Bildirim
Minecraft amaç nedir oyun çok sıkıcı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunu beğenmediysen sil, sonuçta silah zoruyla oynatmıyorlar. -
Buna ben karar veririm tavsiyelerine ihtiyacım yok kardeşim.
Ben oyundaki amacı öğrenmeye çalışıyorum yani herahngi bir görev falan vs. bildiğin birşey varsa yaz bilmiyorsan yorum yazma konumdan çık bizde seni silah zoruyla konuya sokmuyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Buz
Buna ben karar veririm tavsiyelerine ihtiyacım yok kardeşim.
Ben oyundaki amacı öğrenmeye çalışıyorum yani herahngi bir görev falan vs. bildiğin birşey varsa yaz bilmiyorsan yorum yazma konumdan çık bizde seni silah zoruyla konuya sokmuyoruz.
Önce üslubunu düzelt. Ben senin kardeşin miyim?
Oyunda tasarım modu var, ben tasarım modu için oynuyorum. Bide hayatta kalma modu var ondada bulduğun eşyalarla kendini savunup, barınak falan yapıyorsun amacı bu işte. Sadece craft listelerine falan bakarsın ney, nasıl yapılıyormuş bu kadar basit. Başkaları tavsiye etti diye oyunu indirmişsin ama ben bişey diyince tavsiyeme dır dır ediyorsun. Hey gidi dünya. -
kardeş oyundsa amacını sen belirleyeceksin mesala ben köylülerli çoğaltma kocaman kale dikme liman yapma vb vb bir sürü şey bun solo modda yapıyorum ve yorucu olsada çok seviyorum. Oyunun kendi amacıise ende gidip ejderhayı öldürmek -
quote:
O kadar tavsiye ettiler neymiş diye indirip baktım sığınak yatak ocak bide crafting table ve oyun bitti oyundaki amaç ne o kadar maden falan topladım bir amacı varsa onu yapıyım altın elmas falan var sanıklarda oyunun başka bir amacı yoksa silicem artık sıkıcı olmaya başladı.
Evet, oyun bir süre sonra sıkıcı oluyor, bence haklısın.
Oyunun kendi içindeki son amacı, Stronghold kalesini bulup portalı açıp End'e giderek ejderhayı öldürmek ve Ejderha yumurtasını alıp dönmek. Fakat, End'e direkt gitmeye kalkmak yanlış olur. Önce yeterince güçlenip gerekli itemleri edinmen lazım. Bir de Ejderhayı -hilesiz olarak- nasıl öldürebileceğini bilmen lazım. Ayrıca piston olmadan ejderha yumurtasını alamazsın, piston götürmen lazım. İstersen anlatırım.
Bunun dışında yapacak fazla bir şey yok aslında. Bazıları dev gibi kaleler yapıyor, bazıları başka şeyler yapmaya çalışıyor.
Bunun gibi bir şeyler yapmayacaksan oyun tamamen sıkıcı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 22 Ağustos 2015; 18:36:42 >
-
Bu topraklarda yaşayan benimle aynı dil din ırka sahip tüm insanlar benim kardeşimdir fakat sen buna layık değilsin hata etmişim kardeşim kelimesi sana yakışmıyor hadi kendi sen işine bak burada sana daha uzun bir cevap yazardım ama tartışmaya girmek istemiyorum bu saatten sonra hiç kimsenin ergen triplerini çekemem. -
Oyunda temel bir amacın yok. Hayalgücünü ve yeteneğini kullanarak hayatta kalmaya ve gelişmeye çalışıyorsun.
Demir ve Elmaslarla zırh-kılıç filan yapabilirsin.Nether portalı (internette araştırırsan bulursun nasıl yapıldığını) kurarak cehenneme filan gidebilirsin.
Temel bir amacı yok yani oyunun.Kafana göre takılıyorsun. -
Online olarak arkadaşlarınla yada başkaları ile oynarsan çok eğlenceli olur, sıkılmazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu videoya bir bakmanı öneririm. Amacını kendin yaratıyorsun bu oyunda. Diğer oyunlarda ki gibi onu bunu yapmanı şart koşmuyor kimse, tamamen kendin belirleyeceksin amacını.
Mesela bir gün diyeceksin "Devasa bir çukur açıp içine 10 katlı otomatik toplama sistemi olan tarla yapmak istiyorum." ve saatlerce onun için uğraşıp stres atacaksın. Tabi bunu creative modda yaparsan anlamı kalmaz. Survivalda ellerinle yapman lazım uğraşarak.
-
quote:
O kadar tavsiye ettiler neymiş diye indirip baktım sığınak yatak ocak bide crafting table ve oyun bitti oyundaki amaç ne o kadar maden falan topladım bir amacı varsa onu yapıyım altın elmas falan var sanıklarda oyunun başka bir amacı yoksa silicem artık sıkıcı olmaya başladı.
Bak mesela şu tür şeyler yapan insanlar var. Ki, ilk videoda göreceğin uçağı yapan adam yaşça epey büyük ve bu yüzden YaşlıAdam yazmış isim olarak. Ayrıca, videolar hızlandırılmış, yoksa o yapıları inşa etmek çok uzun zaman alıyor.
Bir göz atarsan insanlar sıkılınca neler yapıyorlar, görebilirsin.
Bir de şu var. Bir ekip halinde yapmışlar. Çok zor ve harika bir şey ama gariptir pek fazla izleyen olmamış. Bir de, bizim ülkeden pek böyle şeyler yapabilenler çıkmıyor. Bu da ayrıca
düşündürücü bir şey. Sanırım kültürle, eğitim ve yaratıcılık eksikliği ile ilgili bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 2 Eylül 2015; 16:50:59 >
-
Blok koymak
Goreceli bir durum
quote:
.Oyun sandbox bir oyundur yani hayalgücü dür ama az ok C# biliyorsan komut bloklarıyla inanılmaz şeyler yapan var
şahsen redstone denen şey sayesinde öyle sistemler yapılıyorki ardından kendine challangeler yarat no jump challange zıplama tuşunu basmayacağın bir tuşla değiştir oyunuc hardcore aç ve tabiki slab koyarak oyna şahsen çok zor 3 gün dayanabildim oyunu alphadan beri oynuyorum :( :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X