Şimdi Ara

Oyun oynamaktan korkuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dead Space 2 ve F.E.A.R 2'yi oynasan herhalde uyuyamzdın. :D Killzone 3 ve GOW korku oyunu değil ki. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Sen dua et Resident Evil 2 dönemine yetişmemişsin.. Ölü sandığın bi zombinin yanından geçerken, canlanıp da ayağını ısırmaya başladığı an ki vücudunda salgılanan adrenalini birebir hissetmek nedir bilir misin ?

heleki ilk oyunu bitirip ikinci oyunu ps1'e takarken gelen korku hazzı çok ayrıydı.
    şimdi küçük olsamda korkarak re oynasam diye hep iç çekiyorum.seriye tekrar baştan başlamaya karar verdiğimde lay lay loma vurup sıkıntıdan kapatıyorum

bu arada arkadaşın biri penumbra demiş fotoğraflardan ve trailerinden pek korkutucu gelmedi ama full ses kulaklıkla bir deniyeyim ne derece korkutuyor bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Oyun oynamaktan korkuyorum

Homecoming'deydi değil mi bu?

Evet hacı dayı adayı Homecoming'ten

Oyun oynamaktan korkuyorum

Reis diyorum ki
    Atın (biz) ölümü arpadan (hemşire) olsun

Bak şimdi patron canım homecoming çekti gece gece, indireyim de bir daha oynayayım bare..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 29 Ocak 2012; 2:28:03 >

• az önce gow da baya ilerledim koku belirtisi yok karanlık bölümlerde bile spoilerrrrrrrr heliosun başını koparmak cok zevkli idibitttiiiiiiiiiiiiii
    aslında korku filmlerinden de öyle korkmam mesal arkadaşlarla paranormal activitiy 3 e gitmiştik onlar gözlerini kapayıp bana sarılıyorlardı ben rahat rahat bundanmı korkuyonuz lan diyodum nazar dedi herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bak şimdi patron canım homecoming çekti gece gece, indireyim de bir daha oynayayım bare..

Sana iyi eğlenceler ve bol korkular haju.
    Rüyanada girer inşallah maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.