|
Bildirim
|
dikkat et alıcının ürünü aldıktan sonra onay vermeden 3 gün geri iade hakkı var. Bu süre içinde ürünü bozmak suretiyle sana geri gönderebilir. Hiçbişey de yapamasın kalırsın bozuk ürününle. Paranı da alamazsın. Referansı düzgün insanlarla alışveriş yapın.
|
Arkadaşlar bu sistem güvenli değil.Bizzat bunu müşteri hizmetlerinden de doğrulattım.İsterseniz sizde doğrulatım.Ben satıcıyım diyelim, Laptop'u adama yolladım,adamda içinden bikaç parça çaldı.Sonra bu benim istediğim ürün değil diyip,onay vermesse iş biter.Sen ona sağlam ürünü yolladığını, kimseye kanıtlayamassın.Tekrar ediyorum kesinlikle güvenli değil
|
Sahibinden sitesinden geçen hafta karemo üyesine tablet sattım ama 3 gün kullanıp cihaz donuyor dedi.Geri gönder dedim daha deniycem dedi göndermedi.ayrıca daha ortalama 2 yıl garantisi olduğu halde garantiyede göndermedi.3 gün geçti bu sefer onay vermek veya geri göndermek yerine cihazda sorun var dedi süreyi 4 gün daha uzattı süre bitti ve cihazı geri gönderiyor.hem onca zaman elektronik cihazımı kullandı hemde geri iade etti üstelik kargo parasınıda ben ödeyecekmişim.Cihazım kimbilir ne halde gelecek.tüm yazışmalarım mevcut resemn onay vercem deyip göndermedi kullandı.Tanıdıklarım vasıtasıyla mahkemeye başvuyorum.Sakın siz siz olun get satışa güvenmeyin.müşteri hizmetleride hiçbir cevap vermiyor mahkemeye başvurun diyor.sahibinden.com a kesinlikle artık güvenmiyorum.1000 tl çöp oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 21 Ocak 2012; 22:25:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|