Şimdi Ara

Bir Sitenin İçeriğini Tamamen İndirme Hakkında Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Siteyi yıllardır takip ediyorum ancak yeni üye oldum, bu yüzden bir hatam oldu ise (konuyu yanlış yere vs. açtı isem) kusuruma bakmayın.
    Asıl meseleme gelecek olursam; Ben bir siteye üyeyim. Üyelik hakkım süreli ve ben bu sitedeki içeriklere doğru dürüst bakamadım. Üyeliğim dolmak üzere. Bu yüzden sitedeki bütün videoları, yazıları, içerikleri vs. aynen sitedeki haliyle indirmemin bir yolu var mı ? WebZip adlı programı önermişlerdi denedim ancak işe yaramadı. Çünkü sorun şöyle ki, anasayfanın olduğu linki programa yazıyorum ancak benim üyeliğimin anasayfası olmadığı için sadece üye olmayanlara görünen alanlar iniyor ve bu da işime yaramıyor tabiikide.
    Bilmiyorum düzgün anlatabildim mi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlginize şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaaslan

Arkadaşlar merhaba. Siteyi yıllardır takip ediyorum ancak yeni üye oldum, bu yüzden bir hatam oldu ise (konuyu yanlış yere vs. açtı isem) kusuruma bakmayın.
    Asıl meseleme gelecek olursam; Ben bir siteye üyeyim. Üyelik hakkım süreli ve ben bu sitedeki içeriklere doğru dürüst bakamadım. Üyeliğim dolmak üzere. Bu yüzden sitedeki bütün videoları, yazıları, içerikleri vs. aynen sitedeki haliyle indirmemin bir yolu var mı ? WebZip adlı programı önermişlerdi denedim ancak işe yaramadı. Çünkü sorun şöyle ki, anasayfanın olduğu linki programa yazıyorum ancak benim üyeliğimin anasayfası olmadığı için sadece üye olmayanlara görünen alanlar iniyor ve bu da işime yaramıyor tabiikide.
    Bilmiyorum düzgün anlatabildim mi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlginize şimdiden teşekkürler.

Bu tip siteler siteyi komple kopyalamaya karşı gereken önlemi almıştır diye düşünüyorum ama yine de bir kaç şey denenebilir.

Offline Explorer Pro isimli program var. Web sitelerini bilgisayara indiriyor. Bilgisayara indirdikten sonra bir klasöre çıkarma imkanı var. Daha sonra istediğin zaman bilgisayarından çevrimdışı bakabiliyorsun. Şifre ile giriş yapılan siteleri de destekliyor. İşe yarar diye düşünüyorum.

https://www.metaproducts.com/mp/offline_explorer_pro.htm

Ama ücretli bir program. Belli bir süre deneme süresi veriyor. Bu süre içinde işini halledebilirsin.

Ücretsiz olarak HTTrack isimli program var:https://www.httrack.com/

• Çok teşekkürler, ikisini de inceleyeceğim. Peki önlem aldılar ise başka hangi yolu deneyebilirim, bir bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslaaslan -- 15 Ağustos 2016; 17:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaaslan

Çok teşekkürler, ikisini de inceleyeceğim. Peki önlem aldılar ise başka hangi yolu deneyebilirim, bir bilginiz var mı ?

Siteyi indirme programı, hangi sayfayı indirebilmiş hangisini indirememiş bakmak lazım. İndiremediği sayfayı neden indirememiş tesbit etmek lazım. Kullanıcı adı ve şifre ile girilen bir sayfayı mı indirememiş, girdiği şifre mi kabul edilmemiş, bot kontrol aşamasını mı geçememiş veya sebebi her neyse onu tesbit etmek lazım. Ondan sonra ne yapılabilir onu düşünmek lazım. Hiç bir bilgi olmadan ezbere şunu yaparsan olur diyemeyiz.
  • bu konuda ücretsiz olarak httrack programı başarılı ama videoları çekermi tam olarak emin değilim. idm kullanarak videoları indirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.