Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 yaşındayım çalışıyorum ama evli değilim deli gibi oyun oynarım
  • WoW da guildin raid takımında 10 kişiden 4'ünün çocuğu var . 30'lu yaşlarında abilerimiz . Hatta bir tanesinin eşide oynuyordu mage ile .
    Ama hepsi yurt dışından Belçikalı,Sırp,Norveçli . . Türkiye'de pc oyunlarına nedense çocuk işi gibi bakıyorlar .
  • ben 23 yaşındayım hemen her akşam en az bi saate takıldığım counter-strike serverının yaş ortalaması 30 küsür :)
  • çok saçma istersen 80 yaşında oyna zevk alıyosan sorun yok oynamaya devam
  • iş güç sahibi 25 üzeri normal.
    işsiz güçsüz 21 yaş biraz sakıncalı.
  • Ben işten geldikten sonra oturup oynarım, kimsede hiç bişey diyemez.
  • 26 yaşındayım senelerdir silkroad oynuyorum. 2 ay önce charı soydular Bende oyunu bıraktım yoksa bırakacağım yoktu
  • Yahu arkadaşım ne alakası var

21 yaşında bilgisayar oyunu oynamayacaksında ne zaman oynayacaksın

millet hala oyun oynamayı çocuk işi olarak görüyor.. ya bişey bilmiyosanız konuşmayın bari.. vereyim diablo 3 önüne o zaman ne diyecekler bakalım.. susup kalacaklar

god of war, 5 yaşında çocukların zeka gelişimi için yapıldı değil mi

call of duyu serilerini 3 yaşında kızlar oynuyolar tabi haklısınız

En güldüğüm nokta ise "aabi çocuk musun hala oyun oynuyorsun" diyen arkadaşlarımı face'te farmville oynarken görmek..

Hocam ben 32 yaşındayım, ben ve benim gibi birçok arkadaşım arada stres atmak, eğlenceli vakit geçirmek adına oyun oynuyoruz.. bir çok saçma boş uğraştan daha iyidir.. ama dozajını kaçırmamak koşuluyla.. kendini fazla kaptırmadan istediğin gibi oyna, bu işin yaşı yok.. yukarda bahsettiğim oyunlar yetişkinler için yapılmış oyunlar, bunlara çocuk işi diyenler gidip telefonda angry birds, internette farmville oynuyorlar.. o yüzden takmıycan kafana..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rua~

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?
    aynı durumdayız. babam da her sinirlendiğinde aynı şeyi söylüyor bana. çocuk musun lan sen oyun oynuyorsun falan diyor. hayır ben kahvede sürtmesine bişey demiyorum geliyor boş boş konuşuyor. her yaştan insan oynayabilir onların zamanında pc yoktu ondan dolayı anlamıyorlar kuşak çatışması yani. valla babam evdeyken açmıyorum pc oyunu falan gözüne boş beleş gözükmemek için sadece.

edit: yaşım 19. veya 20 de denebilir yaş olaylarını tam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarBenim -- 4 Ocak 2013; 16:43:12 >

• Evli ps3 kullanıcıları derneği var forumda sen düşün artık abes mi değil mi :D

İşin şakası bir yana, kimisine göre garip kimisine göre değil. Ama yaşı 20nin üstünde olup da oyun oynayanlara garip gözle bakanlar artık oyunların büyüklere göre yapıldığını bilmiyorlar. Hala "mario, pacman, wolfied, supaplex" modunda sanıyorlar.

Halbuki şimdiki oyunlara bak; assassins creed, call of duty, medal of honor, hitman vs vs, hangisi çocuklar için :) Tabiki büyüklere yönelik yapıyorlar. Çünkü senaryoyu hikayeyi anlayacak kitle orası.

Ben de 21indeyim ve imzadan da malum durumum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

o game oynarken ittifağa 50 yaşındaki adamları alıyorduk zehir gibi oynuyorlardı

ogame ömrümü yedi benim ilk 10 da hesabım vardı capella'da, sonra leo da ilk 100de hesabım vardı sonra herkesin filosunu vurduk gece saat kurup bile uyandık harabe dönüşü kitlemek için falan sonra sıkıldım bıraktım ama dediğin gibi çok yaşlı var la gerçekten bir abimiz vardı evren birincisi 38 yaşında polisti operasyonlara falan çıkıyordu bir tane de rakip ittifakta 42 yaşında vardı bir de 56-57 vardı aydede diyorlardı ogame çok güzel oyundur ya arkadaşlık bakımından ama sıktı valla

• yaş 19 oldu olacak oynarım helede strateji - yarış - savaş tarzı olursa aboo
  • 25 Yaşındayım her türlü oyunu oynarım. İşten gelir gelmez football manager oynarım sonra biraz da gta, coll of duty oynarım daha ne olsun. Facebookda, twitterda onun bunun paylaştığı şeyleri takip etmektense zamanımı böyle eğlenceli geçiririm.Oyunun yaşı olmaz kaliteli uzun oyunlar bu yaştaki insanlar için iyi oluyor.
  • BENDE 37 YAŞINDAYIM VE OYUN TUTKUNUYUM.EŞİM VE ÇOCUĞUMDAN FIRSAT BULAMIYORUM AMA BULDUĞUM HER FIRSATTA OYUN OYNARIM.FUTBOL,FPS,MENEJERLİK VE ARABA YARIŞI GİBİ OYUNLARA BAYILIRIM.BEKARKEN BABAM LAF EDERDİ,EVLENDİM EŞİM LAFINI EİDYOR.NEYMİŞ ÇOCUK GİBİ OYUN OYNUYORMUŞUM.BEN UMURSAMIYORUM.OYUN BİR TUTKUDUR,ALIŞKANLIKTIR.YAŞ İLE ALAKASI YOKTUR.
  • Oyun oynamazsam ölürüm læ , 80 yaşıma da gelsem yine oynayacağım.Engelleyemez kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

Aynı sorun bende de var dostum ama ben 20 yaşındayım. Her iki ebeveynim de aynı konuda hep uyarıyorlar beni. Ben de onlara karşılık siz de ot gibi oturup 3-4 saat saçma sapan diziler izliyorsunuz diyorum. Tartışma büyüyor. En iyisi bu lafları işittikten sonra 10 saniye susup derin nefes almak. Sinir kontrolü için iyi gelir :D yoksa derdimizi anlatamayız bu annelere babalara

dflşhasdfas dedem bu konuda çok üstüme geliyor bende 21 yaşındayım , özellikle akrabalar filan gelince konuyu açmaya çalışıyor :) hemen ortamdan uzaklaşıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.

ne güzel bişeymiş o ya
  • Kardeşim bu sıkıntı aslında oyun oynayan her yaşta mevcut, evde annen-baban, evlenince karın, sebebi ise insan o monitöre daldığında ki! dünyadan kopuş halidir, evde fotoğrafını çekebilecek yada kamera kaydı yapacak biri varsa sana belli etmeden oyun oynarken ki halini çeksin kameraya sonra izle bak, eğer birde kulaklıkla oyun oynuyorsan üffff harbiden dünya ile alakası olmayan bir tip şekline giriyorsun, yinede takmayacaksın tak açacaksın, aynen devam..

Ama bazen onlara hak vermiyor da değilim hani..

• Saçma kimisi sigara içer kimisi içki içer rahatlar kimiside oyun oynar rahatlar. Tanıdığım 30+ abilerim benden iyi oynuyor oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.

pes falan mı atıyorsunuz beraber
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.