Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardesim tek derdin bu olsun. Ben 25 yasindayim hala oynuyorum nedeni ise ulkede duzensizlik diz boyu gidiyor benim dusuncem su bana bi bilgisayar bi su bi ekmek versinler gecinirim giderim benim ne kariya nede kiza nede baska birseye ihtiyacim var gidipte gunluk 100bin curo yapan sirketin altinda 1.600 tl maasla calisamam. Hayat cizgini baskalari degil sen belirleyeceksin. Duzene dur diyeceksin. Kimsenin ne dusundugu umrunda olmasin sana en cok lazim olacak sey Islam dini gerisi bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

yaşım 19 her gün eve geldiğimde yatmadan 2 saat veya hiç dışarı çıkasım yoksa 8-12 saat bilgisayarda oyun oynarım ve klanım, klana ait youtube kanallarımız ve mevcut binler abone ve onbirlerce yüzbinlerce izlenmeye sahibiz ama ben böyle bi avunma görmedim kendini böyle kandırmak yerine sadece oyun oynamayı veya asosyalliği tercih ediyorum diyebilirsin böyle aşırı komik ve iticisin çünkü

• 21 yaşındayım 6 7 ay öncesine kadar oyun oynamayı bıraktım ekran kartımı sattığım için para lazımdı.

kart olsa arada oynarım.

oyun oynamaktan asla ve asla vazgeçmem. 22 küsür yaşıma giricem yakında daha çizgi film izlemeyi bırakmadım oyunları nasıl bırakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

ben 40 yaşındayım. GTA5 oynuyorum..
    Hala oynuyor musun reis

• quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Hala oynuyor musun reis

Alıntıları Göster
    evet oynuyorum.
  • 28 Yaşındayım evliyim ve ps4 oynuyorum öyle hafata 1 felanda değil her müsait zamanı bulduğumda oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

21 yaşındayım oyun oynuyorum sigaram yok bir şeyim yok bu olsun bari kafasındayım fazlası tabiki zarar.

Türkiye'de yaşıyoruz kendimizi oyunlara çok kaptırıp zamanımızı boşa geçirmememiz lazım kendimize yatırım yapmamız lazım.

İnterneti yararlı olarak kullanıp ingilizce programlama vs öğrenmemiz gerek arkadaşlar ülkenin eğitim sistemi çok boş 20 yıl okuyorsun elde var 0 ne yaparsan kendi emeğinle yapacaksın bu ülkede.
    Çok haklısınız. Öyle bi eğitim sistemi varki mezun olduğun zaman koca bir sifirsin. Her zaman kendine bi şeyler katmak zorundasın. Ama yolu yöntemi kendi kendine bulacaksın.. Çok zor ve yorucu :/

• Ramsey8795 R kullanıcısına yanıt
    41 Aynen ölene kadar devam.
  • 40 yaşındayım ve hala oynamaya devam ediyorum, pc/ps4 oyunu oynamanın yaş ile sınırlı bir aktivite olmadığını düşünüyorum.
    hayatınızdaki öncelikli yapmanız gereken sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra ,stres atmanın en güzel yöntemlerinden biri
    elim ayağım tutana , gözlerim görene kadar devam
  • ben 47 yaşındayım, Annem rahmetli sizlere ömür. Gecen hafta benım hanım oyun oynuyorum diye bana hakaret etti. Kalktım bir yapıştırdım moonwalk yaparak uzaklaştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 oldum hala oynuyorum.

Ben ne ara 29 oldum omg ya.
  • Bende bu muhabbeti anlamıyorum arkadaş ya... her gün kahveye gitsen 1 paket sigara içsen kimse sesini çıkarmaz..evde efendi efendi oyun oynuyorsun çocuk musun hala oynuyorsun diyorlar.Bu tip insanlar her yerde var sen bak keyfine Kendi hayatını kendin yaşa l, boş beleş konuşanları boşver.

35 yaşındayım bende hala oynuyorum..

• Video oyun oynamak, belli bir neslin kafasında atari tadında kaldığı için şuan oyunlara bu kadar zaman ayrılmasını garipsiyorlar. Diğer yandan çocuk hobisi olarak tanımlandığı için yetişkinlerin oynaması çoğu kişiye yine garip geliyor. Fakat oyun sektöründe başı çeken oyunların çoğu, çocuk yaştakilerin üstünde yaş sınırı var.

Zaten günümüz oyun sektörünün geldiği nokta geçmişle kıyaslanacak seviyede değil, ha film izlemişsin ha açıp oyun oynamışsın çok farklı durumlar değil...Bir insan boş boş televizyon izleyeceğine açsın oyun oynasın...

Herkes aynı şeylerden keyif alamaz, fakat herkesin hobisine saygı duyulmalı...Kahvede bütün gün okey oynayan adama, sinemaya gidene, kitap okuyana saygım var oyun oynayan kitlede bunlardan farksız değil...Hepsi boş zamanı öldürmek için kullanılıyor.
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    abi var ya kahkaha attım...
    belki yalnış bi hareket benimki ama o moonwalk lafı beni kırdı geçirdi...
  • arkadaş bu konuyu açtığında 2013 müş. yani şu anda 26-27 yaşında ! hala oyun oynuyor mu merak ediyorum açıkcası? :D

benim jenerasyonumun en güzel özelliği bu. KOMODOR 64 ve kara kutu ( atari ) ile başlayan oyun maceramız hala devam etmekte. yaşım 31 ve hala oynuyorum. 8-9 yaşından beri oynarım. GAME boy , tetris , PSP , Atari, PS 1 ilk oynadıklarımdan. Bilen bilir AGE OF EMPİRES ve knight online benim gibilerin vaktini en çok geçirdikleri oyunlardır.
    bir de herkes tek HALF LİFE vardı ki efsanedir. vazgeçilmez. Keşke bi yenisini yapsalar. Daha sonra DOOM, COD 2 falan da çıkınca iyice şenlenmiştik. Ama bizim vaktimiz hep internet kafelerde geçti. Şimdiki nesil daha şanslı. Ebvden çok daha rahat bi şekilde oynayabiliyorlar. Üstelik yayın gibi bir şansları da var. Bizim zamanımızda yoktu.
    Oyun oynamayı bırakmak yok.

Çoğu hardcore oyuncu gibi bende elllerim tutana kadar oynamaya devam edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Haleluyah

arkadaş bu konuyu açtığında 2013 müş. yani şu anda 26-27 yaşında ! hala oyun oynuyor mu merak ediyorum açıkcası? :D

benim jenerasyonumun en güzel özelliği bu. KOMODOR 64 ve kara kutu ( atari ) ile başlayan oyun maceramız hala devam etmekte. yaşım 31 ve hala oynuyorum. 8-9 yaşından beri oynarım. GAME boy , tetris , PSP , Atari, PS 1 ilk oynadıklarımdan. Bilen bilir AGE OF EMPİRES ve knight online benim gibilerin vaktini en çok geçirdikleri oyunlardır.
    bir de herkes tek HALF LİFE vardı ki efsanedir. vazgeçilmez. Keşke bi yenisini yapsalar. Daha sonra DOOM, COD 2 falan da çıkınca iyice şenlenmiştik. Ama bizim vaktimiz hep internet kafelerde geçti. Şimdiki nesil daha şanslı. Ebvden çok daha rahat bi şekilde oynayabiliyorlar. Üstelik yayın gibi bir şansları da var. Bizim zamanımızda yoktu.
    Oyun oynamayı bırakmak yok.

Çoğu hardcore oyuncu gibi bende elllerim tutana kadar oynamaya devam edeceğim

Evet hocam yaş 27 oldu; ama hâlâ CS 1.6 devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu ben de düşünüyorum. 20 yaşına girmek üzereyim ve hala Minecraft oynuyorum. Zevk veriyor. Mini oyunlarına girip oynayıp çıkıyorum. Ne bileyim belki de çocuk kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 1 Ocak 2019; 22:14:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 22 yaşındayım wot blitz oynuyorum oyundan tanıştığım kişiler birisi 35 birisi 40 yaşında ve bu abilerimle yüz yüze buluştuk tanıştık şehir dışından geldiler ve şuan sürekli konuşuyoruz gün içerisinde arkadaşız oyun değil bütün mesele kız arkadaşım da vardı kendisinin eşi de gelmişti ilk tanışmaya :). Klanımızdaki kişilerin çoğu büyük insanlar öğretmen var 50 yaşında. Karı koca oynayanlar var. Ve bir arkadaşın dediği gibi bazen yengeler kızıyor gülüyoruz bizde adamlar kusura bakmayın beyler emir büyük yerden diyip çıkıyorlar :). Bir abimiz daha vardı 3 çocuğu vardı onlarla beraber oynuyorlar :))) takılma boşver istediğini desin evindesin sıcacık sokakta boş boş gezeceğine. Ben alkol sigara kullanmam ona vereceğim parayı gider steamdan ayda bir kez oyun alırım veya para yatırırım oyuna kafa rahat abi. Örnekler çok.

• Yaşım 24 full oynuyorum gayette eğleniyorum herkesin zevkleri farklıdır kimi kahveye gider kimi maç izler bende bundan zevk alıyorum

• 6 yıl önce cevap yazmışım bu konuya vay be o zamanlar evliydim ulan neler götürdü bu 6 yıl hayatım dağıldı ama yinede oyuna devam 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.