Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 yaş hala devam dün daha arkadaslarla pes attık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

wowowowowow satranç haram

yaş 31 32e ye yol alıyorum ölene kadar oyuna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Ocak 2017; 22:49:12 >
  • Oyunun yaşı yok bir defa, 26 yaşındayım boş zamanlarımda Baya ugrasırım oyunlarla, yeterki aileni işini gücünü ve sevdiklerini ihmal etme herşeyin bir ölçüsü var sonuçta..
  • abim 28 yasinda evlendi hala oyun oynuyor yasla ne alakasi var eglenmenin yasimi olur
  • 32 yasina giricem az kaldi.

Evliyim.

İsim gucum var.

Artik bu saatten sonra tek emel coluk cocuk yetistirmek onlara birşeyler birakmak iyi bir hayat kurmak. Emekli olabilmek. Saglikli olabilmek.

Neyse;

Ben yapacagimi yapmisim. Bundan sonrasi, eglenmek, gezmek sevdiklerinle vakit geçirmek.

Aksamlari isten geldigimde yemek hazirlanana kadar cs go oynarim.

Haftasonlari esim arkadaslari ile disari cikar ev oturmasina gider.

Ben disari cikarim bazen cikmam cagiririm kayincoyu cs go oynariz. Yada baska oyunlar.

Oyunun yasi yok.

Ben ailemi aksatirsam, sevdiklerimi oyuna satarsam o zamab sıkıntı var. Benim durumunda bana kimse birsey diyemez. Hatta bazen esim ya birak oyunuda dışarı cik bi arkadaslarinla bulus der o kadar kaptiririm kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

25 yaşında evlisin ve dışarda senin konumunda biri için serserilik yapmak ne demek ben seninle bağdaştıramadım? Düzenini kurmuşsun da ondan söylüyorum yanlış anlama.

evlilerde yapar kardeşim adam bir ps4 parasını gazinoda 1 saatte yiyor her evli adam biz gibi evindemi oturuyor zannediyorsun :) geldik 29 yaşımıza çok şükür hala elimizde ds4 oyuna devam

• 33 yaşındayım evliyim 2 çocuk sahibiyim . Pc başında bazen acar oyun oynarım. Yeni nesil oyunlardan o kadar anlamam fakat c&c tiberum wars - red alert 2 - Hawk - far cry - half life serisi oynarım ara ara . Sorun yok diye düşünüyorum .dışarı aliskanligim yoktur sigara vs kullanmıyorum bu kadar da eglencem olsun diyorum bazen kendi kendime .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu şimdiki oyunlar gerçekten bir başka. herkesin aklına mario falan gelir işin içinde olmayan birisine. benim de öyle oyunla pek aram yoktur sürekli takip eden biri değilim eski knightçılardanım ama ne bileyim call of duty tarzı oyunlar oynatıyor işte
  • Refleksler yavaşladığı için artık pro sayılmam ama yaklaşık 15 yıldır cs oynarım. Gayet zevkli.

Benle yaşıt evli bi arkadaşım var kendisi evi bildiğin oyun cennetine çevirdi. Ps3-4, nintendo Wii, xbox kinect, canavar gibi ekran kartlı bi pc, 2 kindle, 2 tablet, hepsi dolu 20 civarı harici hdd filan bildiklerim bunlar.

Bu bi alışkanlık değil, tutku. Kısacası insanların ne düşündüğünü fazla kafaya takmayın, hayatınızı olumsuz etkilemediği sürece sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiden çok fazla oynardım artık sadece hikayesi derin oyunları kolay zorlukta oynuyorum, uzun bir film izlemiş gibi oluyorum ama gameplay artık eskisi gibi zevk vermiyor, yaşlandık tabi biraz(34) ondan olsa gerek.
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Merhaba 8 sene sonraki ben. Nasilsin?

• Oyunun yaşı olmazz

• Oyun oynamayı çok seviyorsan yazılımcı ol, oyun yapım şirketlerinde çalış. Bu tavsiyem oyun severlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8MB AGP

Oyun oynamayı çok seviyorsan yazılımcı ol, oyun yapım şirketlerinde çalış. Bu tavsiyem oyun severlere...
    Her oyun seven yazılımıda sevecek diye bir kaide mi var? Ben bilgisayardan anlarım, ben bilgisayarda vakit geçirmeyi severim deyip bilgisayar mühendisliğine gidip bırakan binlerce insan var bilgimiz olsun.

• Ben üni 4 e geçtim güzel bir sistem kasa olsa offfff neler oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Ben üni 4 e geçtim güzel bir sistem kasa olsa offfff neler oynardım
    Bilgisayar alana kadar internet kafede oynayabilirsin.
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Ps4 var canısı 5.55 cfw bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiskeyinthejar kullanıcısına yanıt
    Hala devam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Hala devam mı?
    artık arada sırada
  • 21 yaşındayım oyun oynuyorum sigaram yok bir şeyim yok bu olsun bari kafasındayım fazlası tabiki zarar.

Türkiye'de yaşıyoruz kendimizi oyunlara çok kaptırıp zamanımızı boşa geçirmememiz lazım kendimize yatırım yapmamız lazım.

İnterneti yararlı olarak kullanıp ingilizce programlama vs öğrenmemiz gerek arkadaşlar ülkenin eğitim sistemi çok boş 20 yıl okuyorsun elde var 0 ne yaparsan kendi emeğinle yapacaksın bu ülkede.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.