Şimdi Ara

çene ve kulak ağrısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün geceden beri bu 2 si ağrımaya başladı çenem çok kötü açınca ağrıyor kapatınca ağrıdanda beter çok kötü acıtıyor kulağım ise içi çok kötü kaşınıyor ve dokununca dayanılmaz şekilde acıyor doktora gitmek istiyorum randevu yok lanet yerde sebebi nedir bu lanet şeyin çıldırmak üzereyim artık acile bile gidebilirim

• sakarya ne lanet yer ya karasu da hastanede randevu yok diğer ilçelere bakıyorum 10 gün sonra var
  • şimdiden hakkınızı helal edin çenem yüzünden yemek yiyemiyorum kulağım deseniz dahada kötüleşti herhalde açlıktan ölürüm
    süper sağlık sistemimiz sağolsun en yakın randevu tarihleri 10 gün sonra çok gelişti ülkemiz sağlık sektöründe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KBB ye bir görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

KBB ye bir görün

hocam ne diyorum randevu alamıyorum randevu kbb de numara yok hiçbir tarihe dişciye gösteriyim diyorum çenemi oda 8 gün sonra devlet bana bildiğin öl geber diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

KBB ye bir görün

hocam ne diyorum randevu alamıyorum randevu kbb de numara yok hiçbir tarihe dişciye gösteriyim diyorum çenemi oda 8 gün sonra devlet bana bildiğin öl geber diyor

Çok kötüyse durumun acile git illaki bakıyorlar gün içinde olur mu öyle şey

• Sağlık ocağına da gidebilirsin
    Kulağında iltihap olabilir acil doktora gitsen iyi olur hocam
    Çok geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acile gitmiyecem 1 gece daha dayanıyım diyorum yarın ilk işim hastaneye gidicem kbb herhalde numarasız alıyor mhrs de gözükmüyor hiç
    yemek yiyemiyorum en kötüsü bu ya bisiklete bindim rüzgar bile kulağımı acıtıyordu kafamıda çeviremedim çenem acıyordu garip bir olay hadi kulak iltihap olmuştur havuza filan girdimde çeneye vururmuki ağrı yemek yedirtmeyecek kadar
  • şimdi internete bakıyorum birisi kulak iltihabı çeneye vurur diyor "Bazı hastalarda ağrı, kişinin ağzını açıp kapatmasına bile engel olabilecek kadar şiddetlidir"
    diğeride çene ağrısı kulağa vurur diyor hangisine inanıcam oğlum ben hang doktora gidicem
  • Hocam sağlık ocağı bile teşhis koyar ki onun aletiyle kulağına bakarlar. Hastaneye git yarın sabah erkenden kuyruga gir hocam

• Mrs.Samanik kullanıcısına yanıt
    sağlık ocağınada istesemde gidemiyorum galiba aile hekimim istanbulda ikametgah almak lazım (yanlış biliyor olabilirim)
    hastaneye gidicem bakalım dış kulak iltihabı ile aynı şeyler var ağrı,tıkanıklık,kaşıntı tek akıntı yok ama çenem kafamı karıştırıyor tamam belki kulak ağrısı vuruyordurda sanki kemiğim kırılmışta eklem yerinde etime batıyor gibi yemek çiğneyemiyor dişlerimi birleştiremiyorum
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Şişme varsa kırılma vardır demektir hocam. Siz gidin doktor anlar zaten olanları tüm şikayetlerinizi söyleyin. Sonuçlari yazarsınız sevinirim hocam. Ağır kesici bir ilaç için hafifler belki

şişme yok
    ağrım olsa bile bilinçsiz olarak kullanmak istemiyorum hocam yarın gidicem çıkar çıkmazda ilk işim sizi bilgilendirmek olucak ilginiz için teşekkürler
    Tekrar geçmiş olsun hocam eksik olmayın zaten sabaha az kaldı

hocam birde alakasız soru sormak istiyorum ben kimliği istanbulda unuttum tek öğrenci akbilim var yanımda hastanede kimlik yerine geçmezmi bu
    Fotografliysa bence olur hocam durumu da söyleyin böyle böyle deyin sorun etmezler

sağolun hocam rahatladım galiba tek sorun edicek olan babam eşek kadar oldun hala kimliğini unutuyorsun beyinsiz oğlum vs vs bir çok laf yerim
  • kulak ağrım büyük çoğunlukla gitti sadece birazcık bastırınca ağrıyor doktora gitmemi gerektiricek ağrı kalmadı ama ne olur ne olmaz gidicem ama beni hala korkutan çenem sabah uyandığımda yemek yiyebildim çiğneyebildim ama yine çenemi kapatamıyorum birşey çiğneyemşyorum

• Orta kulak iltihabi olmasin?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    kulak ağrımın biraz azalması sebebiyle bugünlük gitmedim yarın gidicem bende bilmiyorum ne olduğunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.