Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayım 48 yaşında, halen BF'den tut FIFA serilerine kadar hepsinde aktif. Yaşı mı olurmuş canım konsol, PC oyunlarının.
  • işti güçtü stresti yorgunluktu derken insan için deşarj olmak ciddi bir ihtiyaç haline gelmişken neden PC oyunu olmanın yaşı olsun ki... benim yaşım 35 reklam yazarıyım her hafta sonu özellikle cumartesi gece saat 00:00 civarı açar pc'yi, joysticklerle sabaha kadar parmaklar morarana kadar oynarız. artık kim kimi yenerse... oyun oynamanın yaşı yok.
  • Ben oynadığım oyunda 1975'li adam gördüm oha dedim resmen.Hatta nick'i de : aSiLKraL1975
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

Yaş 25 olucak sadece smilasyon oyunları oynarım

Eniştem 36 yaşında battlefield tüm serilerini oynamıştır eve xbox aldı çocukları bahane ederek

hahaha :D:D
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

19um oynuyorum. zamanında biz 15-16 iken COD4 de klanda 31-32 yaşlarında abilerimiz olurdu. onlarında eşleri seniin annen gibi konuşuyorlarmış. yani mikrofon açık arkadan gelen tartışma çemkirme seslerini duyar gülerdik.

oynamaya devam kısacası

Aynı dönemin codcusuyuz. O dönemde bu örneğine uyan klanlar wargod , ttoc gibi klanlardı

Ahhh ahh nerde o eski HC-SD CoD4 oynadığımız günler

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

babam 45 yaşında diablo 3 60 lvl hesabı ve güzel itemleri var hepsini kendi kastı ayrıca hitman de en son çıkan oyun ve splinter cell blacklist de de hardcore scorları var problem ?

• yaş 19 ps4 çakayım diye cafelere takılmıyorum 1 aydır bi de beni düşün oyun oynamak asıl 20'den sonra başlar bence fifa'da olsun cod'da vs olsun benden küçük adamlarla oynamadım bugüne kadar açıkçası
  • En yaşlı benim galiba yaş 35 iki oğlum var ama işten geldimmi p.c oyunu oynarım (özellikle araba yarışları )
  • Yaşım 27 evliyim. Bilgisayar oyunu çok oynarım özellikle FIFA serileri. Sadece oyun değil tüm teknolojik cihazlara aşırı ilgim var. Bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum. Eşim bu konudan muzdarip ama yapacak bişey yok. Özellikle akşamları online FIFA oynarken kendimi çok kaptırıyorum. Hanım da hiç sohbet etmiyorsun bana zaman ayırmıyorsun diye kızıyor ama kendimi alamıyorum. Kendimi bildim bileli oyunlara ve elektronik aletlere ilgim var. Video oyunların yaşı olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Yaşım 27 evliyim. Bilgisayar oyunu çok oynarım özellikle FIFA serileri. Sadece oyun değil tüm teknolojik cihazlara aşırı ilgim var. Bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum. Eşim bu konudan muzdarip ama yapacak bişey yok. Özellikle akşamları online FIFA oynarken kendimi çok kaptırıyorum. Hanım da hiç sohbet etmiyorsun bana zaman ayırmıyorsun diye kızıyor ama kendimi alamıyorum. Kendimi bildim bileli oyunlara ve elektronik aletlere ilgim var. Video oyunların yaşı olmaz bence.

aynı sorun bendede var hanım kızıyor bazen

• 21 yaşındayım oynuyorum mutluyum kime ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Yaşım 27 evliyim. Bilgisayar oyunu çok oynarım özellikle FIFA serileri. Sadece oyun değil tüm teknolojik cihazlara aşırı ilgim var. Bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum. Eşim bu konudan muzdarip ama yapacak bişey yok. Özellikle akşamları online FIFA oynarken kendimi çok kaptırıyorum. Hanım da hiç sohbet etmiyorsun bana zaman ayırmıyorsun diye kızıyor ama kendimi alamıyorum. Kendimi bildim bileli oyunlara ve elektronik aletlere ilgim var. Video oyunların yaşı olmaz bence.

birde multiplayer call of duty serilerini oynarsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.
  • Oyun oynamak istiyorum. 3 yıldır oynamadım. (NES oyunlar hariç). Birlikle oynayabiliriz. yaşım 19, Fiber internet ve 6 GB Ram kasam var. (Ekran kartı kötü).

Ne oynayalım?
  • 26 yaşındayım ve CS oynuyorum. laf eden yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşındayım, bu zamana kadar bi çok oyunu oynamışimdir hala da oynuyorum, hatta kaliteli şekilde oynamak için yatırım bile yapıyorum.. Bunun yaşı yuşu olmaz.. 37'de olsam, 47 veya 57 hiç farketmez, Başkalarının söylediği veya istediği şekilde değil, BEN Nasil istiyorsam, BEN Hayattan nasıl keyif alıyorsam öyle yaşarım.. Evlenmeyi düşünmüyorum böyle iyiyim ama Olurda yarın bi gün evlenirsem de bunu sorun etmeyecek biriyle evlenip kari koca Online oyunda oynarım FIFAda derbide kapisirim kiiii öyle olur..

Zaman annemizin babamizin sandigi gibi ilerlemiyor artık.. Yaşam şartları çok değişti.. Ben halimden memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

18 yaşındayım oynuyorum
    emekli olana kadarda oynamayı düşünüyorum şuanda makinaya karşı oynuyorum ama evlenince karımla karşılıklı oynayacak her çeşit oyunu amaç farklılık oluşturmak. Ben Real olurum karım barça olur tabi aklımdaki kişiyle evlenebilirsem😃

• Benim anam bana hergun soyleniyor diyorki bir arabanin pesine dusmussun gidiyorsun diyor oyunda euro truck simulator 2 ben bu oyun icin cildiriyorum ya cod4 oynarken bile diyorki anca adam oldur baska biseyle ugrasma diyor benim tek bir cevabim var sanene senin cagindami yasiyoruz hele defol git diyorum

• Yahu bu nasıl saçmalıktır. 20 yaşındayım severek oynuyorum, oynamaya da devam edeceğim. Ne demek koca adam oldun hala oyun yav ? Ne yapsın 13 yaşında çocuk mu kalksın BF4, AC:4, Ghosts oynasın ? Deli sistemler toplasın, ps4 alsın ? Hobi abi. Ölene kadar oynayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.