Şimdi Ara

oyun donuyor sanki hesap makinesiyle oynuyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sanki agır cekimde oynuyorum ne yapabılırım game booster falan denedim combo fix falandı olmadı

hep pachte biraz daha agırlasıyor :S

hepsi 1.0.5 ten sonra oldu cozum arıyorum

• bende de 670mx'li laptop var 4 kişi olunca fps 5-10 arası seyrediyor. yapacak bir şey yok valla.(sound'dan kanalı lowest(16) yapmayı deneyebilirsin ses iğrenç oluyor ama kasma bir nebze olsun azalıyor.)
  • Sistemin Özellikleri yaz ona göre yardımcı olalım :)

Benim evde 2 tane Bilgisayarım var . Her iki pc Kasmadan oynuyor Ayarlar High(Smoth) 30-50 fps aliyorum.
    1 bilgisayarım : İntel İ5 760 İşlemci Ati HD4850 Ekran kartı 1 TB 7200RPM Harddisk 4GB RAM
    2 bilgisayarım : Intel i7 3630QM İşlemci Ndivia GT650M Ekran kartı 128 GB SSD 8GB RAM (Notebook)
  • Arkadaslar , bende diabloya girip aksiyona basladigim ilk 10-15 saniye kasiyor sonra normal hic bir sorun olmadan devam ediyorum. Ayarlarin hepsi ust seviyede . Pc ozellikleri anakart asus p8z77-pro islemci i5 2500k ekran karti gtx 560 ti ii , 4gb ram. Bu ilk bastaki kasmayi sonlandirabilirmiyiz yoksa norma bir seymi bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsiz#2729

Arkadaslar , bende diabloya girip aksiyona basladigim ilk 10-15 saniye kasiyor sonra normal hic bir sorun olmadan devam ediyorum. Ayarlarin hepsi ust seviyede . Pc ozellikleri anakart asus p8z77-pro islemci i5 2500k ekran karti gtx 560 ti ii , 4gb ram. Bu ilk bastaki kasmayi sonlandirabilirmiyiz yoksa norma bir seymi bu ?

Aynı sorun yüzünden birkaç kez ölmüşlüğüm var,o yüzden HC korkum artıyor.Bağlantı ve kullanılan programlar,windows sürümü ve hataları,donanım uyumsuzlukları veya sürücülerin güncel olmaması,hatta ve hatta kuzey köprüsünün fazla ısınması,ram sorunu bile olabilir.

Oturup incelemek lazim,ama çalışan için zor.Lakin bütün günümü alır böyle gözlemlemek.

Not:Oyuna giriyorum,mp seçiyorum ve seçtiğim bölüme girdikten sonra ilk mape girdiğimde karakterim donarak ilerliyor.3-5 sn sonra birden hızlanıp normal devam ediyor.Sanırım aynı sorun sizde de var...

Edit sistemim:i920 işlemci,x58 msi plantium anakart,2gb 1600 mx ocz ram,1 tb h.d.d.

Windows sürümü:7 ultimate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 26 Şubat 2013; 11:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsiz#2729

Arkadaslar , bende diabloya girip aksiyona basladigim ilk 10-15 saniye kasiyor sonra normal hic bir sorun olmadan devam ediyorum. Ayarlarin hepsi ust seviyede . Pc ozellikleri anakart asus p8z77-pro islemci i5 2500k ekran karti gtx 560 ti ii , 4gb ram. Bu ilk bastaki kasmayi sonlandirabilirmiyiz yoksa norma bir seymi bu ?

Aynı sorun yüzünden birkaç kez ölmüşlüğüm var,o yüzden HC korkum artıyor.Bağlantı ve kullanılan programlar,windows sürümü ve hataları,donanım uyumsuzlukları veya sürücülerin güncel olmaması,hatta ve hatta kuzey köprüsünün fazla ısınması,ram sorunu bile olabilir.

Oturup incelemek lazim,ama çalışan için zor.Lakin bütün günümü alır böyle gözlemlemek.

Not:Oyuna giriyorum,mp seçiyorum ve seçtiğim bölüme girdikten sonra ilk mape girdiğimde karakterim donarak ilerliyor.3-5 sn sonra birden hızlanıp normal devam ediyor.Sanırım aynı sorun sizde de var...

Edit sistemim:i920 işlemci,x58 msi plantium anakart,2gb 1600 mx ocz ram,1 tb h.d.d.

Windows sürümü:7 ultimate

Aynen oyle ilk saniyelerde kasma oluyor. Demekki bi tek ben yasamiyomusum bunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TOSHİBA a300
    core 2 duo t6500 2.10ghz 2.10ghz
    ati radeon HD 3650

win 7 kulanıyorum

ekran kartını guncellemek istedim bi turlu bulamadım yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk 3-5sn kasma bende de var. onun dışında bi sorun yok.
  • ilk girişte kasma olmasının sebebi skilleri vs.yi yüklemesinden kaynaklanıyor. ilk girdiğinizde tüm skilleri kullanın öyle devam edin.(hardcore için.)
  • Aynı durum bende de var 3-5sn kasıp sonra düzeliyor. Oyunun yazılımından kaynaklı demekki herkesde olduğuna göre. Çünkü oyunun ilk çıktığı zamanlarda da millet flash diske kurup oynuyordu kasmasın diye.
  • Ben de laptopta oynarken biraz yavaş kalıyor. elitlerin arasındayken birisi partiye girerse heralde yaratıkların gücünü değiştirirken bir anda donuyor, you have died ekranı ile açılıyor
  • Bence bu kasma olayı herşeyin serverlarda tutulmasından kaynaklanıyor. Hem her yapılan hareket serverlara gönderiliyor, hem de sürekli serverdan bilgi alıyoruz neyin nerde olduğuna dair. Birde yeni bir yere ışınlandığımızda bu data alışverişleri çok üst seviyelere çıkıyor. Benim düşüncem tabiki bu ama bence bu data alışverişi oyunda yavaşlamaya sebep oluyor...
  • Ben oyuna başladığımda tüm grafikler high da oynuyordum hiç kasmıyordu son zamanlarda tüm ayarları low a çektim çözünürlüğü düşürdüm ama fps 30 dan yukarı çıkmıyor

ama etrafda kimse yokken 30 birilerine saldırınca 15-20 arası oluyor

sistemim pek iyi değil fakat grafikler lowdayken niye bukadar kasıyor anlamıyorum

İşlemci: Intel Core 2 CPU 4400 @ 2.00ghz
    Ram: 2GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 210 (1GB)
    İşletim Sistemi: Windows XP

Sizce sorun sistemimdemi ?
  • lenovo z560 laptop ile oynuyorum 1.0.5 e kadar orta ayarlarda gayet iyi ve hızlı ilerlerken şimdi sürekli takılıyor.öyle ilk girişte de değil sürekli bi donma 10-15 saniyelere varan lag sorunu var.ekran kartını da güncelledim ama sorunu çözebilmiş değilim
  • Oyunda özellikle Rakkis'te ping düşük olmasına rağmen aşırı lag yaşayan arkadaşlar için ses kalitesini 64'e çekmelirini önerebilirim, ben 4'lü partide bu mapte bildiğiniz ilerleyemiyordum inanılmaz lag vardı, 64 yaptıktan sonra hiç teklemedi bile.

Oyunun başında takılıyor diyen arkadaşlar, hdd kaynaklı olabilir bu problem, oyun ilk açıldığında hdd led ışığınızı bir kontrol edin. Ben ssd'ye geçtikten sonra oyunda lag dışında bir duraksama ya da takılma yaşamadım açıkçası.
  • oyunda ses kalitesini çekmeyi bırak sesi tamamen off yapıyorum :D olmuyor yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Oyunda özellikle Rakkis'te ping düşük olmasına rağmen aşırı lag yaşayan arkadaşlar için ses kalitesini 64'e çekmelirini önerebilirim, ben 4'lü partide bu mapte bildiğiniz ilerleyemiyordum inanılmaz lag vardı, 64 yaptıktan sonra hiç teklemedi bile.

Oyunun başında takılıyor diyen arkadaşlar, hdd kaynaklı olabilir bu problem, oyun ilk açıldığında hdd led ışığınızı bir kontrol edin. Ben ssd'ye geçtikten sonra oyunda lag dışında bir duraksama ya da takılma yaşamadım açıkçası.

Bende sadece rakkiste takılıyor 4 kişilik partilerde. Deneyeceğim bunu teşekkürler şimdiden

Soloda hiç sıkıntım yok msi ge620-dx var bende de.

• oyuna girişte kasma olmuyor da. rakkise gelince oarada ne varsa bişeyler hafif kastırıyor . oynanamaz bi hale değil de hani bu makina da da kasarsa daha ne diyim oyunda bişey var. büyük olasılık bi yerlere bi kod yazsak düzelir de yabancı forumlardan bi dünya araştırmak lazım bunu
  • Bende HP DV6 serisi i7 6 Gb RAM 2 GB ATI ekran kartı var. Evet oyuna ilk girişte çok az bi tekleme oluyor fakat özellikle 4 kişilik partide birde wizard varsa ortalık şenlenince tekleme yapıyor sanırım bu da bir noktada normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.