Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

Benim hanımda dışarı çıkma evde ne istersen yap diye yalvarıyor.
    Bende çocuklarımla PS3 takılıyorum
    Oyuna karşı çıkana en güzel cevap aşırı sosyalleşip haftada 3 gün eve gitmemektir.
    Bak ondan sonra evde kal istediğini yap diye nasıl yalvarıyorlar

Hayallerimdeki gibi lan böyle eşleri nerden bulabiliriz beyler vakti gelince, sonra başım ağrısın istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• He, Quad SLi boşuna yani.
  • Yaş 27 ben de oynuyorum ve yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum barbie giydirme oyunu oynamıyoruz sonuçta..
  • 9 Yaşımda CS:S oynarken 30 yaşındaki adamlarla takılıyordum Bu gerçeği asla öğrenmediler
  • hamachide Age of ağımız var aralarında en küçük benim yaşım 18 benım gıbı 3-4 kısı daha var gerıye kalanlar +23 ağda yaklasık 120 kişi var problem ???
  • Dizi izlemek ile oyun oynamanın hiçbir farkı yok. İkisinde de belli bir hikaye var,ikisinde de karakterler var,birinde izliyorsun. Diğerinde hem izliyor hem de kontrol ediyorsun.

İkincisinin daha zevkli olması bazılarına ters geliyor anlaşılan.
  • 25 yaşındayım ve hala oynuyorum. paramı da kazanıyorum gerçi
  • 23 yaşindayim halen oynuyorum.Tv hiç izlemem onun yerine oyun oynarim.Herkes farklidir kardeş
  • o game oynarken ittifağa 50 yaşındaki adamları alıyorduk zehir gibi oynuyorlardı
  • Ben ileride evlenince kendime oyun odası yapıcam çoluk çocuk la oynayacağım. Zaten beni peste yenen kızla evlenicem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ben ileride evlenince kendime oyun odası yapıcam çoluk çocuk la oynayacağım. Zaten beni peste yenen kızla evlenicem :D

o game oynarken bazı kızlar ınanılmaz hızlı gelişiyordu ittifakta artık başkalarından yardım kaynak aldıklarındanmıdır nedir o yüzden bence teke tek pes gibi oyunlarda kızlarla kapışılmalı yoksa yardımlarla sizi geçebiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 4 Ocak 2013; 14:52:04 >
  • 2008-2009 yıllarında Cod4'ü Xfire üzerinden Türk sunucularda oynayanlar bilir, Delikanlılar klanı kurucusu Gongbaba vardı Semih abi , 52 yaşlarında halen daha oynuyodu adam
  • 40 yaşında adamlarla oynuyordum bir oyun hile çıktı gerçi bıraktım yemin ettim birdaha Türklerle ve Ruslarla asla oyun oynamayacağım.Herif 40 yaşına gelmiş ne ar var ne şeref var hileyi beklemiş gece gündüz oyunda açıklar arıyor bu tiplerle oynuyoruz birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

ultima online 10 yıl önce başladık şu anda bile server açılınca 10 yıl önceki playerlarla beraber oynarız

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

pvp olmayan güzel server varmı şuan önerebileceğin

şu anlık yok runuo için diyorsan

• Asıl o yaşlarda tadı çıkar.Elalem çalışıyo 35-40 yaşında 5000tlye sistem topluyo.. Her yaşta oynanır
  • bence bişey olmaz a sosyallikten başka.Ben knight oynuyodum 55 yaşında metin abimiz vardı emekli adam oyun oynuyodu
  • oyundan oyuna değişir
  • sorun olacağını sanmam. babam 53 yaşında ve akşamları pes atıyoruz. hatta çok da iyi olmasa cod da oynayabiliyor. (pes de fena yeniyor )
  • coğu oyun zaten +18 oyunlardır gta 4 gibi silent hill gibi resident evil gibi madem 18 yasından sonra oyun oynamak abes adamlar niye +18 ibaresi koyuyo demek ki cocuk oyunu değilmiş

konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 4 Ocak 2013; 16:54:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.