Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 küsür yaşında metin2 oynayan,ve oyunda kendi çevresini yapan bir akrabam var.Bilgisayarda ilk Tomb Raider oyunu yapıldığından beridir,tüm seriyi takip edip oynayan 40 küsür yaşında babam var.Twitch'de COD:Black Ops 2 oynayan babayla oğlu var.Kısaca oyunun yaşı yoktur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Zaten çoğu oyunda +18 sınırı var, zaten küçüklere yönelik değil, şu an 21 yaşındayım, kafa dağıtmak için PC üzerinden HAWX, COD, Age of takılırım offline biçimde. Günde 6-7 saat civarı uyuyorum, günün 12 saati dışardayım çalışıyorum yazları, evde geçirdiğim 5 saatlik zamanın 1-2 saatini de oyuna harcıyorum, insanların buna hakkı olmalı.

babam 42 küsür yaşşında. işten dışarıdan falan genelde gece 11-12 gibi eve gelir. istisnasız her gece saat 1e 2e hatta geç yattığı zamanlarda bazen 3e kadar age of empies 3 oynar. bu olay 3-4 yıldır böyle. işte geçen seneye kadar hep campain oynuyodu. diyodum bari skirmish falan yap ne bu böyle hep aynı şeyler falan işte zarla zorla alıştırdım skirmise şimdi skirmishte oynuyo. diyorum işte başka bişi yükliyim onu oyna falan yok her gece onu oynuyo sadece. şimdi yalan yok iyi de oynuyo sonuçta yılların birikimi var adamda :D baya iyi oynuyo hem de. işte neyse buna supreme commander 2, c&c generals 2 işte company of heroes falan yükledim. yok işte onlar kaırşıkmış gafiklerine alışamazmış falan illa aoe3 oynuyo sadece :D

bende age of em. severim ama çok eski kalıyor şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

abes değilde ihtiyaç bence sonuçta canın sıkıldığında oyun oynuyosun
  • 26 yasindayim bu yasima kadar araliksiz oynadim bundan sonrada devam suan WOT oynuyorum clandaki yas ortalamasi 30 durum boyle olunca dahada guzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

Ben 21 abim ise 30 yaşında ikimizde aynı evdeyiz ve hala deligibi oyun oynuyoruz.Evde 2 tane full sistem masaüstü pc var sırf oyun oynamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

19um oynuyorum. zamanında biz 15-16 iken COD4 de klanda 31-32 yaşlarında abilerimiz olurdu. onlarında eşleri seniin annen gibi konuşuyorlarmış. yani mikrofon açık arkadan gelen tartışma çemkirme seslerini duyar gülerdik.

oynamaya devam kısacası

cod 4 multisi efsaneydi

gl marty yasak servera girip ismimi sıralamda üst birinin ismiyle aynı yapıp gl + marty drop dalıyordum adam açıklayamıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 10 Ağustos 2013; 17:04:49 >
  • Yaş 19 Dota 2 devam
  • Yaş 23, bir 23 sene daha oynarım. Diablo 3 Oynayan dedeleri göster onlara hemde HARDCORE
  • 50 yaşına gelsem yine oynarım. Çavuşumda değil
  • http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-yeni-videosunda-Nvidia-ekran-kartini-parcaladi-Altyazili-video.htm reklamda bile sakallı abiler çıkıyor, üniversiteler arası oyun turnuvaları düzenleniyor hiç abes değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

kaç tane 53 yaşında oyun oyanayan insan gördün ? veya şu forumdan birine sor tarafsızca.çevrende oyun oynayan 53 yaşında kaç kişi var de , istisnalar tabi vardır özellik online oyunda bu kişi sayısı daha da fazla olur ama genele baktıgında 53 yaşındakilerin %2si 3 anca oyun oynuyordur bunu inkar etmiceksiniz inşallah

Şuan ki 50li yaşları bir kenara koy, bizim yada torunlarımızın 50li yaşın da oldukları zamanı düşün.
    Bu insanlar daha oyunu geç pc ile tanışalı ortalama 10 yıl olmuştur. bir çoğu da öğrenmek dahi istememiştir zor gelmiştir. ama biz öylemi olacağız sence?, artık 7 yaşında pc kulanmayı bilmeyeni dövüyolar. şimdi istatistikleri bir de 30 sene sonrası için yap

• 21 yaşında oyun mu oynuyorsun

• Bu sorunun yanıtı yaşam tarzınıza ve iradenize göre değişir.

22 yaşındayım ve ben de üniversite 3. sınıftayım. Harici sabit diskim ölmeden önce TB'lık bir korsan oyun arşivim vardı. :) Kaldığım yurtta oda arkadaşım Steam'de indirimli oyunlara alıştırdı. Şimdi Steam'de birkaç oyunum var oynadığım. Multiplayer oyunlar için zaten şart. Ben de oyun oynamayı seven birisiyim yani.

Yurtta büyük bir oyun bağımlılığım yok. Bazen arkadaşlarla dışarıda oluyorum, bazen derslerle ilgilenmek zorunda kalıyorum çünkü. Ama evde hiçbir işim ve takılacak pek arkadaşım olmadığı için, oyunlara sık sık zaman ayırdığım söylenebilir. Benim annem de aynı tepkiyi veriyor beni böyle görünce. "Çık, dolaş biraz!", "Dershane arkadaşlarınla buluş", "Senin yaşındakiler şunu şunu yapıyor" gibi şeyler söylüyor. Kendisi de ev işleri dışında sık sık televizyonda yemek programı ve dizi izler.

Dersler iyice ağırlaştı. Oyun oynamam zaman zaman bu derslere zarar vermedi değil. Geçen yıl Skyrim bağımlısıydım. Önemli vizelerle ve ödevlerle ilgileneceğime oyuna dalıyordum. Ama artık oyun - ders dengesini sağlamaya özen gösteriyorum.

Maalesef okuduğum yer de ders yükü açısından yoğun bir yer. Eğer gidip yoklama zorunluluğu olmayan ve teorik dersler ağırlıklı bir TM bölümünde okusaydım, böyle olmazdı. Hukuk Fakültesi, ÇEKO vb. okuyan arkadaşlarım var, onlardan biliyorum. Böyle olsaydı ne olurdu? Yaşam tarzı devreye giriyor işte. Sadece Internet ve ders notları için Netbook kullanan arkadaşlarım var. Oyun oynamak isteseler öyle bir alette oynanmaz; ama adamların bundan şikayeti yok. Çünkü hayatları dışarıda. Bütün gün Taksim'de takılan, sevgilisiyle gezen, arkadaşlarına bolca zaman ayıran, bol bol fotoğraf çektirip bu fotoğraflarla Facebook'ta albümler döşemekten üşenmeyen kişiler. Ya böyle biri olacaktım ya da oyunlara daha çok bağımlı olacaktım.

Şimdi düşünüyorum. Harici sabit diskim ölmeden önce, oynadığım oynamadığım o TB'larca oyun arşivini Internet üzerinden ve yurdun DC++ ağından indirerek nasıl bir işsizlik yapmışım, nasıl bir zaman kaybı olmuş. Bunlara hiç bulaşmasaydım da, şu yukarıda anlattığım "Netbook'lular" gibi olsaydım daha mı güzel olacaktı acaba üniversite hayatım? (Boş yaşadığımı düşünüyorum. Ama bunda oyunlardan başka faktörler de etkili de, ayrı bir konu bu.)

20+ yaşında oynamak abeslik mi? Eğer zamanınızın önemli bir bölümünü oyunlara ayırıyorsanız; evet, abeslik. Yoksa oyun oynamak kötü bir şey değil. Her yaştan insan oynayabiliyor. Ama ölçüsünü bilmek, masum bir hobi olarak değerlendirmek şartıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Ağustos 2013; 18:19:49 >

• 9 ay öncek knight onlin oynuyordum.hack yiyip bırakmıştım klanımız da 40 yaşında 49 yaşında abilerimiz (amca ) vardı oğullarıyla birlikte oynuyolardı.hiç üşenmem her pc formatlayışım da ko yüklerim bilgisayarıma sadece oyuna girip bizimkiler ne yapmış diye bakarım çıkarım :).koca 9 sene oynadığım oyun ha deyince bırakılmıyor.hatta 1-2 ay sonra tekrar başlamayı bile düşünüyorum

not:91 liyim.
  • Çok oyun düşkünüydüm ama artık oyunlara pek sıcak bakmıyorum
  • 25 yaşındayım annem babam çok laf ediyordu onlara laptop aldım kurtuldum artık okeye falan sarıyrlar saatlerce başındalar ee bu oyun değilmi diyorum şimdi ben kızıyorum onlara
  • babam öğretmendi total war tarzı oyunları severdi ustasıydı stratejil oyunlarının bazen stresli olduğu zaman gece 2den saah 7 ye kadar falan oturduğunu görürdüm :D bani de oyunlara o baslattı 7 yaşımda age of empires 1 oynuyoduk beraber
  • yapacak bişey yoosa arada oynamak iyidir zevk meslesi ben 25 teyim şahsen ben arada oynuyorum ortam olursa arkadaşlarla bşından kalkamıyoz fifa nın
  • quote:

23 yaşındayım ayrıca memurum oynuyoum keyif benim devam et sevdiğin şeyi yap

• tabiki oynanır ama etrafındaki başarılı insanlara biraz bak.seninle yaşıt veya senden büyük 28-30 yaşındakilere mesela.onlara sor.ama başarılı olacak en önemli şart o.yoksa zibidinin tekine sorarsın 35 e kadar oyna der.ben eminim pek iyi şeyler söylemeyecekler.şimdi bir iki kişi mutlaka yazmıştır konuya herkesin kendi hayat görüşü herkesin kendi hayatı , başkasının hayatını yaşamak zorundamıyız gibi.tabi bu da bi düşünce ama kesin olmamakla birlikte ama en azından kabül edilmiş bir dogru var.o dogruda da bu yaşta oyun oynamak geçmiyor diye biliyorum.
    burda oynamak derken saaterini pc'nin başında geçirmekten bahsediyorum.yani günde 4-5 saat oynamak..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.