selam arkadaşlar elime nav 320 navigasyon cihazı geçti ama bu cihazlar konusunda hiçbir bilgim yok bikaç sorunuma yardımcı olursanız minnettar kalırım.
1. cihazda 2009 q4 haritası yüklü. ben navkingin sitesinden 2010 q2 versiyonunu indirdim ve data klasörü içindeki maps klasörüne attım. sonra ekstradan haritalara girdim attığım haritayı görüyo fakat kilitli. sitede anlatılana göre lisans satın al sekmesine tıklayınca açılması lazım diyo ama ben defalarca lisans satın al ı seçmeme rağmen her seferinde bağlantı hatası diyo ve güncellemiyo haritayı. nasıl yaparım bu harita güncelleme işini ücretsiz olarak ?
2. arkadaşta igo8 yazılımı gördüm ve bundaki haritaya göre görsel olarak daha iyi o yüzden bu cihaza onu yüklemek istiyorum sanırım olabiliyormuş ama ben nasıl yapıldıüğını forumdaki mesajlardan anlayamadım açıkçası bana bunu tane tane anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. cihazın kendi hafızasında kurulu program hafıza kartında değil. nasıl yaparım igo kurulumunu acaba ?
bu konularda beni aydınlatabilirseniz minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler
quote:
2. arkadaşta igo8 yazılımı gördüm ve bundaki haritaya göre görsel olarak daha iyi o yüzden bu cihaza onu yüklemek istiyorum sanırım olabiliyormuş ama ben nasıl yapıldıüğını forumdaki mesajlardan anlayamadım açıkçası bana bunu tane tane anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. cihazın kendi hafızasında kurulu program hafıza kartında değil. nasıl yaparım igo kurulumunu acaba ?
Bahsi geçen ıgo yazılımı lisanslıdır ve bu cihazlar için yazılım satışı yoktur.Diğer türlü illagal yüklemeler,anlatımlar,paylaşımlar forumda kurallar gereği yasaklanmıştır..Saygılar
peki o zaman 2.soruyu iptal edelim 1. soruma cevap verebilirsiniz en azından. 1. sorumdaki olay illegal değil sonuçta kendi sitesinden yüklediğim yazılımı çalıştırınca bağlantı hatası veriyo ve haritayı güncellemeiyo
Belki sitelerinde sorun olabilir,bu konularla ilgili bu linki inceleyin belki yardımı dokunur..
malesef bu linkteki video yardımcı olmadı çünkü bu videodaki harita güncelleme olayını zaten ben videoda anlattığı bölüme kadar yapıyorum orda bi sorun yok siteden indirdim maps klasörüne attım vs orda bi sıkıntı yok. benim sıkıntım haritayı mapsa attıktan sonra ekstra - haritalardan haritayı aktif etme kısmında. haritayı aktif etmek için üstüne tıklayınca bağlantı hatası veriyo. bunla ilgili videoıda yok malesef. çaresiz kaldım
neyse haritayı güncelleme işini hallettim gerek kalmadı yardıma