Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden knight oynarken clanımızda 30-35 yaşında evli çocuklu abilerimiz vardı oyunun yaşı olmaz ayrıca daha olgun insanlarla birlikte özellikle online platformlarda oyun oynamak daha güzel daha düzgün muhabbetler daha düzgün ortamlar oluyor liseliler ilkokullular girdiğinde çoluk çocuk muhabbeti dönmeye başlıyor işi bozuyorlar. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 4 Ocak 2013; 3:52:32 >
  • Kahvede tavla oynayan dayılara laf yok bilgisayar oyunu oynayınca auwww
  • Abes değil fakat geleceğine yön vereceğin zamanındasın ve hatta geçiyorsun. Bence zamanını daha dolu, kendine birikim yaparak geçirmelisin. Etraftaki insanlardan farkın oldukça başarılı olursun. Yoksa oyun oynamanın bir zararı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındayım .6 yaşımdan beri aralıksız oynuyorm.Kuşak çatışmasından dolayı büyükannem laf ederdi ama zamanla alıştı.Annem laf etmez.Babam da aksine kendisi de sever ve oynar.
  • Aynı durumlar mevcut. Yaşım 21 vazgeçmemde oyun oynamaktan. Öyle diyenlere tek cevap ver sonra sus, ne sen oyunundan geri kal nede söleyen insan işinden gücünden geri kalsın.
  • Oyun oynamanin keyfini almayanlar deni anlayamaz.bosuna ugrasma her anne babanin klasik laflari bunlar fazla takilmamak lazim

• Oyun oynamanin keyfini almayanlar deni anlayamaz.bosuna ugrasma her anne babanin klasik laflari bunlar fazla takilmamak lazim

• bir yarış simülasyonu veya bir futbol oyunu açıp babanızı başınıza oturtun.1 saat oynasın, artık sizdendir.en azından kendi tarafınıza birini çekmiş olursunuz
  • usta oyunu yapan adamlar senden daha yaşlı zaten 21 yaşın çok geç olduğunu kimse düşünemez ayrıca abim 29 yaşında halada CoD hastası
  • herkesin annesi aynı klişe lafları söylüyor he he de geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• Yok ne abes kaçacak babam 49 yaşında ve oynuyor.
  • Neredeyse 6 yaşımdan beri oyun oynarım bende babam alıştırdı sağolsun. Annem ilklerden hep laf ederdi babamda arada kızıyodu. "Senin yaşındakiler ev geçindiriyo" lafını 17-18 yaşlarımda duymuştum. Şimdi 21 yaşındayım üni bitirdim çalışıyorum hala da oyun oynarım. Artık karışmıyorlar.
  • 26 Yaş Evliyim Oğlumla Beraber Oynuyoruz eşimde Genellikle dizi Falan İzliyor Rahatız Yani sorun Yok Ayrıca Bütün Yaşıtlarım ve arkadaşlarım Hepsi Oyun Manyağı Yani Kısaca Yol Olmuş 2013

Neyse Sana Ufak Bi Tavsiye Vereyim,

Zamanında Evde Pc Yokken (10 Sene Önceleriydi sanırım) Dışarılarda Gezer Gece 12-1 den önce eve girmezdim En Son Böyle Bi Dönüşte Ağız Burun Kan İçinde Kavgadan Geldim Annem Ertesi Gün Ne Yapıp Edip bilgisayar Almıştı Ondan Sonrada Fazla Takılmadım dışarda Mesajı Aldıysan Sorun yok

• yaşım 32 oynarım oynatırım

bekarım ama eşim olsa korkardım şahsen onların dırdırı azabı gazabı beterin beteri cehennem azabının yarısı o olsa gerek
  • ultima online 10 yıl önce başladık şu anda bile server açılınca 10 yıl önceki playerlarla beraber oynarız

• Değil. Herkes nasıl film izliyorsa oyun oynamakta normaldir. Türkiye' de çocuk işi olarak görüldüğü için böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

değil, gerekirse anneni bıçakla

Güldürdün
  • Yaş 25 Xbox, pc her türlü alette oyun oynuyorum. Bu kişinin tamamen hobisi ile alakalı bir durum. Kimisi gider nargile içer kafede oturup kahve yudumlar biz ise oyun oynuyoruz. Kişisel zevkler tartışılmaz. Bana bunu söyleyen insanları bir kez oyun oynamaya davet ediyorum kendilerinden geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

ultima online 10 yıl önce başladık şu anda bile server açılınca 10 yıl önceki playerlarla beraber oynarız

pvp olmayan güzel server varmı şuan önerebileceğin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.