Şimdi Ara

Stalker nasıl bir oyun ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Hocam her bölümde 1-2 zula yapardım etraftan topladığım malzemeleri.
    Complate modla gelen transportu dahi kullanmadan marketlere kadar malzemeleri git gel git gel ile taşır
    satar o bölümü öyle geçerdim:) O git geller esnasında uğraştığın banditler, mutantlar yada düşman gruplar
    anlatmaya gerek yok sanırım:)
    Sadece bu oyun değil hiç bir oyunda hileyi sevmem uğraş vericen ki zevk alasın.
    DMC4'de bir secret mission için 3 hafta uğraştığımı bilirim:)
    Clive Barker's Jericho da bir bölümde de buna yakın bir zaman geçirdim:)
    Shadow of Chernobyl benim ilk 5 imdeki oyundur
    New Vegas'da çok üst düzey bir oyundur oynamasını bilene tabi.

Bide ben ilk oyunu modsuz hali ile oynamıştım bir de beni düşün
    DMC Screet Mission dediklerin 2 dk da şu kadar canavar öldür falansa haklısın onlar anasının nikahı idi. Çok zordu bulmak
    Jericho'da büyük ihtimal o dombili adamı öldürdükten sonra ne yapacağım diye kalmışsındır
    New Vegas'a yorum bile yapmıyorum, Yes-Man candır gerisi heyecan

2 dk da şu kadar yaratık degil benimki.Onlar basiit.
    Bir görevde feyk atarak düşmanların darbelerinden kurtulabilirsiniz yazıyor secret mission daki ip ucumuz bu yane.
    Doğal olarak bende feyk ile darbelerden kurtulup stylish pointi d den c ye çıkarmaya çalıştım.
    3 hafta:S yerde yuvarlanmaktan oyunun kaplamaları eskidi hala tık yok:) meğer çok farklı birşeymiş
    jerichoda şu taretlerin olduğu bölüm zamanı durduran kız ile geçiyorduk.
    Alfa time şuraya git diyorum gidiyor
    ben az uzaklaşınca taretlerin arasından yanıma gelmeye çalışıyor ölüyorlar
    ha keza o mega timd e öyle
    nedir ne degildir derken baya bi zaman geçti:D

Oo evet hatırladım savaş alanı gibi bir yerdi o taretlerin olduğu mekan. Orası da çok zordu aynen.. Oyun genel olarak zordu zaten

• Öyle bi anlattınız ki kurdum oynuyorum. Oynuyorum oynuyorum bi yerden sonra daralıyo insan kapatıyorum oyunu bilgisayarda gezerken tekrar canım çekiyo yine giriyorum. İnat ettim bitiricem
  • İlk defa Stalker yükleyeceğim hangisini önerirsiniz? Lost Alpha'yı oynayanlar da yorum yaparsa sevinirim
  • stalker bir yaşam tarzıdır
  • Stalker kardeşlerim dolmuşlar konuya, hepinize artifact konusunda bol şanslar. "Good Hunting Stalkers!"
  • Stalker'ı 5 kişi oynarken bile ,tırsıyoruz atmosferi eşsiz.
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Malesef Call of pripyat bekleneni karsilamadi fakat guzel mod lar var bunu deneyebilirsin.http://www.moddb.com/mods/translations/downloads/slayer-mod-english-all-in-one
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercs

Malesef Call of pripyat bekleneni karsilamadi fakat guzel mod lar var bunu deneyebilirsin.http://www.moddb.com/mods/translations/downloads/slayer-mod-english-all-in-one

Saol hocam ama geri dönüp oynamam artık heralde
  • Her iki oyunda aynı doneme ait Stalker icerik olarak iyi olmasına ragmen cok eksik var bir cok mod yazıldıgı halde dengeleri kurmak oldukca zor ortalıkda gezen npc ler ota boka olurler gorev alacagınız noktaya vardıgınızda npc olmaz cunkı bi bomba kıcında patlamıstır sız yok ıken veya npc nın oldugu noktada baska bir seyın spawn olmaması gerekırken kafasına hersey dusebiliyor gibi fakat egelncelidir zorluk seviyesi goreceli kendi adıma ultra hard cok basit mali konu basta zorluk cıkarsada oyununda bir kac saat sonra paranızı harcıyacak yer bulamassınız ekonomık dengede duzgun yapılanmamıstır carft eksıgını de vardır ama bır kac duzgun mod var . Kac tane mod bitirddim hatırlamıyorum bu oyunu ılk oynadıgımda rusca idi tek kelimesini anlamadan tamamen gorev linkleri ve dogaclama bitirmis idim. Vegas kendı turunde iyi olmasina ragmen berbat bir senaryo tutarsızlıgı vardır dlc lerinde hikayenın parcaları vardır ama ana oyuna yansımamıstır oyunu bılenler icin mesela house ın karsında konustugumzda hakkında kendısınden fazla bılgımız vardır ama aptalca ona sorarız veya dead money deki cristin hakkınndakı bılgılere old world bluesde erisiriz kaldıkı ona ait diskler armor ve bir sniper tufegi kullandıgımız halde dead moneyde daha once hıc tanısmamıs gıbı gene aptalca soru cevap oynanır bu ve benzeri durum cok fazla. Bana gore iki oyunda denenmeli.

• ben şöyle diyim gerçi sen oynamışsındır.En sevdiğim sırasıyla call of pripyat-shadow of chernobyle-clear sky bu arada clear sky i bir kere bitirip sildim hiç hoşuma gitmedi.Pripyat haritası küçük olmasına rağmen weapon and gear upgrade and repair olduğundan tercihimdi.Gelişmiş dedektörler ilgi çekici artifaklar.

(bundan sonrası spoiler)

Ve pripyata gidiş yolu macerası.Hikayesi çok kısa sürmüştü.Oasis i her delikte arayıp bulamadığımı bilirim her önüme gelene sorardım.Alet edavat nerden bulabilirim diye millete sorar saçma sapan yanıtlar alırdım.Pripyata gitmeye çalışırdım görevsiz.Eşyalarımı çalan hırsızı takip ederdim.Silahımı kaptırırdım(snag e ) o ilk oynadığım heyecanı hiçbir zaman bulamadım.Hele o black ın arkamdan vurmaya çalışması.Beni çok kızdırmıştı.Daha neler neler pripyattan çitlerden boşluk bularak chernobyle e gidebilir miyim çabası.daha çok şey var.

• ah ulan ne çok şey kaçırmışım dün yükledim bundlestarstan almıştım oyunu. call of pripyat son çıkanını yani. açıkçası son çıkanı olduğu için seriye sondan başlamak istemedim ama kendimi tutamayıp indirdim. efsane oyunmuş hakkaten o verdiği atmosfer, gitar çalan stalker. Bu da efsane soundtracklerinden.

• Stalker atmosferi mükemmel olan bir oyun.Mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Clear Sky hakkında yazmadım ama neyse...

Her oyunu 7-8 kere bitirdim, clear sky için konuşursak

haritadaki girilemeyen dahil bütün noktalara gittim, normalde girilemeyecek yerlere ulaştım, her şekilde oyunu bitirdim, her tarafın istediği questi yaptım

her artifaktı topladım, her flash drive'ı aldım, tüm binaların üstüne zıpladım her taraf ile alliance kurdum, her türlü canavarı defalarca indirdim, farklı silahlar denedim üstlerinde.

her silahı full upgrade ettim, hile açtım tüm upgrade ağaçlarını tamamladım.. bu oyunları o kadar çok oynadım ki, hala yeri dolmuyor yemin ediyorum bak...

yüzlerce stash açtım, haritada geçilemeyen noktalara haritanın bitip polygonların diplerine kadar yürüyüp haritadaki boşluklara düştüm..

army warehouse'da (freedom faction) kulenin tepesine çıktım elimdeki vintar ile gelen geçen zombinin kafasına sıktım....

akşam vakti bloodsucker avına çıktım, onlar beni görmeden ben gidip indirdim.. uzak yakın defalarca load edip hepsini avladım...

anomaly' lerin içine dalıp vortex gibi olanlardan kaçmaya çalıştım.

survarium çıktığında hayal kırıklığına uğradım. oyunun isim haklarına sahip olan kişiye ve gruplara yazı yazdım.

shadow of chernobyl veya clear sky grafik olarak iyi olmayabilir fakat çok güzel oyunlardı..

witcher 3 açıyorum, çıkıyorum bir ay sonra girmek üzere... gta oynamıyorum, fallout felan hiç merak etmiyorum... oysa bethseda'nın oyunlarını da severdim..

• @Rindaman Hocam bilgilerinizi paylaşmanız seriyi halen oynamamışlar için yol gösterici olmuş S.T.A.L.K.E.R. serisi yeri dolmayacak bir oyun. Piyasadaki hemen hemen tüm modları deneyip 4-5 defa bitirdim. İleride seriye kült bir yeni oyun gelirse yer yerinden oynar. Bazıları metro ile kıyaslamış metro action fps oyunu lineer bir hikayesi var. Metro da başarılı bir oyun oysa S.T.A.L.K.E.R. anlatılmaz yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.