Şimdi Ara

Herkese merhaba! Civic hakkında bikaç sorum var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOLF BABACIM ŞAŞMAYACAKSIN SEN GOLFTEN HARİKA SERİ VE DEHŞET BİR ARABA SANA ZEVK VERECEK İNAN
  • golf+lpg
    bulunabilirse golf tdi
  • civic ES donanımlı olanı.İsteğe göre tüp.

quote:

Orjinalden alıntı: talperen

GOLF BABACIM ŞAŞMAYACAKSIN SEN GOLFTEN HARİKA SERİ VE DEHŞET BİR ARABA SANA ZEVK VERECEK İNAN

Seri mi? kapışalım civicle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 26 Ekim 2006; 12:46:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

golf+lpg
    bulunabilirse golf tdi

yakında önde dizel arkada lpg li çift motorlu araçlar da olur inşallah

• stilo al
  • sari olsun coupe olsun 2. el olsun stilo olsunalemsin cilikka
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

sari olsun coupe olsun 2. el olsun stilo olsunalemsin cilikka

• ekonomik açıdan düşünürsen 307 hdi yada ford fusion tdci alabilirsin 23.000 civarında...

http://www.araba.com/366000.html

http://www.araba.com/370994.html
  • ghia almiycaksan focus tercih etme golf al .
  • Bence resimdeki aracı al. Yalnız LPG taktırmayı hiç düşünme, bagajı yok. Biliyorsun Sunroof önemli bi donanım. Senin için en büyük artısı bu. Aracın tavanı komple Sunroof. Eğer bu da yetmez ve tavanı kestirip üstü açık binmek istersen, bu da sorun değil, en azından işçilik masrafı fazla ödemezsin hatta biraz uğraş, kendin bile halledersin.
    Şaka bi tarafa, bu aracın üzerine heralde Göktaşı düşmüş.

Gelelim sorunuza. Eğer genel anlamda sorunsuz bir araç istiyorsan, motoru çok iyi + yakıtı da az olsun diyorsan, yol gürültüsünü, donanım eksikliğini idare edersen, Civic al.
    Çok km yapıyorsan, devir de dizel devri. Bunu da aklından çıkarma.
  • focus ghia yol tutuşu , konforu, sürüş zevki 10 numara kendi görüşüm
  • arkadaşlar yorumları değerlendirmeye çalışıyorum.
    şimdi Focus olursa Chia olacak ama eski kasalardan olacak kesinlikle.
    Honda olursa yine 2004-2006 arası modellerden olacak.
    Karar veremediğim daha doğrusu bilmediğim için yorum yapamadığım şey hondanın ne kadar sesli ve konforsuz olduğu. yoğun motor sesini lastik sesini, rüzgar sesini abartıyorlarmı acaba?
    Hondaya binmiş olanlar veya kullananlar bi mukayese yapsalar bu konuda.
    mesela 2003-2005 arası toyota corollaya göre çook mu seslidir veya çok mu konforsuzdur. yoksa aradaki farkı sadece belli insanların veya ölçüm aletlerinin anlayabileceği kadar azmı fark vardır.

bu arada bi arkadaşım mitsubishi lancer tavsiye ediyor bana 2005 model 20-22 arası bulunabiliyor.

ya çok soru soruyorum ama kusura bakmayın para kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentvals -- 27 Ekim 2006; 18:38:22 >

• Toyota Corolla'ya göre Civic çok sesli sayılmaz. Genelde Alman arabalarına göre seslidir. Motor performansı, bu performansı da son derece az yakıt tüketerek vermesi ve sorunsuz bir araç olması Civic'in en büyük artısı. Ben 0 km almıştım ve bütün bu olumsuzluklaranıda alırken biliyordum. Ama her insanın beklentileri farklıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: silentvals

arkadaşlar yorumları değerlendirmeye çalışıyorum.
    şimdi Focus olursa Chia olacak ama eski kasalardan olacak kesinlikle.
    Honda olursa yine 2004-2006 arası modellerden olacak.
    Karar veremediğim daha doğrusu bilmediğim için yorum yapamadığım şey hondanın ne kadar sesli ve konforsuz olduğu. yoğun motor sesini lastik sesini, rüzgar sesini abartıyorlarmı acaba?
    Hondaya binmiş olanlar veya kullananlar bi mukayese yapsalar bu konuda.
    mesela 2003-2005 arası toyota corollaya göre çook mu seslidir veya çok mu konforsuzdur. yoksa aradaki farkı sadece belli insanların veya ölçüm aletlerinin anlayabileceği kadar azmı fark vardır.

bu arada bi arkadaşım mitsubishi lancer tavsiye ediyor bana 2005 model 20-22 arası bulunabiliyor.

ya çok soru soruyorum ama kusura bakmayın para kolay kazanılmıyor.

• teşekkür ederim tonk.
    işte merak ettiğim bu konuydu. evet sesli olayı sözkonusu ancak kime göre sesli.
    dediğin gibi ortalama bi corolla edasındaysa sorun yok zaten.
    ancak internet sitelerindde gördüğüm civic fiyatları bana yüksek geldi.
    es donanımlı 40000 km civic için 29000 isteyen var.
    eğer araç temizse 25000 belki verilebilir ancak 22-23 arası uygun olacak sanki. hoş parayı şimdi ben vereceğim diye fazla geliyor belkide. yarın öbürgün ben kendi arabamı satacak olsam o zamanda verilecek bütün teklifler az gelir herhalde. benim arabam temiz daha fazla eder diye hayıflanır biçok kişi.
  • yol tutuşu ve konfor açısından focus oldukça iyi.
  • focusu biliyorum bizim patronda var 2004 yada 2005 model chia. yol tutuş, konfor, donanım ve performans olarak gayet güzel. ancak kişisel tercih meselesidir ya tip olarak çok fazla beğenmiyorum. yeni kasa olsa amenna çok hoşuma gittiler ama onada para yetmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentvals -- 27 Ekim 2006; 23:21:12 >
  • 2005 model ES düz vites ise bana da fazla gibi geldi. Eğer 2006 model ES otomatikse belki olabilir ama o zaman da 40.000 km çok.
    Civic olsun, başka araç olsun, acele etme ve en temizini bulmaya çalış. Fiyatlar çok değişken çünkü. Aynı model ve hasarsız 50.000 km deki bir araçla, 10.000 km'deki bir araç bazen aynı fiyata satılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: silentvals

teşekkür ederim tonk.
    işte merak ettiğim bu konuydu. evet sesli olayı sözkonusu ancak kime göre sesli.
    dediğin gibi ortalama bi corolla edasındaysa sorun yok zaten.
    ancak internet sitelerindde gördüğüm civic fiyatları bana yüksek geldi.
    es donanımlı 40000 km civic için 29000 isteyen var.
    eğer araç temizse 25000 belki verilebilir ancak 22-23 arası uygun olacak sanki. hoş parayı şimdi ben vereceğim diye fazla geliyor belkide. yarın öbürgün ben kendi arabamı satacak olsam o zamanda verilecek bütün teklifler az gelir herhalde. benim arabam temiz daha fazla eder diye hayıflanır biçok kişi.

• dostum abim gecen ay 23,000 e 2004 focus ghıa aldı 20,000 km ustelik arabanın mercedesten farkı yok nerdeyse.babamın onceki arabası da focus trend di o bile cok konforlu ydu..ustelik sunu solııım pejo yla kıyaslanacaksa yakıt olark 1,6 pejo dan daa tasarruflu .ve pejo yla golf un yakıt degerelerı aynı.yanı her ikisnden de ii focus konfor olarak da ztn co kustun bunlardan.ayrıca cevremden edındıgm biliglere gore de eski kasa focus cogu kimse tarafından daaha cok begenılıor yenı kasaya gore..
    ama benım fikrimi sorarsan konfor diorsan focus u al.yakıt dıorsan da fiesta dizel alırsın o paraya ona gore...ztn diger saymadııgm markaları hıc dusunme cope at...
    ozetle tavsıyem focus ve fiesta dır...
  • bu sorunun cevabı kesinlikle golf.
  • şimdi nette dolaşırken gördüğüm kadarıyla es ve ls donanımlı civcler var. farkettiğim tek şey es lerde çelik jant ls lerde kapak jant olduğu. arada başka ne farklar var.
    birde es donanımların bazısının özelliklerine esp yazılmıl bazısına yazılmamış civicte esp varmı?
    otomatik vites civicler düz vitesten daha çok var sanki. bugüne kadar hiç otomatik vites kullanmamış biri olarak biraz garip geliyor. daha düşük perf. ve daha fazla yakıt tüketimi otomatik olmasına değer mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.