Şimdi Ara

Mason olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan TV'de izliyorum çok pis gaza geldim, Mason olmaya karar verdim. Bu yola başkoymadan önce neler yapmalıyım? Herkes bildiklerini yazsın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kur'an'da yazıyor aç oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen programı ben de izledim, dedim sabaha nasıl mason olurum diye konu açarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mason derneğine 3 biyometrik foto,nufus kağıdı fotokopisi ve onaylı ikametgah ilmühaberi verin kayıt yaparlar
  • muhtarliktan ikametgah saglik ocagindan saglik raporu

• mason olmak için locadan davetiye gelmesi lazım krdşm
  • Satılık loca davetiye kodu.teknosa indirim koduyla takas olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illuminati üyesi olmak istiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Akademisyen Olmak İstiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Bilim Adamı olmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masonlar marjinal grup, bizim cemaatler gibi önüne geleni alıp adam sayısıyla büyümek yerine az sayıdaki kapalı gruptan oluşan ama sürekli birbirlerini tutup bi yerlere gelen kişlerle büyüyolar. islam ya da hristiyanlığın aksine musevilik de marjinal din. yahudi olamıyorsun, olamazsın. gidip ben sizin dininize inanıyorum desen de kabul etmezler. kapalı grup. mason olunabiliyodur belki sonradan onu bilmiyorum. ama dışarıdan biri gelip musevi kesinlikle olamıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Haziran 2016; 20:46:46 >
  • Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    muayenen gelmişmi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

masonlar marjinal grup, bizim cemaatler gibi önüne geleni alıp adam sayısıyla büyümek yerine az sayıdaki kapalı gruptan oluşan ama sürekli birbirlerini tutup bi yerlere gelen kişlerle büyüyolar. islam ya da hristiyanlığın aksine musevilik de marjinal din. yahudi olamıyorsun, olamazsın. gidip ben sizin dininize inanıyorum desen de kabul etmezler. kapalı grup. mason olunabiliyodur belki sonradan onu bilmiyorum. ama dışarıdan biri gelip musevi kesinlikle olamıyor diye biliyorum.

Masonluğun dinle inançla bir ilgisi yok.
  • İmamına sormak lazım

• Locadan iki kişinin referansı lazım. Dinle özgürlüğü vardır. Ateist olmamak yeterlidir.

• Hangi dine mensup olduğunun bir önemi yoktur. Sadece tek bir Tanrı'ya inanman lazım. Bunun dışında paranın olması lazım. Taksim'de dernekleri var.
  • Mason olmanin iki yolu var.
    Tabi bu iki yuol da masonlarin seni davet etmelerine bagli.
    1- Muthis bir zekan vardir, cok iyi bir okulda okumussundur, zekan ve yeteneginle muthis bir kariyer yapmissindir.

2- Eşek yukuyle para

Ama, Parayi bulmak da yeterli degil. Masonlar elit ve entelektuel adamlardir. Sirf parasi var diye anadolu comarlarini iclerine almazlar. Bir masonla oturup konustugun zaman hemen her konuda sohbet edebilir, bilgi alisverisinde bulunabilirsin. Iyi derecede yabanci dil bilirler ki bir ayaklari devamli yurtdisindadir. Masonlugun cikisi da bilgiye dayaniyor zaten. Yani caliskan, zeki ve bir cok yonden ideal bir tip olmak lazim, guclu bir kisilige sahip olmak lazim. Masonlari ovuyormus gibi konusuyorum ama gercekten boyleler. Cunku basari tesaduf degildir.

• Sana 30.seviye iki ustadin kefil olmasi gerekiyor.Eskiden biyle degildi siradan bir kayit sistemi ile girebiliyordun..Ama kendim bir mason olarak sana soyluyorumki bence olma.Ben henuz caylagim.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    aynen yok. ben de var demedim.

• Kimliğinin arkalı önlü 2 fotokopisi
    sigorta durum belgesi
    ikametgah belgesi
    bir de sağlık raporu al hepimizmasonuz@gmail.com adresine mail at ben rıza abiye iletirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.