Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

iş güç sahibi 25 üzeri normal.
    işsiz güçsüz 21 yaş biraz sakıncalı.

aynen, çok doğru demişsiniz
  • 29 yasindayim hala oyun oynuyorum ve oyun benim isim degil diyene kadar devam 42 40 ve 35 yasinda abilerim var bi araya geldikmi pes oynarken oyun kumandasini birbirimizden almak icin elimizden geleni yapiyoruz ayrica oyunlar artik yetiskinler icin uretiyorlar. ornek dead space oynunu kucuk yasta bir cocugun becerebelecegini asla dusunmuyorum oyunun yarisindan sonrasini hilesiz bitiremedim o kadar zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint42 -- 4 Ocak 2013; 18:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşün ki 40 yaşına gelmişin, 15 yaşındaki liseli oğlunla PES 2045 oynamak gibisi var mı be bu hayatta
  • Mesajları okudum , Oyun programcısıyım oyun yapmaktan soğudum o derece yani
    Türkiyede insanlar oyuna ne gözle bakıyolar yahu ?
  • oyunun yaşı mı olur ben 15 yaşındayım aynı hep aynı olacak kızmaları klasik anne baba işte
  • Dizi izlerim, BF 3 oynarım, klasik müzik açıp ders çalışırım. Bu halimi bilen komşu kızı bana "ölmüşsün ağlayanın yok" dedi alındım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

abim 26 yaşında ve calısmıyor. Genelde odasında wow,lol tarzı oyunları oynar. Film,dizi izler odasından çıkmaz ve asosyalin babasıdır. Annem o kadar kabullendi ki artık. Annee,abim nerde? diye sorduğum da odasında film izliyordur ya da oyun oynuyordur oğlum senin de sorduğun soru olsa diyor.

bi kardeşim olsaydı ''len sen ne ara üye oldun bu foruma insan abisine haber eder , bu arada hadi bana bi neskafe yapta içerlim '' derdim

bu arada 26 yaşımdayım bekarım , okuyor ve evde çalışıyor arası bişeyim . oyun oynarım ama evdekilere oyun oynuyorum demem , konu sahibi ile aynı dertten müzdaribim ama annem görmese bile oyun oynuyorsun veya film izliyorsun der sürekli

• adam gibi oyun bulsam oynarım da artık sarmıyor pek...

yaş 26 oluyor, evliyim.
  • Değil.Annen daha önce hiç oyun oynamış olsa gerek böyle diyebiliyor.Genelde de böyle olur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.

pes falan mı atıyorsunuz beraber

Genelde WoW, KO gibi oyunlar oynarız arada dota 2 hesabıma filan girer, diğer fps,rpg vs gibi oyunlar benim işim .

• yaşla ne alakası var zevk meselesi . zevk almıyorsan 15 yaşında da oynamazsın 45 yaşında da
  • aaaa anne gelmişsin 45 yaşına senin yaşındakiler çalışıyorlar eşlerine yardım ediyorlar sen oturup 5 saat dizi izliyorsun
  • ulan o değilde bilgisayarda ya da konsolda oyun oynayınca bana evdekilerin 'kaç yaşına geldin hala ateri oynuyon' demesi zoruma gidiyor. Ateri ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

aaaa anne gelmişsin 45 yaşına senin yaşındakiler çalışıyorlar eşlerine yardım ediyorlar sen oturup 5 saat dizi izliyorsun

• quote:

Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo

Madem öyle tek taraflı bakmayacaklar, senin yaşında adamlar alemden aleme de akıyor öyle diyeceksin.Yok öyle acındırma falan.

Konuya gelirsek durumun normal, eski nesillerin anlamaması da gayet doğal.Takılma pek, he de geç.
  • Bizim Dil-Anlatımcının PC sinde CS var sorun yok
  • abes bi tarafı yoktur. Yaşım 28 yakında 29 olacağım.

vakit buldukça oyun oynarım. yeterki hobi olarak yaptıkların hayatının büyük kısmını oluşturmasın.

yoksa ara sıra can sıkıntısını atmak için oyun oynamaktan daha doğal birşey olamaz.

ama günde düzenli olarak 2-3 saat veya daha fazla oyun oynuyorsan bu durum sıkıntı doğurabilir ve kesinlikle mantıklı değildir...
  • 20 yaşlarında oyun oynanmasaydı pewdiepie napardı

http://youtu.be/_liAjq2LjOw

adamın kız arkadaşı olmasına rahmen oynuyor

http://youtu.be/Lw2DpU9tpL0

http://youtu.be/S2HUekBSYf4

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

Kesinlikle degil 2 enistem,1 dayim oynuyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

28 yaşındayım hala oynuyorum

+123456789

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.