Şimdi Ara

arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi istiyorum.nasıl yaparım böyle?

arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi

• yazı için fontu bulman lazım resimeri direk paintten yapabilirsin
  • Arkadaşım Photoshop İşini Görür Her TÜrlü Özellik Var....;)
  • bunu bulamazsın
  • bende photoshop yokta photo filtre var mesela.paintte nasıl yaparız böyle?
  • adminim tekrar karşılaştık nasılsınız inşallah.umarım iyisinizdir.adminim font derken ne demek istedin acaba ynai yazı türümü oluyor bu font.birde bende photoshop yok photo filtre var mesela.bunlarda nasıl yaparım.paintte bir deneyim bakalım.sağolasın.
  • selenvirüs photoshop hakkında yardım alabileceğim sağlam bir site varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten de cs3 ile yapılabilir fakat bu kadar uğraşmanıza gerek yok..

resimleri irfanview ile aynı boyutta ayarladıktan sonra paintte kes sürükle yaparak yanyana getirerek bunu kolayca elde edebilirsiniz..
  • bende photoshop yokta o zaman paintte yapacaz.adminim ve bütün arkadaşlara canı gönülden teşşekür ediyorum.
  • arkadaşlar font yazılımamı giriyor?
  • teşekkürler
  • Arkadaşım yaptın mı? yapamadıysan göster resimlerini belki ben sana yardım edebilirim.Nasıl bişey olacaksa anlat ben yardım edebilirim.
  • uyanikguven kardeşim sağolasında.paintte birşeyler yapmaya çalıştım fakat istediğim gibi olmadı.daha iyisi olabilirdi fakat bendede photoshop yok işte.fakat photo filtre yazılımı mevcut.
  • Elimden geldiği kadar yardımcı olurum bende photoshop da var.Anlayacağın sen resmi ver bana ben uğraşırım sana.
  • eyw sağolasın yardım etmek istiyorsun fakat kendim yaparsam öğrenmiş olucam.tekrar teşekkürler
  • tamam rica ederim sana ii çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.