Şimdi Ara

Bir oyundan pc ban yedim yardım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
20.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

ısrar etme
    modemle mac adres değişmez
    sana ilk mesajda yazdım mac adres değiştirmeyi dene diye
    ama görünen o ki hiç denememişsin
    sihirli değnek mi bekliyorsun

Denemedimmi? :D

Kurmadığım program kalmadı...Mac change...MAC bilmem ne...Değiştirdim....
    Ama sen benim soruma cevap vermemişsin...

SENİN MAC ADRESİ DEDİĞİN FİZİKSEL ADRES DEĞİLMİ! ?

TAMAM İŞTE FİZİKSEL ADRES DEĞİŞİYORSA MODEMLE BERABER DEMEKKİ DEĞİŞİYOR.....
    Program harici...farklı yollardanda değiştirdim..Bilgisayarım özellikler donanım falan..network adrees yeri herşeyi yaptım..Cmd dede değişti ama oyuna yine girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 17 Temmuz 2009; 15:00:59 >
  • ip de sabit değil şimdi okudum
    bu gibi durumlarda devreye seri numaraları girebilir
    mesela işlemci seri numarası vs.
    sistemi iyi bilmek gerek
    eğer ki bilgisayarı mac adresinden değilde işlemciden tanıyorsa başka işlemci denenmelidir
    veya ram
    yakınlarda arkadaşın varsa deneyerek bulabilirsin
  • İşlemci veya ram mi ban atmışlar?

Böle saçma işmi olur yaw.
    İşlemci,yi değiştiremem..

İşlemcim q9400 4 çekirdek 2.66 ghz....

İlla bi yolu olması lazım..İp ile alakalı...
  • yazdığım cevaba saçma mı diyorsun
  • Yok yaw oyunun yaptığı işe :D sana deil.
  • Normalde mac adresi değişirse girmesimi lazım??
  • Bak güzel kardeşim.

Ethernet kartı ve modem değiştirdiysen ve format attıysan büyük ihtimal oyunu Windowsun bulunduğu bölüme kurmamışsın. OYun başka bi bölümde. ( C: işletim sistemi olduğunu varsayarsak D: ye yüklemişsin)

Şimdi ordan oyunu sil. Google'a Ccleaner yaz bu programı indir bi güzel temizlik yap. Hem windowsu hem kayıt defterini.. Sonra oyunu setupundan C: ye kur. Temiz bi şekilde..

Oyunun belgelerim'de felan bi artığı varsa onları da sil. İşlemci ban felan olmaz saçmalamasın kimse :)

Oyun kendi klasörüne yada HDD bölümlerinden birine bi dosya atıyo ve girişi engelliyo hepsi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evanecan

Bak güzel kardeşim.

Ethernet kartı ve modem değiştirdiysen ve format attıysan büyük ihtimal oyunu Windowsun bulunduğu bölüme kurmamışsın. OYun başka bi bölümde. ( C: işletim sistemi olduğunu varsayarsak D: ye yüklemişsin)

Şimdi ordan oyunu sil. Google'a Ccleaner yaz bu programı indir bi güzel temizlik yap. Hem windowsu hem kayıt defterini.. Sonra oyunu setupundan C: ye kur. Temiz bi şekilde..

Oyunun belgelerim'de felan bi artığı varsa onları da sil. İşlemci ban felan olmaz saçmalamasın kimse :)

Oyun kendi klasörüne yada HDD bölümlerinden birine bi dosya atıyo ve girişi engelliyo hepsi bu.

Eminmisin kardeş???Oyunu c ye yükledim....Oyunuda sildim kayıt defterini falan en iyi programlarla......Düzelmedi yani dediklerini yapmıştım...

• şu bilgisayar konusunda ne çok uzmanlar varmış
    hepiniz profesor kesildiniz
    ben microsoft sistem mühendisliği okudum kesin konuşamıyorum, sen nasıl böyle emin konuşabiliyorsun
    işlemci seri numarasından engelleme yapılabilir
    biraz yazılanları oku araştır öyle yorum yap
    ben bu oyun öyledir demiyorum ama söylediğim sistem çok eskidir (bir kaç mesaj önce belirttim oyunun sistemini bilmek gerek)
    sadece işlemci değil, bilgisayar içindeki herhangi bir parçanın ürün kodu üzerinden engelleme yapılabilir
    hiç bir konuda kesin konuşmayın, bilginiz yoksa araştırın öyle yazın

senin söylediğin de olabilir, denemek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: evanecan

Bak güzel kardeşim.

• evanecanın dediklerini daha önce yaptım düzelmedi..

O zaman pc parçalardan birine ban atıllar demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 19 Temmuz 2009; 0:45:46 >
  • ödünç parça alabileceğin arkadaşın yokmu
    merak ettim acaba neye göre engellemişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

http://www.technitium.com/tmac/index.html

Mac la düzelmiyor konudada gördüysen.Mac değiştirmek için programa gerek yok zaten.Bilgisayarım..Donanım aygıtları..kullandığın bağlantı ayarlarından net word adress bölümüne kendi elinle yazarsanda oluyor.yazdım olmadı yani...
  • Sanırım çözümü yok???
  • _Dragon sorununu düzelttinmi oyuna girebiliomusun artık merak ettim.googleda araştırırken senin yazdıklarını gördüm aynı sorun benimde başıma geldi giremiorm bi çözümü varmı acaba
  • çözüm format arkadaşım aynı olaydan bende yedim ordan biliyorum başka yolu yok çünkü sxe_ban atıyor ve HID ip alıyor
  • mrlol ayni senle ayni durumdayim cozum bulabildinmi secondlifedan pc ban yedim eger bi yolunu bulduysan banada solermisin
  • büyük ihtimalle işlemci banı yemişsin hayırlı olsun yeni işlemci alman gerekiyor formatla falan olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.