Şimdi Ara

Oyun oynarken oyunun sesi karşımdakine gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun oynarken oyunun sesi karşımdakine gidiyor discord kullanıyorum kulaklığım(mikrafonlu kulaklık kullanıyorum) pek de güzel sayılmaz ancak beni idare ediyor

Sorum ise bunu pc ayarlarından düzeltebilir miyiz

mikrofonlu kulaklığım
    urun.n11.com
    Mikrofonlu Kulaklık Bilgisayar Kulaklığı Laptop Gaming Oyuncu Pc - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/mikrofonlu-kulaklik-bilgisayar-kulakligi-laptop-gaming-oyuncu-pc-P246453140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEW2816 -- 10 Ocak 2019; 19:13:48 >

• Ürünün mikrofonu ve kulaklığı birbirine çok yakın. Daha doğrusu mikrofon biraz kısa kalmış. O yüzden kulaklıktaki ses mikrofondan doğrudan karşı tarafa gidiyor. Bunun bir diğer sebebi kulaklıkların ses yalıtımı iyi değil. O yüzden etrafa çok fazla ses veriyor. Pek kalitli bir ürün değil açıkçası.

Peki neler yapabiliriz bu durumda diye sorarsan;

Kulaklıkların sesini ve mikrofonun sesini aşırı olmayacak düzeyde kısarak oynayabilirsiniz? Yada oyununuz destekliyorsa veya sesli konuşma yaptığınız program destekliyorsa sadece konuşacağınız zaman mikrofonu kullanın. Bu sıkıntılar genelde kulaklıklarda meydana gelen durumlar. Discord tarzı programlarda gürültü engelleme etraf sesini azaltma, yetmiyorsa dediğim gibi konuştuğunda bir tuşa basılı tutacak şekilde ayarlayıp sadece konuştuğunda sesi açabilirsin. Bu şekilde de olsa karşı tarafa ses gitmez devamlı.

Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler peki kulaklığın hoparlör girişini çıkarsam telefon kulaklığı taksam işe yarar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFSANEW2816 E kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İki ayrı giriş var gördüğüm kadarıyla. Birisi hoparlör diğeri mikrofon için.

Telefon kulanlığını taktığınızda telefon kulaklıklarından sesi alacaksınız. Mikrofon ayrı olarak çalışacaktır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 11 Ocak 2019; 20:28:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANEW2816

Cevabınız için teşekkürler peki kulaklığın hoparlör girişini çıkarsam telefon kulaklığı taksam işe yarar mı
    Telefon kulaklığı takın, mikrofon olarak o kullandığınızı kullanın. Oyunun sesini çok açmayın.
  • Bu seozun bende de var bir türlü çözemedim. Hem mikrofonun sesi az ve cızırltılı çıkıyor. Ayrıca windowsun sesi direk mikrofona gidiyor. Oyun oynarsam oyunun sesi gidiyor. Windowsta ses kayıt denerken bir müzik falan açsam onun sesini kaydediyor. Sorun nerededir? Windowsta mı? Mikrofon portunda mı? yoksa Kulakıkta mı? Plantronics RIG 505
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.