Şimdi Ara

Oyun oynamaktan korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

Reisler ben ne dedim? "Yanlız ilerlemekten korkuyor eleman" dedim
    Medyum.I-C-O.co.tr'yi kurmaya karar verdim.
    Şaka bir yana zaten anlaşılmayacak gibi değil.

e ne yapacağım peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

e ne yapacağım peki

Önce korkunu yeneceksin, oyun bu, eğlenmek için, zevk için, sevdiğin için oynuyorsun.
    Hatta Dead Space falanda al oyna, sonra zaten Gow, KZ gibi oyunlardan korkmamaya başlarsın.
    Korkunun ecele faydası yok, hem erkek adam korkar mı hiç?

Birde böyle düşün, Dead Space, Killzone, Gow vs vs oynarken:
    Hayatının hatunu seninle beraber, sana güveniyor, gerçek bir erkek olup onu korumanı bekliyor.
    Senin korkmadığını bilmesi = senin yanında güvende hissetmesi = alevli bir aşk =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 28 Ocak 2012; 14:28:04 >

• quote:

quote:

e ne yapacağım peki

Korkuyorken zevk alıyorsan zaten oyun amacını yerine getiriyor demektir. Ama korkmaktan zevk alamazsan durum kötüye gider.
    Mesela bana kimse Penumbra oynatamaz yani zevk alamıyorum oyundan kalp atışlarım saniyede 3 oluyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

quote:

e ne yapacağım peki

Korkuyorken zevk alıyorsan zaten oyun amacını yerine getiriyor demektir. Ama korkmaktan zevk alamazsan durum kötüye gider.
    Mesela bana kimse Penumbra oynatamaz yani zevk alamıyorum oyundan kalp atışlarım saniyede 3 oluyor resmen.

Korkulacak oyun vardır korkulmayacak oyun vardır haju.
    Dead Space'ten korkar, Sikent Hill'den, KUON'dan korkar eyvallah ama Killzone'dan falan korkulur mu yav?

• quote:

quote:

quote:

quote:

e ne yapacağım peki

Dead Space'ten korkar, Sikent Hill'den, KUON'dan korkar eyvallah ama Killzone'dan falan korkulur mu yav?

Tabi bence de bazen 18+ oyunlar sırf prosedür olarak MATURE'a giriyor diye düşünmüyor değilim ama ben FPS türü oyunlardan tiksindiğim için pek bilmem Killzone'un ne derece etkileyeceğini. Yine de sonuçta PEGI'ye göre 14 yaşında bir oyuncunun oynamaması gereken bir oyun. Eğer etkileniyorsa sonuçta bir bildikleri var da koyuyorlar mührü. Üstelik satış rakamlarının düşeceğini bildikleri halde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e ne yapacağım peki

Tabi bence de bazen 18+ oyunlar sırf prosedür olarak MATURE'a giriyor diye düşünmüyor değilim ama ben FPS türü oyunlardan tiksindiğim için pek bilmem Killzone'un ne derece etkileyeceğini. Yine de sonuçta PEGI'ye göre 14 yaşında bir oyuncunun oynamaması gereken bir oyun. Eğer etkileniyorsa sonuçta bir bildikleri var da koyuyorlar mührü. Üstelik satış rakamlarının düşeceğini bildikleri halde.

Killzone'dan bahsedeyim. Asla yanlız değilsin, daima senaryodaki takım arkadaşların yanında ve meydanlarda onlarca askerinde var. Yani tek değilsin hiç.
    Pegi diyorsa doğrudur muhtemelen, adamlar araştırıp yapıyorlar sonuçta. Yaşı 14'se ve böyle oyunlarda bile çok korkuyorsa oynamasın bencede.
    Ama önce dediğim gibi korku oyunlarını oynasın, tedavi olsun. Yoksa gelecektede korkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 28 Ocak 2012; 14:51:38 >

• Arkadaşlar ben ne yapayım sizce ?
    Hiç bir oyunda bir korku yokken sadece inFamous oynarken tüylerim diken diken oluyor .
    Gow , Korku oyunları olsun hiçbir sorun yok ama sadece inFamous'ta var bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 28 Ocak 2012; 16:46:20 >
  • quote:

Oyun oynamaktan korkuyorum

Homecoming'deydi değil mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 28 Ocak 2012; 17:54:02 >
  • futbol oyunu oyna dıcem ama o zamanda yenılmekten korkarsın *
  • 17 yasindayim. gecen yil amnesia oynuyodum. sulu bolume kadar gelebildim. oyun gercekten korkunc cok fena ama yine de oraya kadar gelebildim sonra sildim oyunu kucuklugumden beri resident evil ve silent hill oynarim. tum serilerini bitirdim. ps3'u alirken yaninda siren'i almistim geceleri kalkar oynardim. sonuc: korktum. hem de cok feci sekilde korktugum zamanlar oldu. hele silent hill beni benden alirdi. zaten amacim korkmakti zevk almakti. ve artik pek korkmadigim icin yapimcilara sovuyorum. insan alistiktan sonra daha da fazlasini ister.

sana tavsiyem: alis ve devam ettir
  • quote:

Yaşın büyük ihtimal küçüktür.
    Aslında sen oyun oynamaktan korkmuyorsun, sen oyunlarda başarısız olmada veya yanlız ilerlemekten korkuyorsun. Gerçi Killzone'da hiç yanlız değilsinde. Allah aşkına bu oyunlardan korkulur mu yav?
    Terapiye başlayak?

Evet sen şampiyonsun, hangi oyun senin önünde durabilir adamım? Tek bir bendramla yere serersin düşmanı.

Şimdi:
    Korktun mu?

Peki ya şimdi şampiyon?

Korkuyorsan oynama o zaman, stres vücuda iyi değil.

çok güldüm ne yaptın sen hocam yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Oyunlar zevk almak ve keyifli vakit geçirebilmek içindir.Çocukluğumdan beri oyun oynarım.Ama zaman zaman benimde keyif almadığım zamanlar olmuştur.İnsan öyle bir ruh haline giriyo ki karşısındaki oyun , şahane bir başyapıt bile olsa zevk vermiyo.O zamanlar oyun oynamak işkenceye dönüşüyo.Peki bu durumda ne yapılması gerekiyo derseniz hemen oyun oynamaya ara verilmeli.Başka şeylerle ilgilenilmeli.Çık , gez , dolaş.Oyun oynamayı unut.Uzun bi süre ilgilenme oyunlarla.Sen oyunların kölesi olacağına , oyunları kendi kölen yap.

Banada oluyo arada gowu bile oynarken sıkılıyodum baska isle ugrasıp tekrar oynayınca kapatmak istmiyorum ama oyunlardan korktugumu hatırlamam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

e ne yapacağım peki

hey rico selam hey seni kurtarmaya geliyorum hey tamam bundanmı korkmuş anlamadım ico al şu bf3

• Aslında the walking dead izleyen biriyim nasıl oluyor bimiyorum aslında oda fena etkiliyor
  • sesini kısıp oynamayı dene
  • şimdiye kadar bi oyundan korktumu hatırlamıyorum sadece saw oynarken çok gerilmişdim sesini kısdım korku %50 azaldı
  • Sırf haftalık adrenalin salgımı arttırmak için horror tarzı oyunlar oynuyorum.
    Korkmayı çok seviyorum baya haz veriyor.
    Herhalde ilk Fear'ı oynarken gerilmiştim ondan önce adam gibi horror oynamamıştım.Doom 3 ü zamanında ilk çıktığında o yaratıklar mekanı basınca bi yaratık boruların arasından fırlamıştı o an kapattım açmamaya yemin ettim.
    Silent hill'i hiç denemedim utanıyorum, dövmeyin abiler
  • Cod oyna.Ne canavar ne bişi.takır takır vur adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Homecoming'deydi değil mi bu?

Evet hacı dayı adayı Homecoming'ten

Reis diyorum ki
    Atın (biz) ölümü arpadan (hemşire) olsun

qqqqrpppp

Paypay88
    Hee haju Killzone'dan korkmuş Bf3 ı-ıhh

• Sen dua et Resident Evil 2 dönemine yetişmemişsin.. Ölü sandığın bi zombinin yanından geçerken, canlanıp da ayağını ısırmaya başladığı an ki vücudunda salgılanan adrenalini birebir hissetmek nedir bilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.