Şimdi Ara

No Recoil Macro Kullanan Varmı ? csmacro (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
10.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m.ata

quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

quote:

quote:

Bloody mouselarda geçerli fakat mouse aşağı doğru inerse overwatchdan ban yersin

ne kadar saçma bi cevap bu ya ?

Spray yaparken her silahın kendine has sekme şekilleriyle recoil yapıyoruz zaten. Şu novalara overwatch falan izletmesinler allah aşkına.

Adam nereden bilecek benim macro yaptığımı yada kendim manual recoil yaptığımı ? Saçmalamayın allah aşkına. Valve tarafından bilgisayarda macro taraması yapan herhangi bir spy yazılım yok, sadece diğer hile kullanımları için var.
    Senin arkadaşların sana macro diye yutturup aim kullandıysa o başka mevzu. Overwatch dediğin şeyi spray yapmayı bilmeyen bir adam izlerse tabiki ban atabilir ki gördüğümüz üzere nova olup spray bilmeyen adam dolu.

Bu tarz konular "bence" adı altında yazılmaz belli kuralları vardır. Sonuç olarakta macro serbesttir.
    Ama siz siz olun macro kullanmayın, oyunun hakkını verin.

Evet sevgili nova arkadaşım sen yorum yapma lütfen. Tamam hepiniz spray uzmanısınız hiçbir sorun yok devam edin

Hayır arkadaşım kimse kimseye uzman demedi burada. Hiçbir overwatch izleyen insan macro ile sprayi ayırt edemez bu kadar basit. Macroda mouse kendisi gereken yöne doğru çeker, sprayde sen manual yaparsın. Bu olaya VAC demek tamamen bilgisiz olarak konuştuğunu gösteren ifadedir.
    Şimdi egonu yere bırakman için bi sebep var.

Çok bilmiş aylık 50 liralık internetle global ranktaki arkadaşım rakibe karşı üstünlük kuran her şey ban sebebidir bu 1.
    Havayı tarayıp adama gidince overwatch aa pro spray veya macro kullanıyor hile değil mi sanıyosun ? Direkt şüpheli diyecekler
    Bir de ne egomu seninle tatmin edecek kadar düşmedim.

• Sacmalamissin no recoil macronun ne oldugunu bilmiyosun. Konusup kendini rezil etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu neyin kafası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makronun illegal olduğunu duymuştum.

Değilse bile bu tarz şeyler kullanmak doğru değil diye düşünüyorum.Rakibim üzerinde ekstradan avantaj kurmak bence hiç etik değil.Bu tarz silah tepmesini engelleyen makrolar,3 round burst makroları ve bilimum hileler resmen kullanan kişinin 'ben sıradan insanlara göre daha ezik ve yeteneksizim.' demesinin bir başka yoludur.

Hem klavyemde,hem de mouse umda makro var.Kullandığım tek şey mouse umun soldaki 3. ve 4. tuşlarını B'ye atayıp,round başı satın alma işlerini yaparken kullanmam.
  • Ya beyler makroyu ne yaptınız okuyun bir internetten allah aşkına no recoilde sadece durup basıyor ama sizin elinizden daha hızlı yapıyo bu işi fark bu tabikide yanlış kesinlikle yetenek köreltir ama ne vac banı allah askına onun macro olup ılmadığı nasıl anlıcaklar tec9 taramalı yapanlara bakın yemiyolar vac cunku olof resmen makro gibi sıkıyor ama makro değil anlatabildim inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bloody mouselarda geçerli fakat mouse aşağı doğru inerse overwatchdan ban yersin

Spray yaparken her silahın kendine has sekme şekilleriyle recoil yapıyoruz zaten. Şu novalara overwatch falan izletmesinler allah aşkına.

Adam nereden bilecek benim macro yaptığımı yada kendim manual recoil yaptığımı ? Saçmalamayın allah aşkına. Valve tarafından bilgisayarda macro taraması yapan herhangi bir spy yazılım yok, sadece diğer hile kullanımları için var.
    Senin arkadaşların sana macro diye yutturup aim kullandıysa o başka mevzu. Overwatch dediğin şeyi spray yapmayı bilmeyen bir adam izlerse tabiki ban atabilir ki gördüğümüz üzere nova olup spray bilmeyen adam dolu.

Bu tarz konular "bence" adı altında yazılmaz belli kuralları vardır. Sonuç olarakta macro serbesttir.

Evet sevgili nova arkadaşım sen yorum yapma lütfen. Tamam hepiniz spray uzmanısınız hiçbir sorun yok devam edin

Hayır arkadaşım kimse kimseye uzman demedi burada. Hiçbir overwatch izleyen insan macro ile sprayi ayırt edemez bu kadar basit. Macroda mouse kendisi gereken yöne doğru çeker, sprayde sen manual yaparsın. Bu olaya VAC demek tamamen bilgisiz olarak konuştuğunu gösteren ifadedir.

Çok bilmiş aylık 50 liralık internetle global ranktaki arkadaşım rakibe karşı üstünlük kuran her şey ban sebebidir bu 1.
    Havayı tarayıp adama gidince overwatch aa pro spray veya macro kullanıyor hile değil mi sanıyosun ? Direkt şüpheli diyecekler

Çok bilmiş aylık 120 $'a Google Fiber ile silver ranktaki arkadaşım, rakibe üstünlük kuran şey senin oyun sırasındaki zekan ve becerindir. Macro programı gibi bir reflekse ve yeteneğe sahipsen seni kimse suçlayamaz. AK-47'nin 30 mermisini çok yakın noktalara sıkabilmek beceridir, bunu beceriksizce yapan macro kullanandır.

Ve overwatch "her" macro ile manual sprayı ayırt edemez. Profesyonel maçları izlediğinde adamlar babalar gibi spray yapıyorken o adamı overwatch olarak izlersen senin BAN atacağına eminim.

Sen 12 - 13 yıl bu oyunu oynayıp AK-47'nin sprayını ezbere bilen mouse macrosundan daha iyi yapan adamlara BAN yerler dersen seni haklı bulacaklarını mı sanıyorsun ?

Daha da anlatırım ama anlayacağına emin değilim.
    Son olarak cevabım: :)

• Üstteki videoyu izledim.gerçekten gereksiz birşeymiş.bunun yüzünden kimse vac yemez.spray yapmak bundan bin kat daha iyi.

• ben %39 hs oranımla en az 100 ü solo olan , tırnaklarımla kazıdığım 201 win sayımla sprayi de ezerim , keleşi de ... p90 sprayinden baska sprey bilmem hiç kasmadım da ... spraycilere de burdan selamlar olsun ... kendileriyle 3 adım mesafeden deagle la kapısmak ısterım ... makrocular da yani hileciler de, eskiden hepsi 99 güçlü adam alıp winning elevenda arkadaşını yenince sevinen ezikleri getiriyo aklıma :))) adam makro sormus ya ezik oğlu ezik :) ben 19 tl lık g100 mouse kullanıyorum sana usp ıle 3 mermı harcamam ben emınım :))
  • valla hackerlardan gına geldi asıl hesabımda envanterim azıcık değerli deneyemem ama yeni bir cs go hesabıyla şu bloody no recoil işini denicem bu aralar.
  • Arkadaşlar macronun anlaşılması gibi bir durum zor. Ayrıca karşı tarafın sizi reportlaması gerekiyor overwatch düşmeniz için. Yani o yüzden kullanabilirsiniz fakat önemli olan sizin onu kendinizin yapmasıdır bunu da unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Abi en gıcık olduğum şu pistol u otomatik yapıyorlar ya o işte. Adam tech 9 alıyor tak tak tak otomatik saydırıyor. Bunu tespit edemiyor mu?

makro zaten oyunda teknik olarak yapılabilen birşeyin programla vs. ile otomatik olarak yaptırılması zaten. hack değil bişey değil. tec9 ile kendınde kaliteli bi mouse ile o serilikte ateş edebilirsin. demem o ki macro oyunda yapılamayan birşeyi yapmıyor. zor olanı kolaylaştırıyo diyelim. ayrıca konuya gelirsek ak47 macrosu cok sacma bence zaten 200-300 saatten sonra her silahın spray pattern ını ezberliyosun.
  • bende kullanıyorum ve evet noobum logitech g300 ile
    m4a1s te hiç sekmiyor m4a4 te 15.mermiden sonra cok az yukarı gidiyor ak47 10.mermiden sonra hafif yukarı cıkıyor
    ama tavsiyem kullanmayın dahada körelirsiniz eğer spray yapamıyorsanız p90 kullanın
  • Yok artık yav makroyu oyun içindeki bir hakmış gibi söyleyenler olmuş. Bir nevi hile diyeceğim o bile değil düpedüz hile işte. Hayatında spray çalışmamış, spray yapmayı bilmeyen adamın kullanacağı türden kısacası hile türünden bir olay bu. Ulan en kötü ak47 ile aimi aşağı indirin, yine denk getirin adam vurursunuz bu kadar aciz olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 9 Haziran 2015; 19:47:41 >
  • Yakında biraz daha zorlayıp wallhack de hile değildir sonuçta kulaklıkla adamın sesini duyup yerini anlayabiliyorsun duvar saydam olsa oyunu etkilemez diyen çıkacak mı diye bekliyorum
  • Bu yapılan şeyle belli bir yere kadar gelinir hile olduğunu zannetmiyorum.ancak belli bi rütbeden sonra tıkanır ilerleyemessin bile. Sen tek tek atacan karşıdaki yılların ak47 spraycisi sana eyvallah çekecek yemeyin beni.bırakın nooblar ne yapıyorsa yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: drandanmete

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan ne saçmalıyorsun sen değişik... Konuyla alakasız konuşuyorsun şu an boş boş. Recoil ve no-recoil nedir bir öğren de gel hayd canım haydi, kendini boostlattırıp gelmiş buraya.

Ayrıca konuya gelirsek özellikle Glock ile makro kullanan çok var bizzat beraber girdiğim bir abi dediğim birisi kullanıyor ve ban-man yok.

Ama Glock'taki şey spray yapmaz, sadece seri ateş etmek amaç. Daha doğrusu hiçbir makro spray yapmaz. Spray makrolarının hepsi, her silahta fareyi sen ateş ederken otomatik olarak aşağı çeker. Yani sağa-sola-aşağı-yukarı oynatmaz, onu gene sen yapacaksın kullandığın silaha göre.

MPGH'ta bu bahsettiğim script mevcut, yani ak47 aldınız diyelim siz ateş etme tuşuna basılı tutun mouse sadece düz olarak aşağı iner. Sağa-sola gitmez.

Laflarına dikkat et sana yedirtirim o değişik lafını.

Multi Player Game Hacking sitesini söylüyon, adı üstünde Hack. Neyse siz çok biliyorsunuz oyunu aynen devam

• quote:

Adam o anlamda söylememiş macro kullanan kişiyi izlerseniz anlarsınız.Şarjör değiştirirken fareye tıklasa dahi aşağı inecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

ak47 spray kontrolu yapamayan bir zahmet oynamasin oyunu 10. mermiye kadar asagiya, 10. mermiden 18e kadar sol, daha yukarisi icin saga cekiyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

ak47 spray kontrolu yapamayan bir zahmet oynamasin oyunu 10. mermiye kadar asagiya, 10. mermiden 18e kadar sol, daha yukarisi icin saga cekiyosun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.