Gamepad'de oyun oynamaya alışmak zor mudur?
-
-
Alışırsın rekabetçi oynuyorsan alışman uzun sürer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rdr2 tarzı oyunlarda nişan için L2’ye basarsın tak diye indirirsin.
Ps3’te uzun yıllarca Battlefield tarzı oyunları oynamış biri olarak söylüyorum göründüğü gibi zor değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chiehsheshuai
Rdr2 tarzı oyunlarda nişan için L2’ye basarsın tak diye indirirsin.
Ps3’te uzun yıllarca Battlefield tarzı oyunları oynamış biri olarak söylüyorum göründüğü gibi zor değil.Yani iade etme alışırsın mı diyorsun?
aim asist olayı pc'de var mı bende pc var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 13 Mayıs 2021; 6:38:9 > -
Witcher 3, gta 5, batman arkham knight gibi oyunlarla başla tps oyunlarla başla alışırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC’de bana sorarsan daha fazla zevk alabilirsin ayarlamaları yaptıktan sonra.
Eğer sadece aim konusunda tereddütün varsa ben iade etme derim.
RDR2’yi PS4’te oynadım hiç zorluk yaşamadım, L2’ye basılı tutup hafifte yukarı kaydırıp tak diye kafadan indiriyordum.
Dediğim gibi PS3’te ben daha çok rekabetçi FPS oyunları oynuyordum (Ağırlıklı olarak Battlefield 3) baya baya yardırıyordum. Hemde birkaç ayımı almıştı yardırmam
Alışması zaman alır gibi gözükebilir. Bunun için örnek veriyorum (FPS) kutular adammış gibi hayal edip anlık onlara nişan almaya çalış. Ya tam tutturamayacaksın ya da aim’i kaçıracaksın. (TPS için kamera hassasiyeti)
Mesela fazla sağa mı aim aldın hemen hassasiyeti kıs, anlık hassasiyeti bulana kadar dene. 10dk nı alacaktır üşenme. Sonraları daha rahat edeceksin. Genelde gamepad’e geçenler bu adımları yapmadıkları için alışmaları zaman alır.
Aim assist PC’de gamepad taktığın için var diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 13 Mayıs 2021; 20:42:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X