Rastgele bir araştırma sonucu karşıma çıkan sağlık problemi. Latince ismi tinnitus. Tüm dünyada toplam 850 milyon insanda bu problem varmış. kulakta çınlama, zil sesi veya uğultu gibi hiç durmadan 7/24 devam eden bir ses. İnsanları depresyona ve sosyal izolasyona itiyormuş. Bir tedavisi yok ve hatta neden olduğunu bile bilmiyor tıp bilimi. Merak ettim forumda bu durumdan müzdarip insan var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç Geçmeyen Kulak Çınlaması.

-
-
Bende de var ama takmıyorum. Takmazsan sorun olmuyor. Dinlememen lazım. Bir süre sonra alışıyosun. Uzun süre kulak tıkacı kullanmaktan oldu benimki.
-
Bende de var dinlemeyince sorun yok dinleyince duyuyorum.
Şuan duymaya başladım mesela.
Burun gibi olmuş artık. Burunda gözün kadrajını büyük ölçüde tutuyor ama bir süre sonra görmezden geliniyor.
Not: Karadenizli değilim.
-
Bend de var kulaklık takma sürekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var bende de
Nootropil diye bı ilaç kullanılıyodu sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bir ses duymayan var mı acaba? Ben kendimi bildim bileli duyuyorum kulaklık falanda çok kullandığım söylenemez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kulakların çıt çıt çıt ediyormu aga kendi kendine ve baş ağrısı var mı ? ayrıca takıntı benzeri şeyler ?
vücudun çeşitli yerlerinde karıncalanmalar, kaslarda seğirmeler falan var mı ?
ayrıca yakından ezan olunca içinde tuhaflık oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 8 Ocak 2023; 15:16:51 > -
Bende hiçbiri yok sadece kısık bir tonda devamlı sinyal sesi gibi ama sadece dikkat edersem duyuyorum rahatsız eden bir şey değil.
bende de var etrafta ses varken ve dikkat etmiyorsan duyulmuyor ama sessizlikte ve özellikle dikkat ediyorsan çok tiz ve sürekli devam eden belli belirsiz bi çınlama var, herkeste var sanıyordum ondan çok şey yapmadım
-
Kulak duymadığı için çınlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle geceleri yani daha çok sessiz ortamda fark ediyorum. Arkadan gelen bir parazit gibi. Mesela bu başlığı görünce tekrar farkettim. Öyle bir şey. Kafaya takmayınca dert olmuyor.
Lanet olası kulaklıklar yüzünden böyle olduğunu sanıyorum 2 senedir takmıyorum ancak kalıcı hasar bıraktı sanırım. Aklı olup da hala kulağı tecavüze uğramayan varsa kesinlikle kulaklık kullanmasın.
durup dururken mi oldu
Ben de 85-90 dB gürültüye 1 saat kadar maruz kaldım. Aslında dalgınlığıma geldi, ses kesici kulaklığım da vardı, kullanmadım o ara.
O günün akşamı yatmadan önce kulağımda çınlama duymaya başladım. 1 ayı geçti, akşamları ve sabahları duyuyorum sadece, çok sessiz ortamlarda.
Yalnız şu aşağıdaki videodakileri uygulamaya başladıkça azalmaya başladığını hissettim. Ör dün gece kulağımın çınlayıp çınlamadığını hatırlamıyorum bile..
Austin Gohyoutube
🎁 Free guide on The 5 mistakes destroying your health: https://bit.ly/3yML92m 🤫 Get my best Health Tips before anyone else: https://bit.ly/3ISlZUC 🎁 [FREE CASE STUDY] - How I Get Rid of Chronic Congestion and Breathe Better: https://www.thenaturalmethod.com/sinusitis-case-study-home 📞 [FREE DISCOVERY CALL] Let’s speak about your issue: https://calendly.com/the-natural-method-joe-wu/yt-natural-health-strategy-session?utm_source=youtube&utm_content=description ----- Tinnitus is the sensation of hearing ringing, buzzing, hissing, chirping, whistling, or other sounds coming from inside the head. The most common cause of tinnitus is damage in the auditory cortex in the brain. This tends to happen as people age, and it can also result from prolonged exposure to excessively loud noise. A person with tinnitus often hears "ringing in the ears," It can be temporary, or it can be chronic and persistent. Do this program two times a day. Morning and evening for two weeks. After two weeks You will start to feel that your issue will reduce by twenty five percent. If you continue past the two weeks point, it should reduce by another twenty five percent . Carry on doing the program until you completely get rid of the issue. If you want to eliminate the problem, honestly, it will take another three months. Once you feel it’s completely gone then carry on with the program two times a week for the next six months . After six months you should do it once a week just to maintain it. Let me know how you progressing. If after two weeks of doing the program and the result is still the same, you might have a deeper issue. I will give the guarantee that I will work with you for free to help you to fix your issue. Don’t forget to leave a comment and let me know how you get on.https://www.youtube.com/watch?v=ztSBhvt4v-E&t=54s -
askerde olmustu arkadasıma ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bende de var ama takmıyorum. Takmazsan sorun olmuyor. Dinlememen lazım. Bir süre sonra alışıyosun. Uzun süre kulak tıkacı kullanmaktan oldu benimki. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X