< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ben 40 yaşındayım. GTA5 oynuyorum..
|
Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda |
Bende bu muhabbeti anlamıyorum arkadaş ya... her gün kahveye gitsen 1 paket sigara içsen kimse sesini çıkarmaz..evde efendi efendi oyun oynuyorsun çocuk musun hala oynuyorsun diyorlar.Bu tip insanlar her yerde var sen bak keyfine Kendi hayatını kendin yaşa l, boş beleş konuşanları boşver.
35 yaşındayım bende hala oynuyorum.. |
40 yaşındayım ve hala oynamaya devam ediyorum, pc/ps4 oyunu oynamanın yaş ile sınırlı bir aktivite olmadığını düşünüyorum.
hayatınızdaki öncelikli yapmanız gereken sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra ,stres atmanın en güzel yöntemlerinden biri elim ayağım tutana , gözlerim görene kadar devam |
28 yaşındayım hala oynuyorum
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 4 Ocak 2013; 2:31:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 4 Ocak 2013; 2:46:05 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2013; 3:11:59 > |
|
|
|
|