Şimdi Ara

Steam Hesabım Hacklendi Afiyet Olsun.Yardım ederseniz sevinirim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102826175/tm.htm
    Detaylı açıklama burada mevcut.

Diğer yandan 1,2,3 diye gitmene gerek yok, 10 günden önce haber verdiklerini görmedim ben, şayet düzgün şekilde ispatları sunmuşsan, hesabını geri alabileceksin.
    Tekrar mesaj gönderme, çünkü her gönderdiğinde mesaj erteleniyor. İyi şanslar.
  • Hocam gecmis olsun oncelikle.Her zaman soyluyorum kimsenin yolladigi linke,yonlendirmeye tiklamayin lutfen diye.Sonuclari malesef boyle oluyor.

Giden gitmis,umarim geri alirsiniz ha alamazsaniz da cok uzulmeyin hayatta hatalar vardir,her hatanin cezasi kesilmez ama bazilarinin boyle kesiliyor malesef.Bir dahakine kupe olsun gel beraber mac atalim diyen adamin yolladigi davete bile tiklamayin,siz baglanin lobisine.Tedbiri elden birakmazsak basimiza kolay kolay is gelecegini sanmiyorum.

Iyi haberlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji-tr

Gaben maillerini kendisi okuyor ve Steam supportan daha cabuk hallederler sizin başınıza gelenin aynısını yaşadım bir arkadaşım benim yerime buraya mail attı İngilizce yok maalesef maili attıktan 20 saat sonra Hesabımı 1 gün sonrada itemlerimi geri aldım ama olayı net ve ayrıntılı bir şekilde anlatın birde hesabın size ait olduğunu kanıtlamaniz lazim

Cok hakli ve dogru bir yonlendirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın steam'a işiniz düşmesin dikkatli olun beyler.Bu hataya 1 kere düştüm adamlar cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar cidden 1 ay olacak ve hala cevap yok.Bu nerede görülmüş bir şeydir ? 1 hafta olur hadi bilemedin 2 hafta ama 24 Gün nedir be kardeş ?
  • benimde trade yaptığım itemler gitmişti güzel bi türkceyle derdimi anlatım ss leri support altında ekleme kısmı var oraya ekledim ikinci bi site kabul ediyolarmı bilmiyorum sonucta kendileri o özelliği eklemiş ss icin oraya eklemek daha sağlıklı ve 2 gün sonra itemlerim geldi ondan sonraki sorunlarımda 3 günü gecmedi cevap türkce yazdım ingilizce cevap geldi ve sadece 1 sefer ve sorunumu tam yazdım
  • birde 7 gün ban olayı daha önce steam dosyaları olduğu gibi hariciye atıyordum format atıp aynı dosyaları pc atınca 7 gün ban yemiyordum ondan herzaman steam dosyalarını yedeklerim en son format atalı cok oldu hala devam ediyormu bilmiyorum yakın zamanda format atacak olan varsa dener ve yazarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 18 Mayıs 2015; 7:42:19 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seatower -- 17 Ağustos 2017; 15:12:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.