Şimdi Ara

Geçmeyen Diş Ağrısı(Düşmanımın Başına Gelmesin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dişim felaket derece ağrıyor apranax kullandım fayda sağlamadı sürekli soğuk su ile gargara yapıp duruyorum 3-5 saniye ağrıyı kesiyor sonra tekrar gargara 2 saatir gargara yapmaktan feleğim şaştı nane,kekik,karanfil,karabiber,papatya cayı aklıma gelen her türlü şeyi denedim geçmiyor arkadaşlar yardım edin

edit.1 bugün dişçiye gittim ve üst dişime filmi gördükten sonra dolgu yaptı şuan ağrı yok :D
    edit.2 alt dişim ağrıyordu ilk başta ama soğuk su gargarasın'dan sonra 3 saatin sonunda üst dişim ağrıdığını fark ettim ama alt dişim de ağrıyabilir her an :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 10 Mart 2020; 13:0:18 >

• Hocam tuzlu su ile çarkala belki iyi gelir, doktor önermişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirmilik diş olabilir belki. Apranax'da geçirmediyse bence bi dişçiye git. Özeller gece de açık oluyor diye biliyorum. En azından bi anestezi iğne yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Hocam tuzlu su ile çarkala belki iyi gelir, doktor önermişti
    denedim geçmiyor ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Yirmilik diş olabilir belki. Apranax'da geçirmediyse bence bi dişçiye git. Özeller gece de açık oluyor diye biliyorum. En azından bi anestezi iğne yapsın.
    Düşündüm ama öğrenci olunca malum
  • Rakı dene hocam fayda eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20lik dis hosgeldin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Rakı dene hocam fayda eder
    hocam 5 tlm var :D
  • apranax diş ağrısını almaz ya arvales kullancaksın yada majezik

apranaks dediğin ne ki basit ağrıkesici o haifi agrıları alır
  • denizbaba1461 kullanıcısına yanıt
    Soguk su içince geçiyorsa apse yapmıştır . Acilen antibiyotiğe başlaman gerekir . Bir devlet hastanesi acil e git dişine bakıp agrı kesici yaparlar . Yarında dişçiyr git mutlaka .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Soguk su içince geçiyorsa apse yapmıştır . Acilen antibiyotiğe başlaman gerekir . Bir devlet hastanesi acil e git dişine bakıp agrı kesici yaparlar . Yarında dişçiyr git mutlaka .
    teşekkürler hocam randevu aldım bekliyorum üst dişim cürüktü soğuk su 3 saat gargara yapma sonucu üst dişimde ağrımaya başladı dokununca cok ağrıyor ama şuan iyiyim cok mükemmel derecede ağrı yok ama ağrıyor
  • denizbaba1461 kullanıcısına yanıt
    Ağrıyı azaltiyim derken bide bademciklerini şişirme . Çok geçmiş olsun .

• RAKI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.