Bildirim
Stalker nasıl bir oyun ?
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fallout tabikide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
STALKER serisi içerisinde RPG öğelerini bolca barındıran bir FPS dir.
Ağırlıklı olarak RPG istiyorsan Fallout seçmende fayda var.
Ama söylede bişi var.
STALKER serisi tam bir baş yapıttır. Yıllar geçmesine rağmen ara ara kurar oynarım.
Özelliklede Shadow of Chernobyl+Complate Mod ile denemeni şiddetle tavsiye derim.
Öyle bir atmosferi bulabileceğin oyun sayısı bir elin 5 parmağını geçmez.
Hele birde hilesiz oynarsan tam bir keşme keş:) -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Ama söylede bişi var.
STALKER serisi tam bir baş yapıttır. Yıllar geçmesine rağmen ara ara kurar oynarım.
Özelliklede Shadow of Chernobyl+Complate Mod ile denemeni şiddetle tavsiye derim.
Hele birde hilesiz oynarsan tam bir keşme keş:)
Atmosfer filan diyince şimdi bi canım çekti bi kurayımda deniyim ben :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Fidentia
quote:
Ama söylede bişi var.
Atmosfer filan diyince şimdi bi canım çekti bi kurayımda deniyim ben :D
Complate Mod mutlaka olsun ama arkadaşım.
-
quote:
quote:
quote:
Ama söylede bişi var.
tamamdır indiriyorum bu complate mod'ta neler var ?
-
Oyun hakkında bilgi verebilirmisiniz?Günlerdir bu konuyu bekliyordum.Oyun nasıl bir şey? Zombi falan mı öldürüyoruz? -
İlk ve son oyunu oynamaya çalıştım ama fazla oynayamadım yani oynanışı çok zor oyun bir garip. Grafikler çok kötü gelmişti oynamadım, pişman değilim. Metro on numara yalnız, onu da oynayabilirsin. :) -
stalker rpg öğeleri olan açık dünya fpsdir. çok sayıda sonu var. bittikten sonra devam edemiyorsun.
seri shadow chernobyl, clear sky, call of pripyat diye devam ediyor.
fallout u pek beğenmemiştim ben. stalkeri öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 16 Mart 2015; 22:18:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: msahin55
İlk ve son oyunu oynamaya çalıştım ama fazla oynayamadım yani oynanışı çok zor oyun bir garip. Grafikler çok kötü gelmişti oynamadım, pişman değilim. Metro on numara yalnız, onu da oynayabilirsin. :)
Ooo hocam metro candır zaten -
Stalker harika bir oyun.Call of pripyat hariç diğerlerini bitirdim.Nedense son oyun pek çekici gelmedi bana
Hikayesi için
http://tr.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L.K.E.R._Shadow_of_Chernobyl
http://forum.donanimhaber.com/m_34852680/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 17 Mart 2015; 12:06:06 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ama söylede bişi var.
tamamdır indiriyorum bu complate mod'ta neler var ?
Adı üzerinde Complate mod.
Oyuna yeni bir çehre getiriyor resmen. Tüm içeriğe buradan bakabilirsin.
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
Benimde canım çketi kuruyorum şu an
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRapMyLife
Oyun hakkında bilgi verebilirmisiniz?Günlerdir bu konuyu bekliyordum.Oyun nasıl bir şey? Zombi falan mı öldürüyoruz?
Yukarıdada yazdığım gibi oyun RPG ögeleri içeren bir FPS dir.
Oyunda kendimizi arıyoruz.
Zombi demeyelimde çeşitli mutantlar var, ama yogun olarak insanlar arasında geçiyor.
Çernobilin merkezine yani Zone'ye ulaşmaya çalışıyoruz.
Görevlerde ve oyunun içersinde zaman kavramı vardır
Yani bir görevi alırsanız belirli bir süre içerisinde bitirmelisiniz yoksa başarısız olursunuz.
Öyle piyasadki çoğu FPS gibi koş ALLAH koş yok, belli bir mesafe ve sırt çantanızdaki ağırlığa bağlı olarak
yorulursunuz.
Acıkırsın yemek yemen lazım:)
Kan kaybını badajla durdurman gerekir
Radyasyonu engellemek için kit ler gerekir.
Mermi ve para sıkıntısı olduğundan devamlı bişileri satmak durumundasınız.
Silahın sıkışa bilir yada bozula bilir tamir lazım
Savaşın ortasında mermi ateş almaz
öyle her attığın mermi hedefi 12 den vurmaz:)
Gece gündüz olarak döngü vardır.
Heleki bu çok iyidir.
Bazen gece olur mum ışığında koca arazinin ortsında, birde ay ışığı
üstüne birde yağmur başlar, yetmez üstüne birde köpek ve mutant sesleri üstüne birde şimşek çaktımı:):)
Daha fazla anlatmayayım oynayın ve şu piyasadaki FPS lerin %95ine 10 gömlek atan bu oyunun keyfini çıkarın.
Ekleme.: Hileli oyacaksanız hiç oynamayın, hileli oynayıpta burda STALKER kötü oyun diyen çok kişi var.
Yukarıdaki zorlukları çekicenki tad alasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 19 Mart 2015; 4:17:09 >
-
New Vegas bam başka bir şey onula kıyaslamam (Ciddi anlamda Stalker hastası olamama rağmen) ama en iyisi şunu diyeyim zaten arkadaşlar iyice oyunu açıklamış ne nedir nasıl vs vs..
Stalker (Hele ki Shadow of Chernobyl) her baba yiğidin harcı değil bunu bil (en kolayda dahil) Hileli oynarsın oynamazsın o konuda ben yorum yapmam zevkler renkler tartışılmaz ama her durumda diğer oyunlara oranla zordur Stalker serisi bunu bil.
Zora gelemem ben diyorsan hiç bulaşma hatta o derece (İlk çıktığında shadow of chernobyl benim ömrümden ömür yemişti mesela) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TRapMyLife
Oyun hakkında bilgi verebilirmisiniz?Günlerdir bu konuyu bekliyordum.Oyun nasıl bir şey? Zombi falan mı öldürüyoruz?
Yukarıdada yazdığım gibi oyun RPG ögeleri içeren bir FPS dir.
Oyunda kendimizi arıyoruz.
Zombi demeyelimde çeşitli mutantlar var, ama yogun olarak insanlar arasında geçiyor.
Çernobilin merkezine yani Zone'ye ulaşmaya çalışıyoruz.
Görevlerde ve oyunun içersinde zaman kavramı vardır
Yani bir görevi alırsanız belirli bir süre içerisinde bitirmelisiniz yoksa başarısız olursunuz.
Öyle piyasadki çoğu FPS gibi koş ALLAH koş yok, belli bir mesafe ve sırt çantanızdaki ağırlığa bağlı olarak
yorulursunuz.
Acıkırsın yemek yemen lazım:)
Kan kaybını badajla durdurman gerekir
Radyasyonu engellemek için kit ler gerekir.
Mermi ve para sıkıntısı olduğundan devamlı bişileri satmak durumundasınız.
Silahın sıkışa bilir yada bozula bilir tamir lazım
Savaşın ortasında mermi ateş almaz
öyle her attığın mermi hedefi 12 den vurmaz:)
Gece gündüz olarak döngü vardır.
Heleki bu çok iyidir.
Bazen gece olur mum ışığında koca arazinin ortsında, birde ay ışığı
üstüne birde yağmur başlar, yetmez üstüne birde köpek ve mutant sesleri üstüne birde şimşek çaktımı:):)
Daha fazla anlatmayayım oynayın ve şu piyasadaki FPS lerin %95ine 10 gömlek atan bu oyunun keyfini çıkarın.
Ekleme.: Hileli oyacaksanız hiç oynamayın, hileli oynayıpta burda STALKER kötü oyun diyen çok kişi var.
Yukarıdaki zorlukları çekicenki tad alasın.
Bu arada senin gibi Stalker'ı öven adam çok az kaldı.. Sanırım hilesiz oynayıp bitiren nadir kesimdeniz
Bilmeyen ya da oyunu tam anlamamış biri 'Çok şişirmiş' der ama ciddi anlamda Stalker (Hele ki Shadow of Chernobyl) tam da senin yukarıda yazdığın yorumdaki şey.
-
Hocam her bölümde 1-2 zula yapardım etraftan topladığım malzemeleri.
Complate modla gelen transportu dahi kullanmadan marketlere kadar malzemeleri git gel git gel ile taşır
satar o bölümü öyle geçerdim:) O git geller esnasında uğraştığın banditler, mutantlar yada düşman gruplar
anlatmaya gerek yok sanırım:)
Sadece bu oyun değil hiç bir oyunda hileyi sevmem uğraş vericen ki zevk alasın.
DMC4'de bir secret mission için 3 hafta uğraştığımı bilirim:)
Clive Barker's Jericho da bir bölümde de buna yakın bir zaman geçirdim:)
Shadow of Chernobyl benim ilk 5 imdeki oyundur
New Vegas'da çok üst düzey bir oyundur oynamasını bilene tabi.
-
quote:
Complate modla gelen transportu dahi kullanmadan marketlere kadar malzemeleri git gel git gel ile taşır
satar o bölümü öyle geçerdim:) O git geller esnasında uğraştığın banditler, mutantlar yada düşman gruplar
Bide ben ilk oyunu modsuz hali ile oynamıştım bir de beni düşün
DMC Screet Mission dediklerin 2 dk da şu kadar canavar öldür falansa haklısın onlar anasının nikahı idi. Çok zordu bulmak
Jericho'da büyük ihtimal o dombili adamı öldürdükten sonra ne yapacağım diye kalmışsındır
New Vegas'a yorum bile yapmıyorum, Yes-Man candır gerisi heyecan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fuusrodah
quote:
Bide ben ilk oyunu modsuz hali ile oynamıştım bir de beni düşün
DMC Screet Mission dediklerin 2 dk da şu kadar canavar öldür falansa haklısın onlar anasının nikahı idi. Çok zordu bulmak
Jericho'da büyük ihtimal o dombili adamı öldürdükten sonra ne yapacağım diye kalmışsındır
New Vegas'a yorum bile yapmıyorum, Yes-Man candır gerisi heyecan
2 dk da şu kadar yaratık degil benimki.Onlar basiit.
Bir görevde feyk atarak düşmanların darbelerinden kurtulabilirsiniz yazıyor secret mission daki ip ucumuz bu yane.
Doğal olarak bende feyk ile darbelerden kurtulup stylish pointi d den c ye çıkarmaya çalıştım.
3 hafta:S yerde yuvarlanmaktan oyunun kaplamaları eskidi hala tık yok:) meğer çok farklı birşeymiş
jerichoda şu taretlerin olduğu bölüm zamanı durduran kız ile geçiyorduk.
Alfa time şuraya git diyorum gidiyor
ben az uzaklaşınca taretlerin arasından yanıma gelmeye çalışıyor ölüyorlar
ha keza o mega timd e öyle
nedir ne degildir derken baya bi zaman geçti:D
-
Fallout New Vegas oynanmaz, yaşanır... -
Arkadaşım Stalker'i ben sana biraz özetliyim.
Stalker 1'i kurarsın, o iç karartan müziği ile sana bir gizem verir, ana menü'de yeni oyun dersin, oyuna girersin ilk başta hud sistemini, haritada olan biten olayları, işaretleri hemen kavrayamazsın.
Belki oyunu 1 kere bitirsen bile hala çözülmemiş, gidilmemiş yerler olduğunu bilirsin, oyun evet bug doludur, haritalar arası yolculuk seçeneğin yoktur, yürü babam yürü bitmez....
Save etmediğin yerde pişman olacağın bir hareket yapman çok muhtemeldir, save etmediğin için gerçekten çok pişman olursun.
Oyunda akşam olur, ulumalar felan gelir, yeraltına girdiğinde kan emiciyi uzaktan görürsün, ona hep saygı duyarsın, oyunu kaç kere bitirirsen bitir o aagoprom yer altında o kan emiyici sessizce öldürmeden
için rahat etmez. Öldürdüğün adamı soymadan onun cephaneye bakmadan geçemezsin, kendine mani olamazsın, dalton gibi dolaşan banditleri çok uzaktan headshot ile uçurmak çok keyiflidir.
Zırh delici mermi biriktirmek istersin, susturuculu vintar kullanmaz çok haz verir, herkesi kafadan vurmak istersin çünkü ortalama bir silah her zaman kafadan 1 seferde indirir.
stalker çok kıymetli bir oyundur aslında, gog versiyonu kurup indirebilirsin... Aşırı emek vardır, oyun elimde durunca kurup yine oynuyordum, kaç sene eroin gibi bırakamadım ben o oyunları.
Gitmediğim yer, içine girmediğim çukur, anomaly felan kalmamıştı.. Bana bir banka sorsalar tarif edemem ama şu an bile zorlasam sana komple haritayı çizer, hangi stash'de ne çıkabilir anlatırım.
Hangi noktadan hangi canavar çıkıyor, tünellerde, yer altlarında, terk edilmiş bandit tesislerinde, yarık mağara diplerinde, brain scorcher lokasyonlarında ne canavar gelir ne zombi gelir hepsini anlatabilirim.
Ben o oyunu abartmıyorum 7 kere filan bitirdim, artık en son zamanlarda haritada 2-3 kere gitmediğim yer kalmadı, hile de açtım, tüm anomaly'leri gördüm, artifakları topladım, spawner mod indirdim
Tüm çatılarda gezdim. Clear sky ve pripyat'a gelince hep oyunun üstüne koydular, cidden çok güzel seridir, bunları da çok bitirdim, sadece pripyat bana o kadar güzel gelmedi fakat o da kıymetlidir.
Ben stalker serisinde wikia'ya da katkılarda bulunmuştum, kendim test edip yazdığım bir sürü çözüm yolları vardı. Hep editledi namussuz modlar.
En son spawner kullanarak oyun içinde yer almayan bütün yaratıkları da spawn edip öldürmüşlüğüm var bunu defalarca oynayan insanlar bile görmemiştir. o 4 ayaklı tipler felan kabul görmeyip
oyunda yer almamıştır.
Neyse benim için bir tutkudur stalker başkalarını bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Mart 2015; 1:19:30 >
Benzer içerikler
- arcade oyun ne demek
- steamgames nedir
- eski oyunlar pc
- tsr nedir
- steamapps yordam giriş noktası hatası gta 5
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- the witcher 4. sezon ne zaman
- steam indirimleri 2024
- denuvo nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X