Şimdi Ara

Pocket Edition Nedir?(Detaylı Cevap Gerek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda 1 kaç konuda gördüm ve merak ettim araştırınca detaylı açıklama bulamadım

1-Pc için sürümü var mı?

2-Ücretli mi ücretsiz mi? ücretliyse nereden satın alabilirim veya crackli hali var mı?

3-Normal minecrafttan farkı nedir bunun?

• 1-2 cümle söylesenizde olur
  • kardeş minecraftın android ve apple lar için yapılmışına pocket edition denir ve pcler için yoktur bunun bir diğer farkı ise pcdeki minecraftan daha az özellik vardır bu kadar yeterli mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve bu arada örnek internete minecraft pe 0.7.4 apk yaz bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 4 Eylül 2013; 14:38:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraftın "ANDROİD ve APPLE" için yaptığı bir uygulama... Ücretlisi de var ücretsizi de. Bildiğim kadarıyla demosu ücretsiz full ü ücretli ücreti ise 5,49$ hatırladğım kadarıyla...

Yardım edeBildiysem NE MUTLU BANA
  • 1-Minecraft'ın android ve ios telefonlara uygulanmış hali
    2-2 şekilde sunuluyor; ücretli ve ücretsiz.
    3-Kısıtlı özellikler, ücretsiz yüklediysen save dosyası yok yani oyunu kapatırsan yaptığın her şey gidiyor vs.
  • Dostum yukarda da açıkladıkları gibi Minecraft oyununun Android yada İOS sürümüdür. Bilgisayara yüklenemez. Şu an en son sürümü 0.7.5 ve bu sürümde redstone minecart vs. bulunmuyor. Ve her telefonda da açılmayan bir oyun. Galaxy Gio filan varsa açamazsın yani. Ücretli sürümünü Minecraft 0.7.5 apk şeklinde aratarak indirebilirsin. Yani bedavaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.