Şimdi Ara

USB takınca yada en ufak dokunuşta reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB bellek yada başka bi usb takınca yada en ufak dokunuşta reset atıyor. pc tekrar açıldığında usb belleği kullanabiliyorum. pc ilk açıldığındada yada bios ekranındada usb hareket ettirilince reset atıyor. önce format attım (win7-64bit) ama bios ekranında bile aynı hatayı verdiği için işletim sistemiyle alakası olmadığını anladım. son biosu (f14) kullanıyordum, diğerlerinide (f10-f11-f12) denedim sonuç aynı.

2,5 yıllık pc. ga-965p ds3 (3.3), e6600, fps bluestrom II 500, 8600 gtsonic

yakın zamandaki tek değişiklik 1 yıldır kullanmadığım direksiyonu bağlamıştım pc ye. ama daha öncedende kurmuştum direksiyonu ve böyle bi sorun olmamıştı.

• şimdi bişey daha farkettim. kasanın arkasındaki usb girişlere takıp çıkarınca reset atmıyor sadece ön taraftaki girişlerde bu sorun var.
  • ön usb girişleri sık kullanılma karşısında deforme olmuş görünüyor.

ve içerisinden kısa devre yapıp reset attırıyor.

tavsiyem arkaya usb çoğaltıcı takıp onu kullanmanız yönünde olucaktır.
  • Anakartiniz üzerinde ki; diger USB baglanti noktalarini deneyin.

USB takınca yada en ufak dokunuşta reset atıyor
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. sorunu çözdüm. ilginç bişey...
    kasa asus vento a9 - ön panelin iç kısmında bağlantıların yapıldığı devreden çıkan eğik bi metal parçası var. önce ne işe yaradığını anlamadım. meğersem elektrik fazlasını kasanın metal yüzeyine vermesi içinmiş (diye düşünüyorum). blacksmoke un dediği gibi ön panelde bi deforme/gevşeme olduğu için o parça kasaya değmiyordu ve kısa devre oluşuyordu. şimdi ön paneli japon yapıştırıcısıyla sağlamlaştırıp metalide biraz bükünce sorun ortadan kalktı. şimdide japon yapıştırıcıyı elimden çıkarmaya çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.