Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

valla ben 17-18im. bi pes oynuyorum bi de arada supreme commander 2. başka oyun falan oynamıyorum. bi de arkadaşlarla arada internete gideriz cod4 mp ya da cod5 zombi yaparız. onun dışında bazı oyun delisi arkadaşlarım var adam 24 saat ya oyun ya dizi. öyle tiplere uyuz oluyorum. zaten bu oyunları da genelde gece yatmadan önce uykum yoksa falan oynuyorum. gün içinde işim gücüm yok oyun mu oynucam bi de ?

Değil mi?

hll knk

ok kib aeo bb

tmm knk sn de aeo optm by

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladdune

İnan bana mahallede 36 yaşında her akşam internet kafeye gelip dota oynayan doktor abimiz var :D

evde oynayamıyor demek, hastaneye diye internet kafeye

Çok ciddiyim abi :D daha ne abilerimiz var babamız yaşında gelip frp falan oynayan :D
  • grezimonk 35 yaşında hala nfs most wanted oynar windows yoktu pc'sinde tekrar kurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Tekrar yazma ihtiyacı hissettim gayette oynanır Dayanamayıp dün konsol aldım,epeydir bilgisayarımın eski olması yüzünden epeydir oyunlara uzaktım ama artık kaldığım yerden oyun oynamaya devam ediyorum..Günlük hayatı etkilemediği sürece oynanır bana göre..

ne aldın hocam

Xbox 360 250 GB Halo 4 paketi aldım..Aslında oyunsuz kinect'siz sadece 250 GB'lık cihaz istiyordum ama hiç bir yerde bu cihaz yok..Sadece Bimeks'te var görünüyordu fiyatı da uygundu (599 TL) gidip sordum depo dahil hiç kalmamış,stoklar güncellenmediği için hala var görünüyormuş..Düşündüğümden biraz daha pahalıya geldi ama yapacak bir şey yok..

• quote:

quote:

quote:

Tekrar yazma ihtiyacı hissettim gayette oynanır Dayanamayıp dün konsol aldım,epeydir bilgisayarımın eski olması yüzünden epeydir oyunlara uzaktım ama artık kaldığım yerden oyun oynamaya devam ediyorum..Günlük hayatı etkilemediği sürece oynanır bana göre..

ne aldın hocam

Xbox 360 250 GB Halo 4 paketi aldım..Aslında oyunsuz kinect'siz sadece 250 GB'lık cihaz istiyordum ama hiç bir yerde bu cihaz yok..Sadece Bimeks'te var görünüyordu fiyatı da uygundu (599 TL) gidip sordum depo dahil hiç kalmamış,stoklar güncellenmediği için hala var görünüyormuş..Düşündüğümden biraz daha pahalıya geldi ama yapacak bir şey yok..

hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne aldın hocam

hayırlı olsun

Teşekkürler Ah birde vakit bulup biraz takılabilseydim iyiydi

• 24 yaşındayım half life 1 i tekrar bitirdim şimdi 2 yi oynuyorum bitsin episode 1 ve 2 yi de tekrar oynayacağım. oyun oynamanın film izlemenin kötü yanı yok kahve köşelerinde takılmaktan iyidir bence. evlenince sırf film ve oyun için bi oda kurmayı planlıyorum o yüzden yardır hocam

ha benim avantajım öğrenci evinde kalıyor olmam tabi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben 17-18im. bi pes oynuyorum bi de arada supreme commander 2. başka oyun falan oynamıyorum. bi de arkadaşlarla arada internete gideriz cod4 mp ya da cod5 zombi yaparız. onun dışında bazı oyun delisi arkadaşlarım var adam 24 saat ya oyun ya dizi. öyle tiplere uyuz oluyorum. zaten bu oyunları da genelde gece yatmadan önce uykum yoksa falan oynuyorum. gün içinde işim gücüm yok oyun mu oynucam bi de ?

Değil mi?

hll knk

ok kib aeo bb

hep bunu kullanmak istemişimdir.

• dayım 37 yasinda catir catir hitman ve resident evil oynuyor. Hala anneannemlerde kalıyor sadece dalgasını geciyorlar yani korkmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Değil mi?

hll knk

ok kib aeo bb

hep bunu kullanmak istemişimdir.

/>

Tmm qlM

• Konu açılalı baya olmuş . Ben de 27 yaşındayım evliyim öğretmenim hala da oyun oynarım cs olsun pes olsun yada mtw serileri olsun . Lise de öğretmenlik yaptığımdan zamanında öğrencilerimle de beraber oynadığım oldu özellikle pes konusunda iddaalı oluyorlar . yeniyorlar da :) oyun oynamayı bırakırmıyım sanmıyorum. çocuğum olunca onla beraber devam ederim herhalde.
  • Eğer "hergün" saatlerce oynuyorsanız tabii kide iyi değil ancak bazen bir oyuna başladığınızda bırakamayıp 1 günde bitirdiğiniz olabiliyor.Oyu oynamak iyidir bakış açınızı hayal gücünüzü yerine göre zekanızı geliştirir.
  • 56 yaşında travian oynayan cafe sahibi bir amca var bizim burda
  • 19 yaşımdayım 1.sınıfta aterim vardı sabah akşam mario oynardım annem babam hep azarlardı 4 sene önce bilgisayar aldım bu sefer daha çok kızdılar babam hergün odaya gelip sen adam olucanda biz görcez derdi , odama her geldiğinde bıkmadınmı yaşıtların ünüversteye gidiyo bazıları evlendi bile diyo ben takmıyorum bile oyuna devam 3-4 kez interneti kapattirdi yine yıkılmadım internet olmadıgı zamandada oyunlar oynadım interneti zorla açtırdım oyuna devam iyi kötü liseyi 2 yıl önce bitirdim ( sorumluluk sınavları flan ) eve geldim pedere diplomayı verdim sustu bende dedimki baba bu zamana kadar sen söyledin ben dinledim sen sövdün ben sustum şimdi konuşma sırası bende dedim ve dediğim tek söz şuydu oyunuma karışma ünüversite diplomasınıda getiriceğim yani hocam değil yaş 22 isterse 55 yaşına geliyim hala oyun oynarım

• Zaten çoğu oyunda +18 sınırı var, zaten küçüklere yönelik değil, şu an 21 yaşındayım, kafa dağıtmak için PC üzerinden HAWX, COD, Age of takılırım offline biçimde. Günde 6-7 saat civarı uyuyorum, günün 12 saati dışardayım çalışıyorum yazları, evde geçirdiğim 5 saatlik zamanın 1-2 saatini de oyuna harcıyorum, insanların buna hakkı olmalı.
  • 37 yasindayim euro truck smilator oynadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 yaşındayım ve arkadaşlarla evde tolanıp pes turnuvası düzenleriz. eşlerimiz de yan odada dizi izleyip çay içer ve kek yerler:) diğer bir konu da babam hakkında. 61yaşında ve emekli olduktan sonra canı sıkılmaya başladı. kahve gibi alışkanlıkları da yok. NFS Undergroundu öğrettim 5-6 kere bitirmiştir heralde. sonra CAESAR3 oynadı. şimdilerde de age of ve rise of nations oynuyor. oyunun yaşı yok arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oace

37 yasindayim euro truck smilator oynadim

Bu oyunlar normal her yaş için. Simulasyan araç sürme. Ayrıca SCANİA simulatoru de öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Zaten çoğu oyunda +18 sınırı var, zaten küçüklere yönelik değil, şu an 21 yaşındayım, kafa dağıtmak için PC üzerinden HAWX, COD, Age of takılırım offline biçimde. Günde 6-7 saat civarı uyuyorum, günün 12 saati dışardayım çalışıyorum yazları, evde geçirdiğim 5 saatlik zamanın 1-2 saatini de oyuna harcıyorum, insanların buna hakkı olmalı.

babam 42 küsür yaşşında. işten dışarıdan falan genelde gece 11-12 gibi eve gelir. istisnasız her gece saat 1e 2e hatta geç yattığı zamanlarda bazen 3e kadar age of empies 3 oynar. bu olay 3-4 yıldır böyle. işte geçen seneye kadar hep campain oynuyodu. diyodum bari skirmish falan yap ne bu böyle hep aynı şeyler falan işte zarla zorla alıştırdım skirmise şimdi skirmishte oynuyo. diyorum işte başka bişi yükliyim onu oyna falan yok her gece onu oynuyo sadece. şimdi yalan yok iyi de oynuyo sonuçta yılların birikimi var adamda :D baya iyi oynuyo hem de. işte neyse buna supreme commander 2, c&c generals 2 işte company of heroes falan yükledim. yok işte onlar kaırşıkmış gafiklerine alışamazmış falan illa aoe3 oynuyo sadece :D

• Çok normal bişe
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.