Şimdi Ara

Cs source steam ban atıldı nasıl kaldırılır çok acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir girdiğim serverdan yeni gelen bir gerizekalı admin yüzünden banlandım servera girmek ortalıgı birbirne katmak istiyorum lakin steam

ban atıldı bana ve nickde değişsem modemde restlesem olmuyor bende steam yüklü değil oyunu torrentten indirdim kurdum oyle bağlanıp oynuorum

senelerdir ama heralde oyun otomatik olarak bir steam id belirliyor bizlere lakin bu steam id nerede bulamadım bulsam değiştirip tekrar girmeyide denicem

ama bilmiyorum nasıl kaldırıcam bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Arkadaşlar 2 senedir girdiğim serverdan yeni gelen bir gerizekalı admin yüzünden banlandım servera girmek ortalıgı birbirne katmak istiyorum lakin steam

ban atıldı bana ve nickde değişsem modemde restlesem olmuyor bende steam yüklü değil oyunu torrentten indirdim kurdum oyle bağlanıp oynuorum

senelerdir ama heralde oyun otomatik olarak bir steam id belirliyor bizlere lakin bu steam id nerede bulamadım bulsam değiştirip tekrar girmeyide denicem

ama bilmiyorum nasıl kaldırıcam bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

o servera birdaha giremezsin kimin serverıysa ona gitmen lazım banını açtırmak için, nonsteam büyük ihtimal kullandığın sadece banlandığın servera giremezsin
  • bazıları id steam değiştirip girdiğini söylüyorda henüz öğrenemedik yokmu beyler bir çözüm yardım edin
  • Onun bir çözümü vardır mutlaka. Farklı bir yerden indirmeyi denediniz mi ? Zamanında çok araştırdım sXe ban kaldırıyordum. sXe ban atılmıyordu. Tabiki bunu hile kullandığım için yapmadım saçma sapan programlar yapmaya çalışıyordum bir tubitak projesi için sürekli id algılayıp değiştiren bir şey lazımdı o ara indirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Onun bir çözümü vardır mutlaka. Farklı bir yerden indirmeyi denediniz mi ? Zamanında çok araştırdım sXe ban kaldırıyordum. sXe ban atılmıyordu. Tabiki bunu hile kullandığım için yapmadım saçma sapan programlar yapmaya çalışıyordum bir tubitak projesi için sürekli id algılayıp değiştiren bir şey lazımdı o ara indirmiştim.

farklı bir yerden indireyim belki olur dediğiniz gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.