Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 36 hala oynarım sıkıntı yok yaşımı olur la bunun.
  • 24 yaşındayım oynuyorum. Allah ömür verirse ileride de oynayacağım. Mesajım dursun ileride bakarız, oynuyor muyum oynayamıyor muyum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas 23, dısarida cok surttum oyun oynamadigim vakitlerde. Artık akıllandım, fazla belaya bulasmiyorum, boş zamanimda ise oyuna devam..

30 lu 40 lı yaslarda clan arkadaslarim abilerim var, hatta babasiyla knight atan var..

Suan Askerdeyim son ayım, bu karda kiyamette bos zamanimda kogusdan cikmam burda yere tukursen basin belaya girer, en guzeli telefonla kogusta takilmak..
  • 30 yaşındayım hala oynuyorum. Yaşımı olur bunun. Babam 68 yaşında netten online okey atıyor. Birde görseniz nasıl hırs yapıyor canak manak muhabbetine. Gece 2 3 okeye dönüyor
  • Ben 25 yaşındayım .Boş vakitlerimde oynarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 yasındayım bende oynuyorum 40 yasını gecmıs bayan tanıyorum wow oynayan
  • Yaş 28, evliyim. Annem o aptal kutusunun başında (PC) hala bir silahın peşinde (CS Go) yada ateş topuyla dönüyor musun (Diablo 3 - Barbarian) diye her gördüğünde yarım saat konuşuyor. Metin ol delikanlı doğru yoldasın..
  • iyi geliyorsa oynayacaksın arada zaman öldürmeye çok işe yariyor hem zevklide oluyor arkadaşlarınla oynayınca kafa takılcak bişey yok herkesin annesi öyle laf yapıyor 15 yaşında olsanda oynama o oyunları diyorlar 25 yaşında olsanda oyunun yaşı yok bana göre
  • oynarsın ama dozunda, 22 yaşında günde 15 saat pc başından kalkmayan adamlar var, adamın bilgi sıfır en basit bir şey sor gündelik hayat ile ilgili bilmez,

öylelerinden olmadıkça sorun yok günde birkaç saat vakit öldürebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş hayatına girince oyuna pek vakit kalmıyor,özel hayatından kısmak zorunda kalıyorsun ve devam ederse sıkıntılar başlıyor.

26 yaşındayım şu ara boştayım steamde takılıyorum ne varsa.
  • Ben lisedeyken dota oynamaya kafeye giderdik. 30 küsür yaşındaki yan yana 4-5 masayı beraber dota oynarken görürdük
  • Babam 52 yaşında
    2005 te başladığı gta hayatına halen devam ediyor o yüzden oyun oynamanın yaşı yoktur.
    Ben bu kadar çok gta oynamadım hayatımda
  • 1,5 senelik evliyim. Eşim dışarı çıkmadığım için seviniyor. Bazen nadir de olsa kıskançlık durumları oluyor arkadaşlarla mikrofondan muhabbet ediyoruz ondan sanırım Laf etmez bana sağolsun. Bazen hatta arkadaşlarla dışarıda buluşacağım diyorum yeni oyun çıkmış bak falan diyor . Özel odam var PS4 ve PC im orda kurulu takılıyorum istediğimde. İşten gelince hele oyunlar stres atmaya birebir.
  • Abartılmadığı sürece çok sıkıntı yok.
    Tabi sonuçta boş zamanda farklı etkinliklerde yapabilirsin. Bu senin elinde
    Hobilerin varsa onlarla ilgilenebilirsin tabi sana kalmış bir şey.
  • Hiç unutmam sene 2007 yedi falan bir internet kafeye giderdik kafe sahibinin babasının arkadaşı yani yaşı 50 nin rahat üstünde adam bir priest oynardı heal kaçırmak da neymiş 3 partiye kafa atardık anılarım depreşti be
  • Ariturka kullanıcısına yanıt
    Reis hanımla birlikte oyna o onsuz oynadigin icin kiziyodur al bi araba yarışı zorla otursun başına 😂😂
  • babam 55 yaşında hala oyun oynuyor .
    geçenlerde baktım PS1 i kurmuş tomb raider falan oynuyordu
    benimde yaşım 21 ama eskisini göre daha az oynuyorum artık oyun çünkü çalışıyorum.
    annen haklı bilgisayar oynayarak hayat geçmez iş hayatına atıl.emin ol daha çok mutlu olucan o zaman.
    tabi oyunun yaşı yoktur boş zamanlarda herzaman keyifle oynanır
  • Benim kanka 47 yaşında yeni çıkan oyunlar için benim komple pc ye vermeyeceğim parayı ekran kartına vermekten çekinmez.
    Ben 46 yaşındayın ps2 ile çok oynardım şimdi ps4 alsam mı diye düşünmüyor değilim
  • Yaş 29, halen devam.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.