Şimdi Ara

Renkler birbirine giriyor ve pc reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını ikinci el olarak dün aldım ve taktıktan sonra driver işleri bitince bir oyuna gireyim dedim bi Süre sonra fan devri çok artıp bütün renkler birbirine girdi ekran dalgalanıp pc kendine reset attı.Pc açılmasında veya standart kullanımda hiçbir sorun yok ama yük binince oyuna girince böyle oluyor.Aldığım kişiye durumu anlattım ben verirken sağlamdı dedi geri iade almıyor mesajlara cevap vermiyor.Furmark testine soktuğumda da aynı şekil dalgalanmalar oluşup bu sefer mavi ve turuncu ekran şeklinde kalıyor.Bu sorun düzelir mi ve tamir edilir mi nedir ne değildir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Furmark esnasında bir kaç resim çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream_310 -- 14 Aralık 2019; 12:35:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R9 280 ile bende de aynı sorun vardı.

Balık yakaladığım Fishing Planet adında bir oyun vardı, ona girince ve furmarkta PC reset atıyordu.

Coolermaster G750M güç kaynağından çıkmıştı sorun. Garantiden değişti, ben de ucuz bir güç kaynağı aldım, hala onu kullanıyorum. G750M de ambalajı açılmamış şekilde yatıyor.
  • Ekran böyle çizgi çizgi bozuk televizyon gibi oluyor muydu psu düşündüm ama 470w output 420 w işlemcim 95 w tüketiyor ekran kartım r9 270

• Bazen oluyordu, genelde reset atıyordu veya ekran kararıyor bilgisayar kilitlenip kalıyordu.

R9 270 tam yükte 254W çekiyormuş. Buna göre hesaplamak lazım.

Olay görüntüleyici'de (Event Viewer), Olay Günlükleri/Windows Günlükleri/Sistem listesinde Kernel Power hataları var mı? Olay kimliği 41 olması lazım.
    Var ise bilgisayarda sorun yaşadığın zamanlara denk geliyor mu?
  • Evet Kernel-Power Olay Kimliği 41 nolu hata mevcut ve furmark testinden sonra çıkan bir hata

• Bilgisayarın beklenmedik bir şekilde kapatıldığını belirtiyor. Normal kapatırsan bu hata kaydı düşmüyor.

Bence güç kaynağın yetmiyor.

İmkanın varsa birinden test için güç kaynağı alıp, sonucuna göre karar verebilirsin.

• İlginiz için teşekkürler deneyip Bilgi vereceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R9 270 öyle aman aman güç tüketen bir kart değil. Eğer sisteminde çok çok eski hazır kasalarda kullanılan 250-300W powerlardan yoksa sorunun güç kaynağından olacağını sanmıyorum. Kartın bellekleriyle de alakalı olabilir yada besleme ünitesi sorunu başka bir alternatifi yok. Malum bu besleme ünite sorunları eski AMD kartlarda çok yaşanıyor.
  • Fırınlamayı denicem en azından bi sürelik atsa iyi çöpe atmaktansa bu seçenek iyi gibi duruyor

• Ekran kartını fırınladım bu sefer de windows logosundan sonra pc reset atıyor.Güvenli modda driveri sildim normal açıldı driveri kurarken yarısında yine reset atıyor.Var mıdır bi çözümü ustalar?

• Türkiyede ikinci el birşey almam millet birbirini düdükleme derdinde.

• hocam birazda benim hatam diğer parçalarda hiç sıkıntı çıkmadı ama ekran kartında bi test sonucu istemeliydim sağlık olsun ben kandırıldım daha 2 gün oldu hiç kullanamadan çöp oldu para ama kazanılmayacak bir şey değil önemli olan insan olabilmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.