Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?
  • video oyunu oynamak bir hobidir..5 yaşında oynayanı da var 40 yaşında oynayanı da...kimse kimseyle oyun oynuyor diye dalga geçemez

ben dalga geçerim şöyle;adamlar kitap okumazlar ders çalışmazlar paso dota oynarlar..bunlarla dalga geçerim işte...sonra ağlıyorlar derslerden kalınca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.

işte bu +1
  • Onlara dışardaki gençlerin ne hallerde olduğundan bahset. Sende fazla PC başında kalma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

Babam 50 yasinda fifa atiyo sen ne diyon :D

Bizde dede olunca torunla pes atariz artik

• oyun oynamanın yaşı yoktur. ayrıca bazı aksiyonlu oyunlarda çok gerilim olduğundan dolayı en ufak birşeyde hemen tepki veriyosun istersen süper mario oyna kim karışır sana.
  • Oyunumuda oynarım
    İşim ve okulum artı sporumda yapıyorum sadece az uyuyorum benim icin problem yok

• Yaş 30, hem bilgisayarda, hem Playstationda oyun oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

19um oynuyorum. zamanında biz 15-16 iken COD4 de klanda 31-32 yaşlarında abilerimiz olurdu. onlarında eşleri seniin annen gibi konuşuyorlarmış. yani mikrofon açık arkadan gelen tartışma çemkirme seslerini duyar gülerdik.

oynamaya devam kısacası

Aynı dönemin codcusuyuz. O dönemde bu örneğine uyan klanlar wargod , ttoc gibi klanlardı

ttoc daydım bende.
  • Neden bizim milletin böyle kalıp düşünceleri var cidden. Belli yaştan sonra oyun oynanmaz, belli yaştan sonra üniversite okunmaz. Belli yaştan önce ölünmez de diyecekler de utanıyorlar.
  • Bende 25 yaşındayım ve bf4, nfs rivals tarzı online oyunları oynarım. Zevk meselesi kimse kimseye karışmaz ayrıca Mesut abinin ( Mesut Çevik) videolarına bakın çok güzel GTA 5 online videoları var yaşı da 30-32 arası.
  • Evdeyken oturup televizyonda 10 dakika reklam 20 dakikada ne olduğu belirsiz programları izleyeceğime oturur oyun oynarım. 20 yaşındayım zevk aldığım sürecede oynarım.
  • Yoo hiç de değil ben 50 yaşımı bile geçsem yine oynarım, büyük ihtimal
  • ben internet cafede 55-60 yaşlarında bir amcanın metin2 oynadığını kendi gözlerimle gördüm o yüzden sorun yok bence
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    30 yaş sonrası sorun değil ama 22-25 gibi yaşlar oyun için uygun değil abes bence
  • Bence Abes. Çık denize git bisiklet sür. Gözüne yazık abi

• İşe yaramayan bi herifsen abes,Paranı kazanıp ve hayatına önem veriyorsan oyna verdir ayarı bilgisayara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

30 yaş sonrası sorun değil ama 22-25 gibi yaşlar oyun için uygun değil abes bence

Nedenki

• Kusura bakma fazladı abes. Yani evine alırsın konsolunu pes fifa günde 2-3 saat max. Gerisi abes. 21 yaşında adamın öncelikleri farklı olmalı

• Kardeş komiksin. Yurt dışında 15-55 yaş arası oyun sektörü var. Bu artık bir eğlence sektörü, oyun değil. Fikrimce eğlenmenin yaşı yoktur. Ayrıca ben fiziksel olarak oynayamayacak duruma gelene kadar oyun oynamaya devam edeceğim. Sonuçta bu bir eğlence sektörü. Sinemaya gitmek gibi bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.