< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quax77 -- 5 Mart 2024; 11:16:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ÇÖZÜLDÜ] 2.Monitörü bağlayınca ekranlar gidiyor pc reset atıyor
-
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba forumdaş,
Bir benzer sorunu yaşayan: https://community.amd.com/t5/graphics-cards/rx-570-and-dual-monitor-problem-two-vga-to-hdmi-adapter/td-p/431711
Çözüm bulamamış, gitmiş başka monitör alıp, birini doğrudan HDMI diğerini dönüştücü ile kullanmış olmuş...
Şimdi yorumum şu olabilir, Sadece Windows'un görünüyor olması o an düşük çözünürlükte çalışıyor olması. Daha sonradan yüksek çözünürlüğe geçiyor = daha yüksek veri ihtiyacı = bant genişliği + güç... İstersen önce çok düşük çözünürlüğe al Windows'u öyle dene.
Kullandığın dönüştürücüden dolayı kayıp yaşıyorsun, daha kaliteli dönüştürücüler kullanarak deneyebilirsin.
-
Merhaba mesajınız için çok teşekkürler.Kusura bakmayın geç gördüm biraz.Dediğiniz gibi daha düşük çözünürlüğe aldım öyle denedim ancak 1-2 dakika sonra aynı problemler ortaya çıktı. Bi ucu display (ekran kartında display çıkışı var)bi ucu vga olan kabloyla deneyeceğim umarım olur da boşuna satın almış olmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorunumu çözdüm bir tane monitör hdmi-vga dönüştürücü ile bağlı diğeri ise display-vga dönüştürücü ile bağlı.Cayır cayır çalışıyor sorununuza deva olduysam bi feedback bırakıverin :)
-
Başkanım hayırlı olsun, ilk mesaj düzenlenerek, başlığa [Çözüldü] eklenebilir, Google'da arayanlara iyi olur. İyi forumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X