Şimdi Ara

Oyun Oynarken Renkler Birbirine Giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Oyun oynarken şu şekilde bir sorunla karsılasıyorum sürekli olmuyor 3 saat önce yeni ekran kartını taktım ( 0 ) yine düzelmedi
    Sorun monitörden veya işlemciden ısınma anakart nerden kaynaklanıyor olablir ekran kartı sorunu değil ondan eminim .
     Oyun Oynarken Renkler Birbirine Giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giorgioVasari -- 25 Haziran 2013; 15:55:01 >

• Ekran kartı yuvasında sorun olabilir. Oyun dahili ekran kartı kaldırırsa onla oynamayı dene olacak mı tekrar sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Ekran kartı yuvasında sorun olabilir. Oyun dahili ekran kartı kaldırırsa onla oynamayı dene olacak mı tekrar sorun ?

dahili ekran kartım oyunu kaldırmaz zaten dahili ekran kartının kaldırabileceği oyunlarda olmuyor sorun genelde yüksek güç gerektiren oyunlarda çıkıyor burdan yola çıkarak ısınma diye tahmin ediyorum ben ama ısınma açısından her türlü önlemi aldım yine düzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkondakicorap

quote:

Ekran kartı yuvasında sorun olabilir. Oyun dahili ekran kartı kaldırırsa onla oynamayı dene olacak mı tekrar sorun ?

dahili ekran kartım oyunu kaldırmaz zaten dahili ekran kartının kaldırabileceği oyunlarda olmuyor sorun genelde yüksek güç gerektiren oyunlarda çıkıyor burdan yola çıkarak ısınma diye tahmin ediyorum ben ama ısınma açısından her türlü önlemi aldım yine düzelmedi

O zaman güç kaynağınız yetersizdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasevinc

quote:

quote:

frisby 450 watt güç kaynağıda ekran kartı ile birlikte geldi 3 saat önce :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hazır dimi abi ya frisbi güç kaynağı nedir şimdi arkadaş insan bi danışır foruma ya yazık olmuş paranıza çöpe para vermişsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı bozulmuş olabilir reismdeki götüntü onu işaret ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının güncel driverini kur yine olmazsa ekran kartı oyun için yetersiz kalıyordur.
  • LaiLaiLiao kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ekran kartını 3 saat önce aldım yetersiz kalması imkansız Nvidia 650Tİ Boost aldım ve bozuk olmasınada imkan yok sorun ekran kartı + Power + Driver dışı bir yerde
  • psu yetmiyor ve yeterli besleme yapamıyor gibi geldi bana.
    tabii sen ısınma sorunu değil dediğin için bu şekilde düşünüyorum.
    everest dediğin psu 250 watt verirse şükret.
  • ekran kartınızın video belleğinde sorun var gibi, aynısı başıma geldi, ondan biliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hazır dimi abi ya frisbi güç kaynağı nedir şimdi arkadaş insan bi danışır foruma ya yazık olmuş paranıza çöpe para vermişsiniz

parayla almadım onu abim verdi fazlaydı ondan para ile alsam corsair falan alırdım zaten

• ekran kartı bozulmuş veya PCI ex girişinde sorun olabilir ...bide sadece oyundamı yapıyor yoksa hiçbir şey açık değilkende aynı şey oluyormu acaba ????
  • Bende benim ekran kartı bozuk diye üzülüyodum demekki slot veya işlemci filen bozukmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsword1907

ekran kartı bozulmuş veya PCI ex girişinde sorun olabilir ...bide sadece oyundamı yapıyor yoksa hiçbir şey açık değilkende aynı şey oluyormu acaba ????

%75 oyunlarda yapıyor
  • arkadaşlar artık goruntu hıc gelmıyo power tusuna basıyorum monıtorde goruntu yok farklı bir monıtore taktım yine gelmedi görüntü bir alet takıp hatanın nerde olduguna baktı bilgisayarcı köprü mü ne varmış anakartın üzerinde oradaymış sorun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingsword1907

ekran kartı bozulmuş veya PCI ex girişinde sorun olabilir ...bide sadece oyundamı yapıyor yoksa hiçbir şey açık değilkende aynı şey oluyormu acaba ????

%75 oyunlarda yapıyor

Oyunla Alakasi Yok Ekran Kart'ı ile ilgili bu sorun ?
  • quote:

arkadaşlar artık goruntu hıc gelmıyo power tusuna basıyorum monıtorde goruntu yok farklı bir monıtore taktım yine gelmedi görüntü bir alet takıp hatanın nerde olduguna baktı bilgisayarcı köprü mü ne varmış anakartın üzerinde oradaymış sorun

köprüde sorun olması imkansız ekran kartları genelde direk işlemciden emir alırlar ana kartın üzerindeki köprüler genel de çevre birimerini kontrol ederler(usb ses vs gibi).
    arkadaşlarında dediği gibi;
    1) PSU yu değiştirmelisiniz bana gerçekten biraz düşük gibi geldi
    2) anakart üzerindeki PCI yuvası arızalı olabilir
    3) ekran kartı PCI yuvasına tam olarak oturmamış olabilir.
    4) ekran kartına hız aşırtma yapmış iseniz ekran kartınızdaki GPU ile ekran kartının ram hızları uyumsuz olabilir
    5) ekran kartınızın üzerindeki GPU fazla ızınmadan dolayı çatlamış olabilir.
    6) ekran kartınız fazla ısındığından dolayı cevap vermiyor olabilir (üzerindeki termal macunu kontrol edin)

yukarıdaki sorunlardan herhangi biri meydana gelmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxhacker

quote:

arkadaşlar artık goruntu hıc gelmıyo power tusuna basıyorum monıtorde goruntu yok farklı bir monıtore taktım yine gelmedi görüntü bir alet takıp hatanın nerde olduguna baktı bilgisayarcı köprü mü ne varmış anakartın üzerinde oradaymış sorun

köprüde sorun olması imkansız ekran kartları genelde direk işlemciden emir alırlar ana kartın üzerindeki köprüler genel de çevre birimerini kontrol ederler(usb ses vs gibi).
    4) ekran kartına hız aşırtma yapmış iseniz ekran kartınızdaki GPU ile ekran kartının ram hızları uyumsuz olabilir
    6) ekran kartınız fazla ısındığından dolayı cevap vermiyor olabilir (üzerindeki termal macunu kontrol edin)

yuvalarla ilgili sorun oldugunu düşünmüyorum on boarddada denedim sorun aynı oldu psu 450 watt Nvidia GeForce 9500 GT yi nasıl kaldırmıyor.
    Ekran kartının sorunlu oldugunu düşünmüyorum çünkü on board ta denedim ve 2 tane ekran kartı taktım ayrı ayrı yani toplam 3 ekran kartı denemesinde sonuç aynıydı
    ekran kartı oyunda 50 dereceydi hep kontrol ederim
    kasayı farklı bir monitorde denedım sonuç aynıydı.
    Arkadaşlar sonuç olarak Ekran Kartı + Monitör sorunu oldugunu düşünmüyorum
    Anakart Veya İşlemci Sorunu oldugunu düşünüyorum. Isınma olabilir işlemcim çok ısınıyordu Ama ekran kartım hiç 50 yi geçmedi Power yetersiz kalabilir mantıklı ama kullandıgım ekran kartı 1 gb 128 bit nasıl yetmez ve bu arada artık hiç görüntü gelmiyo resimdeki gibi değil sorun dahada büyüdü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxhacker

quote:

yuvalarla ilgili sorun oldugunu düşünmüyorum on boarddada denedim sorun aynı oldu psu 450 watt Nvidia GeForce 9500 GT yi nasıl kaldırmıyor.
    Ekran kartının sorunlu oldugunu düşünmüyorum çünkü on board ta denedim ve 2 tane ekran kartı taktım ayrı ayrı yani toplam 3 ekran kartı denemesinde sonuç aynıydı
    ekran kartı oyunda 50 dereceydi hep kontrol ederim
    kasayı farklı bir monitorde denedım sonuç aynıydı.
    Arkadaşlar sonuç olarak Ekran Kartı + Monitör sorunu oldugunu düşünmüyorum
    Anakart Veya İşlemci Sorunu oldugunu düşünüyorum. Isınma olabilir işlemcim çok ısınıyordu Ama ekran kartım hiç 50 yi geçmedi Power yetersiz kalabilir mantıklı ama kullandıgım ekran kartı 1 gb 128 bit nasıl yetmez ve bu arada artık hiç görüntü gelmiyo resimdeki gibi değil sorun dahada büyüdü.

Arkadaşım o everest marka psu nun 450 watt verdiğine inanma. onlar taş çatlasın 250 watt güç üretir.
    gerçekten üzerinde yazan rakamı veren psu lar pahalıdır.
    everest üzerinde 450 yazar ama 250 de bile stabil bir akım vermez.
    rain, everest gibi ucuz markalardan psu kullanmamaya gayret edin.

Şayet şu an yaşadığınız sorunun kaynağı başka birşey bile çıksa bu psu ya güvenip sistem emanet etmeyin derim ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.