Şimdi Ara

Herkese merhaba! Civic hakkında bikaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette araştırma yaparken bu siteyi buldum. umarım yardımcı olursunuz bana. kafam çok karışık
    bütçem 20000 ytl civarı. zorlarsam 2-3 ytl daha arttırabilirm. aklımda bikaç model var ben sorayım ona göre bana tavsiye verip iyi kötü yanlarını söylerseniz sevinirim.
    honda civic
    toyata corolla
    ford focus
    golf
    birde 307 olabilir.
    sanırım bu 5 araçtan herhangi birini ortalama 20000 ytl fiyatla alabileceğim ama hangisi neden tercih edilmeli.

şimdi nette dolaşırken gördüğüm kadarıyla es ve ls donanımlı civcler var. farkettiğim tek şey es lerde çelik jant ls lerde kapak jant olduğu. arada başka ne farklar var.
    birde es donanımların bazısının özelliklerine esp yazılmıl bazısına yazılmamış civicte esp varmı?
    otomatik vites civicler düz vitesten daha çok var sanki. bugüne kadar hiç otomatik vites kullanmamış biri olarak biraz garip geliyor. daha düşük perf. ve daha fazla yakıt tüketimi otomatik olmasına değer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentvals -- 29 Ekim 2006; 14:38:51 >

• Bunun gibi açılan binlerce topic var,Bilgi eksik ama zannersem 2. el arıyorsun Ben Focus veya Golf öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 25 Ekim 2006; 0:22:20 >
  • Focus golf..
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bunun gibi açılan binlerce topic var,Bilgi eksik ama zannersem 2. el arıyorsun Ben Focus veya Golf öneririm

dipnot: golfün yakıt problemi varmış sanırım. fazla yakıyomuş biraz..
  • evet bütçe 20000 ytl civarı olduğu için mecburen 2. el bakıyoruz. forumda bende konu gördüm bikaçtane ama sayfa sayfa git git bitmiyor.
    oyüzden sormak istedim.
  • bu araç gerçekten az hasarlı mı acaba?
    Kaça toplanır ki acaba?
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=756711
  • bu az hasarlıysa o halde bende gözlerimden lazer ışını yayıp duvarın arkasını görebilirim. bu pert bi araç. nerden baksan 10 milyar masrafı var. bu sadece görünen kısmı. sonra yapılsa bile taklalı bi aracı kimse almaz. ki bu halde alıp yaptırmak okyanuslara kafa tutmaya benzer. sakın sakın aman ha!
    dikkatli bakarsanız araç honda civic. üstelik bir japon arabsı. parça fiyatlarını düşünmek istemem. tahsilli bi insan bunun çıkarabileceği masrafları hesaplayamaz anladınız mı mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 25 Ekim 2006; 0:55:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu araba 3-4 milyara verilirse alınabilir ayrıca 10 milyarın yeterli olacagını sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bu az hasarlıysa o halde bende gözlerimden lazer ışını yayıp duvarın arkasını görebilirim. bu pert bi araç. nerden baksan 10 milyar masrafı var. bu sadece görünen kısmı. sonra yapılsa bile taklalı bi aracı kimse almaz. ki bu halde alıp yaptırmak okyanuslara kafa tutmaya benzer. sakın sakın aman ha!
    dikkatli bakarsanız araç honda civic. üstelik bir japon arabsı. parça fiyatlarını düşünmek istemem. tahsilli bi insan bunun çıkarabileceği masrafları hesaplayamaz anladınız mı mesajı

• sanırım yalnızca motor parçaları işe yarar o yüzden araca 13.5 ytl fiyat çekmişler. ustanın birisi alıp jantları motr parçalarını filan kullanır anca. ama yinede 13.5 çok para. clio al bin rahatça. bu arab ustaların işi.
  • 15500e yaris 1.3 sol var. ben bir bak derim. para denklesem ben alacaktım ama cesaret edemedim o kadar borca girmeye. sanırım tabanvaya devam edecem bir süre daha.

www.dod.com.tr de diğer araçlara da bakabilirsin, güzel araçlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentvals

bu araç gerçekten az hasarlı mı acaba?
    Kaça toplanır ki acaba?

Dalga mı geçiyorsun?

az hasarlı, pasta cila yeter
  • Ya ben hasarlı civici ilanlara bakarken gördüm ve öylesine koydum değil bu kadar hasar almış fazla kilometre yapmış hasarsız araç bile almak istemem açıkçası.
    oraya bi gülüş koysaydım bari şaka yaptığım anlaşılırdı.

50000 km sonrası pek cazip gelmiyor nedense.
    kajmer linkler için saol yavaş yavaş hepsini okuyacam.
    msurucu küçük araçları sevmiyorum. oyüzden yaris pek düşünmüyorum

bu arada corollnın son kasası ile yolculuk ettim. gayet konforlu sessiz güzel giden bir araç. civic için çok fazla ses alıyor demişler linklerdeki konunun birinde. civic araca binme şansım hiç olmadı ama bu ses ne düzeyde acaba. uzun yolculuklarda veya ş.dışı 90-130 km hızda rahatsız edermi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentvals -- 25 Ekim 2006; 1:17:57 >
  • 307 aralarında tasarım olarak daha yeni duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bu az hasarlıysa o halde bende gözlerimden lazer ışını yayıp duvarın arkasını görebilirim. bu pert bi araç. nerden baksan 10 milyar masrafı var. bu sadece görünen kısmı. sonra yapılsa bile taklalı bi aracı kimse almaz. ki bu halde alıp yaptırmak okyanuslara kafa tutmaya benzer. sakın sakın aman ha!

bu araçtan daha hayır gelmez. ayrıca araç takla atmamış kafasına balyoz yemiş (üstüne direk fln devrilmiş heralde çünkü kapı çıtaları sağlam )

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 25 Ekim 2006; 1:27:58 >

• quote:

Kaça toplanır ki acaba?

Araba perişan olmuş ya bence hiç bulaşma ona 16-17 ye çok temiz focus ghia lar var araba.com dan araştır bence.
  • o nası bi balyozsa tekerleri fln göçürtmüş 1 ton kendisi 1-2 tonda yük çekebilen bi aracın üzerine ne düşse bu hale gelirki kamyonun altına girip silme şekilde çıkmış heralde artık ne halt olduysa boşverin
  • quote:

Orjinalden alıntı: myaptiva

quote:

Kaça toplanır ki acaba?

Araba perişan olmuş ya bence hiç bulaşma ona 16-17 ye çok temiz focus ghia lar var araba.com dan araştır bence.

yok bulaşmıycam zaten bkz. 2 üst post. civic araştırırken gördüğüm ve ilgimi çektiği için verdim o ilanı. Hasarlı bir araca para vermem tabiki.
    hasarlı honda benim konunun gündemini değiştirdi.
    Zaten araçta sağlam hiç bir parça yok. tüm resimle baktım. hiçbir dış aksam sağlam değil. tüm kapılar tüm çamurluklar tamponlar hepsi hasarlı.

evet hondacılar hondaya binmiş kullanmış olanlar içe ses alma olayına ve yol tutuştaki olumsuz yorumlara ne diyorsunuz.

• http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=20258

corolla, güzel gibi.
    * 6 Hoparlör-6H
    * Çok fonksiyonlu Direksiyon-FD
    * Direksiyondan K. Müzik Sistemi
    * Elektronik Fren Basinç Dagilim
    * Otomatik
    * Ön Yan hava Yastıkları
    * Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    * Yükseklik Ayarlı

* ABS Fren - ABS
    * Deri Direksiyon - DDi
    * Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    * Hidrolik Direksiyon - HD
    * Otomatik Klima - AC
    * Radyo Cd - RC
    * Yol Bilgisayari - YB
    * Yükseklik Ayarlı Direksiyon -

* Alüminyum Alaşım Jant -AJ
    * Deri Vites Topuzu - DVT
    * Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -
    * Immobilizer - IMM
    * Ön Sis Farı-SF
    * Sürücü Hava Yastığı
    * Yolcu Hava Yastığı

Marka TOYOTA COROLLA 1.6 SOL AUTO
    Model Yılı 2002
    KM 140.145
    Renk GÜMÜŞ
    KDV'Lİ Net Satış Bedeli 20.250,00 YTL

• şaftı kaymış
  • msurucu daha öncede belirtmiştim 140000 km benim için çok çok fazla araç güzel duruyor. donanım iyi ancak km işi bitiriyor. o araçla 100000 kmde ben yapsam satması çok zor olur sonra.

arkadaşlar netten bakıyorum. 1.6 es donanımlı 2004-2005 civicler için 25000 ytl civarı isteniyor. Bu fiyatlar gerçekten bu aracın piyasası mı?
    Araba pazarlarında daha ucuza bulur muyuz veya kaça buluruz?
    ben burda konu açsam şukadara 1.6 es donanımlı 2004 veya 2005 civic aldım desem. kaç lira için iyi paraya almışsın dersiniz? veya kaç para için kazık
    yemişsin dersiniz?

aldıktan sonra değil almadan önce soruyorum yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.