Şimdi Ara

arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi istiyorum.nasıl yaparım böyle?

arkadaşlar kendi resimleri aşağıdaki tasarım gibi yapmak istiyorum.bununla ilgili yazılım veya bilgi

• yazı için fontu bulman lazım resimeri direk paintten yapabilirsin
  • Arkadaşım Photoshop İşini Görür Her TÜrlü Özellik Var....;)
  • bunu bulamazsın
  • bende photoshop yokta photo filtre var mesela.paintte nasıl yaparız böyle?
  • Painti açıyorsun, istediğin resimi kopyalayıp painte gelip yapıştır diyorsun tüm resimleri bu şekilde yapıyor ve her yapıştırdığın resimi istediğin yere taşıyorsun, yazı yazmak istediğin yer için boşluk bırakmayı unutma.
    Resimleri yerleştirdikten sonra "A" harfli olan yazı aracını seçip, yazı için boş bıraktığın alana geliyorsun ve o alanı mouse ile seçiyorsun, yazıyı yazdıktan sonra dosya menüsünden resmi kaydediyorsun.

Ama basit bir şey olur, photoshopta daha iyileri yapılabilir.
    Yazı fontu için alttaki linklerdeki yazı fontlarını kullanabilirsin.

http://img.dafont.com/download/?os=win&file=bloodyslime

http://img.dafont.com/download/?os=win&file=bloodsuckers

• adminim tekrar karşılaştık nasılsınız inşallah.umarım iyisinizdir.adminim font derken ne demek istedin acaba ynai yazı türümü oluyor bu font.birde bende photoshop yok photo filtre var mesela.bunlarda nasıl yaparım.paintte bir deneyim bakalım.sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol iyiyim sen de iyisindir umarım.
    Evet verdiğim yazı fontu, bahsettiğin programı kullanmadım ben ps kullanıyorum o nedenle bilemem ama bu basit bir işlem o nedenle muhtemelen sendeki program da yapıyordur, paintte de yaparsın basit bir işlem çünkü.
  • selenvirüs photoshop hakkında yardım alabileceğim sağlam bir site varmı?
  • gerçekten de cs3 ile yapılabilir fakat bu kadar uğraşmanıza gerek yok..

resimleri irfanview ile aynı boyutta ayarladıktan sonra paintte kes sürükle yaparak yanyana getirerek bunu kolayca elde edebilirsiniz..
  • bende photoshop yokta o zaman paintte yapacaz.adminim ve bütün arkadaşlara canı gönülden teşşekür ediyorum.
  • arkadaşlar font yazılımamı giriyor?
  • Evet yazılıma girer.
  • teşekkürler
  • Arkadaşım yaptın mı? yapamadıysan göster resimlerini belki ben sana yardım edebilirim.Nasıl bişey olacaksa anlat ben yardım edebilirim.
  • uyanikguven kardeşim sağolasında.paintte birşeyler yapmaya çalıştım fakat istediğim gibi olmadı.daha iyisi olabilirdi fakat bendede photoshop yok işte.fakat photo filtre yazılımı mevcut.
  • Elimden geldiği kadar yardımcı olurum bende photoshop da var.Anlayacağın sen resmi ver bana ben uğraşırım sana.
  • eyw sağolasın yardım etmek istiyorsun fakat kendim yaparsam öğrenmiş olucam.tekrar teşekkürler
  • tamam rica ederim sana ii çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.