Şimdi Ara

Bilgisayar oyunu oynamanın baya mantıklı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #21
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde yıkık,asosyal diye güya akıllarınca dalga geçerler ama oyun oynamak bence baya güzel bir şey.

Yurt dışını geçtim yurt içinde bile bi tatile çıksan dünyanın parası,dışarda bi kahve içsen 200 lira,halbuki 40-50 bine bi bilgisayar alsan ultra ayarlarda açmayacağı oyun yok ayrıca yıllarca kullanabilirsin ve her işini görebilirsin.

Oyun sektörü derya deniz,her türden her zevke göre oyunlar var,ha oyun fiyatları pahalı diyebilirsiniz ama hiç korsana bile bulaşmadan paylaşımlı steam hesabı alıp oyun oynayabilirsiniz.15 liraya Hogwarts Legacy almıştım,ultra ayarlarda hiçbir şey yapmadan sadece süpürge ile o müthiş manzarada uçmak bile aşırı keyifliydi.

Okuldan,dersten vs vakit bulsam tüm gün oyun oynayabilirim.

• Yanlış anlama sana laf vurmak için söylemiyorum ama ders,okul,kişisel gelişime kafayı takmış adamlar her şeyde bir yarar arıyor.Keyif alıyorsan,güzel vakit geçiriyorsan oynanır,illa sana bir faydası olmak zorunda değil,bu mantıkla tatile gitmek,sosyalleşmek de boş iş.
  • Merhaba, oyun oynarken kayıt yaparsan saati 100 TL den video alabilirim nette paylaşacam nomcommentary
  • Askerliğim boyunca tek yaptığım şey playstation oynamaktı bilgisayar yerine playstation daha iyi.

Al abi eline konsolu uzan yatağa miss
  • İnanılmaz bir israf. Küçükken beni aydınlatmayan büyüklerim...

Tatil ile 2D ekranda oyun bir mi? 6 ay para biriktir 3-5 ne ise, ilk tatilde 1 hafta da olsa bas, git.
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama sana laf vurmak için söylemiyorum ama ders,okul,kişisel gelişime kafayı takmış adamlar her şeyde bir yarar arıyor.Keyif alıyorsan,güzel vakit geçiriyorsan oynanır,illa sana bir faydası olmak zorunda değil,bu mantıkla tatile gitmek,sosyalleşmek de boş iş.
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba süpürge ile gerçek hayatta uçabilirim misin
  • Refleksleri geliştirir, ingilizce öğretir, zihni açar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Oyun oynadığım zamanlar hayatımın en güzel yıllarıydı. CS de zombie mod oynarken bir taraftan çiğ köfte yemek  

Millet diğerlerinin beynindeki kendisiyle ilgili nöronların dizilimini değiştirmek için kişisel gelişim kasarken biz hayattan zevk aldık. Genelde zaten hayattan keyif almayı bilmeyenler onda yüce bir anlam arar, boşluğu doldurmaya çalışır. Sonuçta girceğin yer mezar ve hiçbir şey birikmeyecek.

+1
  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    bi laf vardı. adını hatırlayan son kişi öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın diye. hayatımda duyduğum en yanlış aforizmaların arasında şampiyonluğa oynar.
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    o nasıl askerlik.
  • ilk oyunum 99 yılında comandos du sıkı gamer ım dır..

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Gündüz uyuyordum

Gecede 2 saatte bir bir nöbet tutacak elemanları götürüp hop playstationa geçiyordum.

gece kışla benimdi, playstation salonu bi kapatıyordum sabaha kadar  

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    şansıma tüküreyim
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

O laf yanlış zaten hocam adını hatırlayan birisinin olması da bir şey değiştirmez öldüğün andan itibaren hiç yaşamamış gibi olacaksın. Ölen açısından durum böyle yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 3 Ocak 2025; 22:26:46 >
  • Oyun candır ya. Konsol olsun, pc olsun, hatta kutu oyunu olsun her türlüsüne varım.
  • oyuna tabiki saçma diyecekler yoksa ucuz işçi gücü azalacak. oyunlarda fakir fukarada zengin adamda başka dünyalara geçebiliyor bunun diğer olayı gözlük teknolojisi gelişince olacak 20-30 yıl sonra başka dünyalara geçtiğinde daha fazla zevk alabileceksin

Sen diyorsun ki " boş zamanım olsa tüm gün oyun oynarım "

Zamanında bende oynuyordum ama günün sonunda hiçbir değeri olmayan bir emek kalacak günün sonunda , ben artık oyun oynamayı bıraktım ( günde 1 - 1.5 saat oynuyorum uzun sürelerde oynamayı bıraktım ) iş kurmayı düşünüyorum para biriktiriyorum ayriyetende kitaplar aldım Bilgisayar oyunu oynamanın baya mantıklı olması

• Ulpro kullanıcısına yanıt

İş kurmayi oyundan kgrenebilirsin

Adını unuttuğun bir sürü business oyunu ile

• Arkadaşlarla valheim atıyorum oyun akıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.