Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de haftasonları evden kovuyorlar git biraz hava al diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden tuhaf olsun ki ?
    40 yaşında da olsam yine oyun oynarım
    Sorumluluklarını aksatmadığın ve dozunu bildiğin sürece,oynaman sorun değil bence..
  • 25 yaşındayım ve şu oyun illetinden kurtulamadım. Askerden önce haftada 15-16 saat oynardım. Şu an haftada toplam 4 ya da 5 saat oynuyorum. O da evde değil. Laptoptaki tüm oyunları sildim. İşten çıkınca arta kalan vaktimdr Ps kafede atkadaşla oynuyoruz 1-2 saat. Onun dışında çok oynanak istiyorum ama kendimi zaptediyorum. Kendime ve yaşıma yakıştıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Nisan 2014; 2:38:15 >
  • ben de 23 yaşındayım battlefield ve fifa dışında zaten pek oyunlardan zevk almıyorum,arada annem kızıyordu ama ben birşey demiyordum sonuçta annem asla ona karşı saygısızlık yapmak istemem susuyordum,bence oyun dozunu çok yüksek tutmadıkça sıkıntı olmaz tabi evlenince eşlerimiz ne der bu olaya onu bilmiyorum :) zaten o yaşlarda böyle şeylerden zevk almayız bence veya alırız bilmiyorum sonuçta söz battlefield :)

• Mezartasima fifa 2050 cd key yazdiricam.

• ben de boş zamanda geziyorum içiyorum ders çalışmam gerekince oyun oynuyorum yaş benim de 21,sorumluluklarımdan kaçıyorum oyun yüzünden

• ogus sasiden ornek vereyim adam 30+ yasinda isi oyun oynamak. ama bana sorarsan cok sacma yani ozellikle lol falan gercekten sacma geliyor.

• Babam 40 yaşındayken duke nukem 3d oynuyordu.

• Yok be klasik anne lafıdır :)
  • 30 unu geçmiş adamlar tanıyorum ben hala oynayan evli falan rahat ol oyunun yaşı olmaz
  • Benim pederde böyleydi. Sro oynarken onada alıştırdım. Ondan sonra ben kapatsam bile kendi açıyodu oyunu.Charı bota bile baglıyodu. Ben oyunu bıraktım o 2 yıl daha oynadı. Private server bile bulup oynuyordu. 50 küsür yaşında.

Ayrıca en az 6-7 tane karı koca oynayan çift tanıyordum. Ergenler Kadına sövdüklerinde ortalık pis karışıyodu

• Dizilerden farkı yok. Kendini kaybedip saatlerce (5-6) saat oynamadıkça sorun yok. 1-2 saat yeterli can sıkıntısını atmak için.

• 3 yaşında bilgisayara başladım. Windows 98 kullanmış biriyim.Meslek bilgisayar mühendisliği. Hayırlısı ile Allah ömür verirse 75 yaşına gelince de oynayacağım. 85 yaşına gelince de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

Helal kanka benimde boyle bir firsatim olursa yapacagim. Biliyorsun bu devirde evlenmek zor kizlarin cogu pompaci

• ogus sasi geldi aklima adam 33yasinda

• Her bu tarz konu açıldığında yazarım.Babam 47 yaşında daha 3-4 ay önce Far Cry 3'e iki kere playthrough çekti 130 ve 110 saatten.Aralıksız 8 saat online 10vs10 strateji maçı yapmışlığı var.
  • 6 yil once metin2 oynadigim zaman 38 yasindaki abile kasiliyorduk o cikincada esi giriyordu kendi hesabina esini kasıyodum bende

• Asla kardeşim.Ancak anneniz bir konuda haklı.Çalışmak da lazım.Benim annem bana baskı yapmasada ben biraz huzursuzlandım.Bir işe girdim,arada okula gidiyorum.Şuan bilgisayar oynarken aldığım tadı anlatamam
  • 40 yaşındaki adamlarla oyun oynuyoruz gayet normal
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.