp calışıyor bir kerelik bilgisayarı kapatıp veya rest attığımda hata veriyor ve biosa yönlendiriyor.
İlk önce xmp açtıktan sonra hiç bir şeye dokunmadan bilgisayarı açtığımda gelen hata mesajı ve ayarları göstereyim.
Benim yaptığım yöntem ise ram mhz 3000 manuel olarak çektikten sonra xmp açıyorum.
Bios kullandığım eski versiyonu p.5 versiyonuydu p.6 ya yükselttim p7 yükseltmememin nedeni note olara msi önermediğini söylemesi.
Ramin markası ise :
İlginç tarafı p6 ve p71 bios ile xmp açtığımda aynı sorun meydana geliyo ama p.5 sürümünde bir sıkıntı yaşanmıyordu.
https://www.vatanbilgisayar.com/inca-idpv-01-displayport-to-vga-kablo-altin-uclu-blister-1-8m.html
04.02.2021 aldığım inca dönüştürücü kablo bugün calısmamaya başladı bugün itibariyle neden olduğunu bilmiyorum hiç bir sıkıntısı yoktu bilgisayar monitor ve internetin takılı olduğu bir üçlü priz var onu çıkardım bilgisayar kapalıyken aksam taktım ve simdi calışmıyor.
|
Bios güncelledim bilgisayar açılmıyor.
|
2500 TL SİSTEM TAVSİYESİ
|
|
---
|
Oyunda yaşanan Fps drop ani Fps düşüşü
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 476
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 24.724 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware