Şimdi Ara

Yetkililer Yardımcı Olurmusunuz? [Multi Üyelik Tespiti ve Şahsıma Oynanan Oyun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu belirteyim, hesabım 27 gün banlandığı için yeni hesap açıp bana itiraz etmek zorunda kaldım. Multi üyeliğin yasak olduğunu biliyorum, fakat dün açtığım yeni bir üyelik için destek kaydı oluşturdum o hesabım direk banlandı, ardından admin cevap verdi kanıt istedi fakat bu sefer ben cevap veremiyorum. Mecburen yeni üyelik açıp buraya konu açıyorum. Konu karara varınca bu üyelik süresiz banlanabilir. Ayrıca konu çok detaylı ve uzun olacak yetkililerin vakit ayırıp okumasını rica ediyorum.

Main hesabım ;https://forum.donanimhaber.com/profil/2076787

Konuya girelim.

Ağırlıklı olarak Mobil Operatörler ve Sıcak Fırsatlarda takılan, elimden geldiğincede insanlara karşılıksız yardımcı olan bir üyeyim. Bundan 3 gün öncehttps://forum.donanimhaber.com/lifecell-sitesinde-gb-dagitiyor-kosunn--138027671-3#138075081 konusunda şu üyehttps://forum.donanimhaber.com/profil/530593 bir tartışma başlattı. Tabi bir Turkcell kullanıcısı olarak konuya daldım cevap vermek için. Karşılıklı mesajlaşmaların ardından şu üyede tartışmaya daldıhttps://forum.donanimhaber.com/profil/853603 ve 2 kişi birden bana saldırmaya başladılar.. En nihayetinde mesajlarımız silindi konu kapandı sandım. Fakat verdiğim cevaplarla altta kalan şu üyehttps://forum.donanimhaber.com/profil/530593 gurur meselesi yaptı. Tıpkı daha önceden yaptığı gibi yedekte tuttuğu eski bir üyelikle bir konuda şöyle bir mesaj attı.

https://forum.donanimhaber.com/profil/940583 Bu üyelik Mobil Uzman'ın stok üyeliklerindendir.

Sataşmayı gördünüz değil mi? 9 senedir tek bir mesaj atmayan, hiç tanımadığım üyelik bir anda bir konuya bu sekilde mesaj atarak bana fanboy ve başka hakaretler ediyor, ne garip?

Ardından mesajlaşmalar şu şekilde devam ediyor.

Ardından başka bir konuya atlıyor ve şöyle bir yorum bırakıyor. Buraya dikkat. Mobil Uzman üyeligi beni çok iyi tanır, Turkcell kazıktır, pişmanlıktır, kullananlar enayidir gibi cümleler kurana her daim cevap verdiğimi bilir ve böyle bir zarf attı.

Tabi cevabını şu şekilde verdim direk.

Bu yorumuma cevabı;

Buraya kadar bu iki üyeliğin aynı kişiye ait olduğunu anlamış olmamız gerek değil mi?

Bu üyeligin Mobil Uzman'a ait olduğuna kalıbımı basarım. IP karşılaştırın diyeceğim fakat FBI ve CIA'nin bile tespit edemeyeceği bir VPN kullanıyormuş.

Bu üyelikle ilgili birkaç mesajı daha vardi fakat konular/yorumlar silindiği için alamıyorum.

Herneyse bu üyelikle yeterince kışkırtıyor ve silinen bir yorumunda bahsettiği gibi gece 12 civarlarında beni ifşalayacağını söyleyip piyasadan kaybolur. Gece bölüme girdim birde ne göreyim? Benim nickimin tek harfini değişerek JazzaIyn diye bir üyelik açıp önce saçma sapan Turkcell hakkinda tarife konusu açıp benimle alay ediyor ve ardından o konuda multi üyeliktrn cıkıp Mobil Uzman üyeliğiyle gelip bunları yazmasını söylediğimde cevabı aynen şu.

O konusu silinirse daha kötü bir ifşa konusunu açacağını belirtip şöyle bir konu açıyor.

Bu konu yaklasık 14 saat gösterimde kalıyor. Onca sikayete rağmen aktif mod olmadığı için iyice döktürüyor. Tabi nihayetinde konu kapandı, benzer üyelik banlandı. Fakat birkaç saat sonra siteye girdigimde hesabımın önce 4 gün sonra 15 sonra 20 ve sonunda 27 gün ceza aldığını öğrendim. Peki beni yan hesaplarla kışkırtan Mobil Uzman'a ve ilk yan hesabı noldu? Onca hakarete rağmen hiçbirşey yapılmadı.

Dün sabah ise 2. hesabından (main hesabiyla banlanabilecegi için gıkını çıkartmıyor) şöyle mesajlar atıyor.

Bu üyeliği 8 sene once son mesaj atılmış. Ne adımi bilir ne sanımı, ne de takip ettiğim Turkcell kampanyalarını. Buradan bile bunun Mobil Uzman olduğu sonucuna varılabilir.

Mobil Uzman üyeligiyle ben banlandıktan sonra attığı mesajlar. Bu mesajlarda belli oluyor ki, kasıtlı olarak yaptı. Beni banlatmak için ancak böyle birşey yapması gerekiyordu. Bu mesajları attığı konu
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-kampanyalar-ve-paket-tavsiye--125852961-210 bu konuda birçok kişiye yardımcı oluyordum.. Yetkililer Yardımcı Olurmusunuz? [Multi Üyelik Tespiti ve Şahsıma Oynanan Oyun]

Buraya kadar bu Mobil Uzman, Ayyıldız ve benimkine benzer üyeliğin aynı kişiye ait olduğunu anladık dimi? Daha birçok kanıt sunabilirdim ama açtığı 3 konu ve 2. hesabının birçok yorumu silindiği için ss alamadım. Eminim yetkililer o mesajlara ulaşabilir. O zaman dediklerimin doğru olduğu daha da ispatlanacaktır.

Geciyoruz farklı bir şahıs olan Nitronos'a. İlk lifecell konusundan bana olan garezi devam etmiş ki ben banlandıktan sonra ki yorumları, ki 3 farkli cezamın sebebi bu adamdır.

Ve ardindan bana özelden attığı mesaj.

Şimdi bu nitronos isimli üyenin bir konuda Turkcell'e ve bizlere hakaret ettiği mesajını raporladım. Ancak mesaj ne silindi, ne uyarı aldı.

Şimdi yöneticilere ve üyelere sorarım. Bu üzerime oynanan ve banlanmama sebep olan üyeler neden banlanmaz? Neden sadece bana yaptırım uygulanır? Hangi mesajım ban sebebiydi?

2 farklı kişi 3 hesap bariz şekilde üzerime oynamış ve banlandiktan sonra dalgaya devam etmişler. Bu multi üyelikli kisinin hesaplarının tespit edilip onaylanıp süresiz banlanmasını ve Nitronos'un da bir ceza almasını bekliyorum.

Yetkililerin adaletine güveniyorum, eğer bunca oyuna rağmen bu üyeler hicbir yaptırıma maruz kalmazsa 27 gün sonra gelmemin anlamı yok. Yine aynı şeyler yaşanacaktır.

Hadi diyelim Mobil Uzman'ın yan hesabı yok. Peki bu ayyıldız ve nitronos'a kitleye/kullanıcıcıya hakaret, üyeyi aşşağılama ve düzeysiz mesaj sebebiyle neden ceza verilmedi? Bu kadar adaletsizce bir yaptırım ilk kez başıma geliyor. 3 üye bir olup yan hesaplardan bir üyeye saldıracak ama ceza alan saldırılan üye olacak. Neresinden tutsan bu yaptırımı uygulayan moderatörün adaletten uzak olduğu aşikar.

Bu derece bir konuda haksız olduğuma inansam gelipte kendimi ifade etmek için bu kadar uğraşmam değil mi? Lütfen empati yapalım.

Gürkan bey'e de mail attım cevap verdi fakat 2. mailime vakit ayırıp sanırım bakamadı. O yüzden mecburen yeni üyelik açıp bu konuyu açtım.

Epey uzun bir yazı oldu, bolca vaktinizi aldım kusura bakmayın fakat bu her üyenin başına gelrbilecek ve hazmedilemeyecek bir olay.

Dediğim gibi yetkililerin adaletine güveniyorum, doğru kararları vereceklerine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalynn -- 1 Mayıs 2019; 7:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 yıl sonra size yazmak için geri gelen hesabı kapattım.
    nickinizi değiştirerek alınan hesabı kapattım.
    birkaç mesaja da uyarılarını verdim üyelerin.

şöyle de bir şey var diğer üyelerin size karşı olan tutumlarını gösteriyorsunuz ama sizin mesajlarınızın da onlardan aşağı kalır yanı yok. örneğin;

neyse uzatmaya gerek yok.
    cezalarınız doğru, hakaret etmişsiniz. savunma olarak beni kışkırttılar demek yanlış olur, aynı üslupla cevap vermemeniz gerekiyor.

bu hesabınızı da kapattım, cezanız bitene kadar yeni bir hesap açmanız durumunda asıl üyeliğinizin ceza süresi de artacak haberinizi olsun.
  • 9 yıl sonra size yazmak için geri gelen hesabı kapattım.
    nickinizi değiştirerek alınan hesabı kapattım.
    birkaç mesaja da uyarılarını verdim üyelerin.

şöyle de bir şey var diğer üyelerin size karşı olan tutumlarını gösteriyorsunuz ama sizin mesajlarınızın da onlardan aşağı kalır yanı yok. örneğin;

quote:

Konu sahibi başlığa ucuzcular giremez yazda ipini koparan gelip çöplük operatörden bahsetmesin sana zahmet.

neyse uzatmaya gerek yok.
    cezalarınız doğru, hakaret etmişsiniz. savunma olarak beni kışkırttılar demek yanlış olur, aynı üslupla cevap vermemeniz gerekiyor.

bu hesabınızı da kapattım, cezanız bitene kadar yeni bir hesap açmanız durumunda asıl üyeliğinizin ceza süresi de artacak haberinizi olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.