Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] 2.Monitörü bağlayınca ekranlar gidiyor pc reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisini tek tek bağlayınca sorun yok, portlarda, kablolardavs hiç sorun yok ama ikisi aynı anda bağlı iken sadece windows yükleniyor gözükene kadar çalışıyor.

Sonra reset atıyor 2 ekrana da görüntü gelmiyor.

Ekran kartım rx570 ve 2 hdmi çıkışı var,driverlar güncel.Monitörlerin vga çıkışı var ben bunları dönüştürücü(vga to hdmi) kullanarak bağlıyorum acaba sorun bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quax77 -- 5 Mart 2024; 11:16:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• Merhaba forumdaş,

Bir benzer sorunu yaşayan: https://community.amd.com/t5/graphics-cards/rx-570-and-dual-monitor-problem-two-vga-to-hdmi-adapter/td-p/431711

Çözüm bulamamış, gitmiş başka monitör alıp, birini doğrudan HDMI diğerini dönüştücü ile kullanmış olmuş...

Şimdi yorumum şu olabilir, Sadece Windows'un görünüyor olması o an düşük çözünürlükte çalışıyor olması. Daha sonradan yüksek çözünürlüğe geçiyor = daha yüksek veri ihtiyacı = bant genişliği + güç... İstersen önce çok düşük çözünürlüğe al Windows'u öyle dene.

Kullandığın dönüştürücüden dolayı kayıp yaşıyorsun, daha kaliteli dönüştürücüler kullanarak deneyebilirsin.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Merhaba mesajınız için çok teşekkürler.Kusura bakmayın geç gördüm biraz.Dediğiniz gibi daha düşük çözünürlüğe aldım öyle denedim ancak 1-2 dakika sonra aynı problemler ortaya çıktı. Bi ucu display (ekran kartında display çıkışı var)bi ucu vga olan kabloyla deneyeceğim umarım olur da boşuna satın almış olmam.

• Sorunumu çözdüm bir tane monitör hdmi-vga dönüştürücü ile bağlı diğeri ise display-vga dönüştürücü ile bağlı.Cayır cayır çalışıyor sorununuza deva olduysam bi feedback bırakıverin :)

• Başkanım hayırlı olsun, ilk mesaj düzenlenerek, başlığa [Çözüldü] eklenebilir, Google'da arayanlara iyi olur. İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.