Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yaşındayım oynuyorum 50 yaşına gelsem de oynayacağım
  • Yeğen 30uma geldim. Evliyim. Evde hanım fırçalıyor beni. Elinden o telefon düşmüyor. Ne anlıyorsun o kadar saat oyun oynamaktan diye. Evde 30 yaş üstü evli barklı adamlar pes turnuvası bile yapıyoruz. Oynadığın oyun kutu kutu pense değilse sıkıntı yok
  • normal bi durum şaşıracak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Hanım çok kızıyor bana da oyun oynarken. nasıl ikna ediyorsun yengeyi taktik varsa söyle. Bazen bana senin tedaviye ihtiyacın var diyor

• 70 yaşına gelsemde oynarım bu gayet normal bir şey oyun oynamak tv izlemek yada futbol oynamak gibi bir hobidir avrupa ülkelerinde 40-50 yaşındaki insanın bile oyun oynaması normal kabul ediliyor

• 31 yaşındayım oyunda oynarım animede çizgi filmde izlerim abeslik bi durum yok ki bunda zevk meselesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 21 im. Lol oynuyorum. Gecen sene daha cok oynuyodum ama bu sene azalttim gibi sanki. Okulda bitiyo seneye aklim baska yerlere kayiyo

• 4-5 sene kadar önce metin2 de bir abimiz oyunda çocugunu kasıyordu.
  • 30a dayandım ben oynuyorum desem ayıp olmaz değilmi Splinter cell blacklist devam ediyorum .. Bi ara half life a çok sarmıştım ama serverlar boş artık.
  • 25 yasindayim memurum gunde en az 2-3 saat dota oynarim..niye ayip olsun bu bir hobidir hatta kimine gore spor.

• Alexey Ichetovkin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimle oturma odasında pes atıyoz bi şey demiyolar bi de arada sövüyo abim :D 24 yaşında. Değişiyor aileden aileye :D

• 50 Yaşında Knight Online oynayıp çatur çutur combo yapan adam gördüm.
  • 22 yaşındayım.Bi sıkıntı yok...
    hatta 38 yaşında bi abi metin2 oynuyordu..ve size gelinde kasalım diyordu...o gün tövbe ettim metin2 ye hala da oynamadım.
  • hahah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

50 Yaşında Knight Online oynayıp çatur çutur combo yapan adam gördüm.

Iyiymis

• :D lan ben Knight oynuyorum şu an 30+ insanlar var daha önce 40+ yaşında ozan abi vardı deli gibi mage oynuyordu üst üste yaptığı sayfaların haddi hesabı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Benim anam bana hergun soyleniyor diyorki bir arabanin pesine dusmussun gidiyorsun diyor oyunda euro truck simulator 2 ben bu oyun icin cildiriyorum ya cod4 oynarken bile diyorki anca adam oldur baska biseyle ugrasma diyor benim tek bir cevabim var sanene senin cagindami yasiyoruz hele defol git diyorum

Bana karışmak düşmez ama annelere kötü laflar etmeyelim hocam bazen bende yapıyorum bukadar olmasa da bugünün yarını var. Pişman olmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İplenmemekten Bıkan Adam -- 13 Mayıs 2014; 18:34:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Ama bukadarda karismak olmazki

• 29 yaşındayım hala oynuyorum. Ama herşey zamanında ve yerinde güzel iyi ayarlamak lazım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.