Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda
    Bende bu muhabbeti anlamıyorum arkadaş ya... her gün kahveye gitsen 1 paket sigara içsen kimse sesini çıkarmaz..evde efendi efendi oyun oynuyorsun çocuk musun hala oynuyorsun diyorlar.Bu tip insanlar her yerde var sen bak keyfine Kendi hayatını kendin yaşa l, boş beleş konuşanları boşver.

35 yaşındayım bende hala oynuyorum..
    40 yaşındayım ve hala oynamaya devam ediyorum, pc/ps4 oyunu oynamanın yaş ile sınırlı bir aktivite olmadığını düşünüyorum.
    hayatınızdaki öncelikli yapmanız gereken sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra ,stres atmanın en güzel yöntemlerinden biri
    elim ayağım tutana , gözlerim görene kadar devam
  • 19um oynuyorum. zamanında biz 15-16 iken COD4 de klanda 31-32 yaşlarında abilerimiz olurdu. onlarında eşleri seniin annen gibi konuşuyorlarmış. yani mikrofon açık arkadan gelen tartışma çemkirme seslerini duyar gülerdik.

oynamaya devam kısacası
  • Aynı sorun bende de var dostum ama ben 20 yaşındayım. Her iki ebeveynim de aynı konuda hep uyarıyorlar beni. Ben de onlara karşılık siz de ot gibi oturup 3-4 saat saçma sapan diziler izliyorsunuz diyorum. Tartışma büyüyor. En iyisi bu lafları işittikten sonra 10 saniye susup derin nefes almak. Sinir kontrolü için iyi gelir :D yoksa derdimizi anlatamayız bu annelere babalara
  • Yaş 19 aynen banada söylüyorlar.Aynı durumdan şikayetçiyim
  • değil, gerekirse anneni bıçakla
  • Hayir degil. Universiteye baslayinca bir hata gittik Macbook aldirdik onda da oyun oynanmiyor. Sony Toshiba falan aldirsaydim herhalde uzardi okul.

2-3 hafta sonra eve gidiyorum. Cok oyunkolik degilim ama COD Black Ops 2, Far Cry 3, Max Payne 3, Battfield 3, MOH Warfighter'i yaptirip giderim kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

19um oynuyorum. zamanında biz 15-16 iken COD4 de klanda 31-32 yaşlarında abilerimiz olurdu. onlarında eşleri seniin annen gibi konuşuyorlarmış. yani mikrofon açık arkadan gelen tartışma çemkirme seslerini duyar gülerdik.

oynamaya devam kısacası

Aynı dönemin codcusuyuz. O dönemde bu örneğine uyan klanlar wargod , ttoc gibi klanlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 yaş için oyun konsolu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında şimdi oyunları daha iyi anlarsın
  • 20 yaşındayım bende oynarım ama bana pek karışmazlar işe başlayana kadar da oynarım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 4 Ocak 2013; 2:31:52 >
  • Çok uzun sure geçiriyosundur başında ailen aslında bundan şikayetçidir 21 yaşındayım 7 yıldır silkroad oynuyorum uni 3. Sınıfım memleketımde okumuyorum tatillerde çalışıyorum arta kalan tatil zamanlarında oyuna devam sorun olmadı hiç yani normal oyuna devam :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 4 Ocak 2013; 2:46:05 >
  • Ne alaka yahu, oyunun yaşı mı olur. Öyle oyunlar var +18 olarak çıkıyor piyasaya. Bende 20 yaşındayım, eskiden deli gibi takip ederdim, yeni oyunları çıktığı gibi alır oynardım, bitirirdim. Artık hiç oyun oynamıyorum neredeyse, bir iki gündür Assassin's Creed'e sardım onu oynuyorum. Playstation 3 meraklısıydım, can atardım almaya, yazın kuzenime almışlardı, aldım iki günlüğüne God of War'ı bitirip geri verdim. Yüzüne bakacağımı sanmıyorum artık. Yaşın bir önemi yok oyun oynamakta, sadece yaş ilerledikçe insan seçici oluyor, fazla merak sarmıyor oynamaya. Yani oturup saatlece oyun oynayamam artık mesela. Taş çatlasın arkadaş olur maç falan oynanır o yani. Bir de God of War, Assassin's Creed tarzı ciddi ve sağlam oyunlar gelince oynarım.
  • babam biraz sıkır bu konuda ama zaten yılda 20 gün falan anca evde oluyorum.bi kitap aç bişiler oku bole akşama kadar olmazki.bi de caesarın askerleri diye bi terim'i vardır.gene mi caesarın askerleri yav iyi de.lise 2den beri her yaz çalışırım yaz tatilim yok.kışın zaten ünideyim.2 bırakin da oyun oynuyalim.baba'da hak vermiyo değilim ama işte olmuyor.
  • Babam 50 yasinda fifa atiyo sen ne diyon :D

• Bkz: Erdinç İyikul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Ne alaka yahu, oyunun yaşı mı olur. Öyle oyunlar var +18 olarak çıkıyor piyasaya. Bende 20 yaşındayım, eskiden deli gibi takip ederdim, yeni oyunları çıktığı gibi alır oynardım, bitirirdim. Artık hiç oyun oynamıyorum neredeyse, bir iki gündür Assassin's Creed'e sardım onu oynuyorum. Playstation 3 meraklısıydım, can atardım almaya, yazın kuzenime almışlardı, aldım iki günlüğüne God of War'ı bitirip geri verdim. Yüzüne bakacağımı sanmıyorum artık. Yaşın bir önemi yok oyun oynamakta, sadece yaş ilerledikçe insan seçici oluyor, fazla merak sarmıyor oynamaya. Yani oturup saatlece oyun oynayamam artık mesela. Taş çatlasın arkadaş olur maç falan oynanır o yani. Bir de God of War, Assassin's Creed tarzı ciddi ve sağlam oyunlar gelince oynarım.

+1 aynı şeyleri yaşadım bende.

hocam devir değişti artık annene söyle artık senin çağında yaşamıyoruz de. bende annemle babamla hiç anlaşamam bu konuda ama hemen ağızlarının paylarını veririm. bırak konuşsun dursun takma 20 yaşındayım hergece dota oynarım ondada muhabbet ederiz ünivliler kafa dağıtırız.diğer oyunlardan hevesim gitti sadece başyapıtları oynarım gta 5 ac 3 crysis 3 gibi. hele kış günlerinde napacan sokakta otur oyna. insanları böyle isimlendirmeyi sevmem ama annençok cahilce konuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2013; 3:11:59 >

• 28 yaşındayım hala oynuyorum
  • 20 yaşındayım ve öle kadar da oynayacağım kimsede karışamaz.
  •  21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye

25 yaşında evlisin ve dışarda senin konumunda biri için serserilik yapmak ne demek ben seninle bağdaştıramadım? Düzenini kurmuşsun da ondan söylüyorum yanlış anlama.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.