Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara herkesin bilmediği ücretli mmorpg guildlerine gitti kendini biraz küçük hisset 50 yaşında adamlar oynuyor.
  • Milyar dolarlık oyun sektörü 12-13 yaşındaki çocuklar için değildir heralde. Yaşım 60 olsa yine oynarım
  • Burada annenin tepkisi oyun oynamana değil aslında.
  • Oyun oynamanın yaşı olmaz. Ama derslerine gerekli önemi göstermiyorsan, eşine ailene ya da sevgiline zaman ayırmıyorsan, kısacası sosyal hayatını etkiliyorsa azaltmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

değil, gerekirse anneni bıçakla

:D :D :D
  • 20 yaşımdayım bnede ço kfalza oynuyorum can sıkıntısından ha bide ayrıca sokaklarda gezenlerin nasıl vakit geçirdiklerini ya da ne yaptıklarını hiç bilmiyorum pc başında her şey yapılabilri gibi geliyor bana ağır asosyelim galiba .yazın eve gittigimde pc başından hiç kalkmıyorum laf ediyorlardıda cevap vermedikce bıraktılar dışarda ne yapıcağımı söleseler ypaıcam ama bende sokaklarda dolaşmayı sevmiyorum. iş sahibi olucna kendime oyun odası ypaıcam sağlam ekipmanlar sağlam pc işden gleince direk bşaına geçerim çok basit hayallerim var ama olsun :D
  • Kuzenlerim ile pes atıyoruz 33+ yaşındalar evliler çocukları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 yaşındaki adam euro truck simulator oynuyor. Abes değil bence

• ilkokuldaki arkadaşım babasıyla ortak silkroad hesabı kasıyordu
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    sokağa çıkmak bile çıkamıyorum gündüz çıktığım zaman miğdem bulanıyor bünyem kaldırmıyo o havayı o koskoca sonsuz duvarsız açık dünyayı.
  • Evli orta yaslilara bisey demiyorum ama daha genc 18 - 25 arasi tayfa ozellikle tek kisi oynanan (fifa pes gibi ya da cod partisi gibi durumlar haric ) oyun oynamak abes.
    asosyallik resmen dota mota nedir ya.
    cikin disari 2 insan gorun kizlarla tanisin spor yapin doga yuruyusu yapin kizlarla denize gidin sahilde icin muzik aleti calin bisiklet sporu yapin motosiklet surun ne bileyim yasayin be.
    zaman bi daha geri gelmeyecek.
    bana cok aosyal geliyor acikcasi boyle vatandaslar. Bilemem.

• dediklerini ypamak için arkadaş lazımhiç alışık deilim ben saydıklarına kız larla denize girin demişsin kız arakdaş mı vr yada yaşadığımız yerde denizmi var senin belli bir arkadaş toplulugun var bunları yapan benim arkadaş dediklerim ya yapıyorlar bana sölemiyorlar yada onlarda pek bişey yapmıyorlar dışarı çık diyorsunda tek başına insna neyapabilir ayrıca pc de her şey yapılıyor sonsuz dediklerini yapmak çok fazla maddiyat ve arkadaşın olması gerek o yüzden herkes yapamaz onları ucuz ve keyifli vakit geçirebilceğim tek yer pc insan görün demişsin bide hocam görsek ne olcak yo lkenarına otruup insanmı gözetliyelim dışaır çıkın diyor çoğu kişi ama ne yapıcaz orda onu sölemiyor bana birisi gel şuraya gidicez denize falan gireriz dese kabul ederim bunu dicek arkadaşım da yok sosyo kültürel farklılık lar vs. de ortaya çıkıyor ben küçük bi yerde yaşıyorum yazları yapabilcegin max. bakkaldan kola çekirdek al dere gibi bi yer var orada otur yada kah vede kağıt oyna taş oyna bunları ben hiç sevmiyorum onlar daha boş iş bana göre kağıt oynamak taş oynamak yada bi cafe gibi bir yerde oturmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Herkes yazmış yok şu yaştayım hala oynuyorum , yok bu yaştayım hala şu oyunu oynarım.Bu forumdakilerin oyun oynaması kadar normal birşey yok.Çık sokağa 30 üstü 10 tane adama sor.9'u oyun oynamayalı epey olmuştur.İnsanın pek boş vakti olmadıkça bu tip şeylere zaman bulamıyor.Bu bir bağımlılık sonuçta.İnsanın bir şekilde kurtulması gerek.Övünülecek , yararlı bir faaliyet değil.

Bilgisayar oyunları faydalıdır.Araştırabilirsiniz.Kendi adıma söylüyorum; ne yaz ne kış boş vaktim çok azdır ancak bir şekilde fedakarlık edip oyun aktivitemi gerçekleştiririm.Bir tür meditasyon gibi de düşünülebilir.Bazı zamanlar 10-15 gün oyun oynayamadığımda olmuyor değil.Bağımlılık derecesinde hiç olmadım ama logitech df gt mi açıp GranTurismo5 oynamak için can attığım zamanlar olmuyor değil...

Ben yararlı olduğuna inanmıyorum.Bana göre bağımlılık faydalı olamaz.Ayrıca oyuna harcanan zamanı çok daha faydalı bir şekilde geçirebilirsiniz.Ayda yılda bir insanın canı sıkıldığında oynaması ayrı , ama sigara gibi canı oyun çekiyorsa bağımlılıktır.

Saçmalamanında bu kadarı

• 24'üm 64'te bile oynarım
  • Oyun süresi sınırlıysa yani günde 1-2 saat ise sorun değil bence.

Üniversite 2 öğrencisiyim gruptan bi arkadaşımız oyun hastası,oyundan başka birşey konuşmuyor. Muhabbet edilmiyor yani olur ki bi sorunumuz anlatmaya çalışırız,anlatırız da ama karşınızda sanarsınız 13 yaşında bi çocuk saçma sapan cümleler,kelimeler,hareketler..

Herşeyin fazlası zarar,dozunda yapmak gerekiyor.

Yav muhabbet ederken birinin zombiler gelse ne yaparsın dediğini bi düşünsenize insanın siniri bozuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 yasindayim hala Knight Online oynuyorum torunlarimlarima ayni serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 21 Mayıs 2016; 14:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

24 yaşındayım gta vice city indirdim hergün 3 saat onuyorum

Aradan 3 yıl geçti yaş oldu 27. Cs 1.6 oynuyorum artık

• ben 40 yaşındayım. GTA5 oynuyorum..
  • Anne Babalar söylenmek için yer arıyorlar. Bilgisayar, oyun olmasa başka bir şeye söylenirler...

• Yaşım 30

imkanım var

Ps4 oynamak istiyorum

Ama

Hanım kızıyor taktik verin beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.